Vodikov peroksid - Recenzije

Antiseptik, bez mirisa i bezbojan, koji pripadaju grupi antioksidansa. Privremeno smanjuje broj mikroorganizama, zbog obilnih pjenjenja zaustavlja krvarenje iz malih žila, pomaže u stvaranju tromba. Aktivna tvar je vodikov peroksid.

Je li lijek registriran?: provjerite ☜

Lijek je dodan: 2010-04-02.
Upute ažurirane: 2017-03-16

Analogni i zamjenski

☠ Pažnja molim te! Liječnici pacifiers - kako uzgajati Rusi ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Koristi se vodikov peroksid:
- upalne bolesti sluznice;
- ako postoje nosebleeds;
- za liječenje gnojnih rana;
- kao deodorizirajući i dezinficijens (sa stomatitisom, Tonsillitis, angina, još uvijek se koristi za ginekološke bolesti);
- u prisutnosti površnih rana i kapilarnog krvarenja

kontraindikacije
Glavni je preosjetljivost na komponente.
Vodikov peroksid mora biti zbrinut s pažnjom osoba s hipertireom, decompensated bolesti bubrega i jetre, i one koji pate od herpetiformni dermatitis.

Način primjene (doziranje)
Vanjska primjena 1-3% otopine, 0,25% otopina se primjenjuje na sluznice, oni također isperu grlo i usta. U toksikologiji se troši 3% -tna otopina otopine octene kiseline.
Za liječenje oštećenog sluzi ili kože u otopini, navlažite gaza ili vatu. Ne dirajte ruke, koristite pincete. Također je dopušteno navodnjavanje rane.
Oprati šupljine ne može, kao i primijeniti lijek za okluzivne dressings. Otopina je nestabilna u toplini i svjetlu, kada su alkalni metali, alkalni medij, složeni radikali nekih oksidanata.

Je li moguće u uhu?
Vrlo često pacijenti su zainteresirani za pitanje: je li moguće kopati peroksid vodorum u uhu s otitis medijima? Mi odgovorimo - da možete. Uši se mogu očistiti od sumpornih čepova sa vunenim krpom natopljenim peroksidom i ubrizgati 10 do 20 kapi kako bi se omekšalo pluto ili otitis.

Je li moguće grizling?
Vodikov peroksid je odličan antiseptik, pa je moguće i čak je potrebno gubica s anginom! U čašu tople vode dodajte 2-3 žlice H2O2 i stavite grlo ili desni s ovim rješenjem.

Način primjene za Neumyvakin
Prof. Neumyvakin I.P. ponudio je vodikov peroksid iznutra za 1-2 kapi 3% otopine razrijeđenog u žlicu vode i tako tri puta dnevno. Sposobnost takvog tretmana službenom medicinom nije prepoznata.

predozirati
Možda nadraživanje gornjeg dišnog trakta ili sluznice gastrointestinalnog trakta. Ponekad se uočava i hemoglobinurija, hemoliza. Prilikom unosa 3 g lijeka nije isključen smrtonosni ishod.
U predoziranju 0,5% -tne otopine natrijevog tiosulfata, trbuh se ispire ili intravenozno ubrizgava 30% natrij tiosulfat (do 300 ml).

Oblik izdavanja
Vodikov peroksid se proizvodi u obliku trostruke otopine koja se koristi za lokalnu i vanjsku upotrebu. Za prodaju za 40 i 100 ml u staklene boce ili u bočicama, boca polietilena.

Preporuke / recenziji liječnika: imamo na licu mjesta veliki dio konzultacija, gdje 25 puta pacijenti i liječnici raspravljaju o drogama vodikov peroksid - vidi

Vodikov peroksid je unutarnja primjena mišljenja ljudi (gljiva, hipertenzija, gubitak težine). Intervju s kontaktom.

Lijepo vrijeme u danu! Prije čitanja članka ću vam reći nešto o meni. Moje ime je Boris Vladimirovich Irtegov - ja sam herbalist sa 30 godina prakse. Kada tražite odgovore na liječenje bolesti pomoću narodnih lijekova, savjetujem vam da zaštitite svoje zdravlje i Nemojte započeti liječenje bez savjetovanja s liječnikom i reći zašto. Postoji toliko mnogo ljekovitih biljaka i metoda koje su se pokazale učinkovitima. No, postoji i druga strana medalje - to je kontraindiciran korištenje i bolesti pacijenata povezane. Na primjer, malo ljudi zna da je infuzija kukuta se ne smije koristiti za vrijeme kemoterapije, a možete izgubiti (strah, itd) može biti pogoršanje bolesti i korištenje drugih lijekova. jer da se ne bi povrijedio, bolje se posavjetuj sa mnom, drugim specijalističkim herbalistom ili vlastitim liječnikom prije primjene različitih tretmana opisanih na Internetu.

Zdravlje za vas.

Lijepo i mudro tretirano.

Više o meni pročitajte ovdje: Travnik Boris Irtegov
Moja stranica u razredu: https://ok.ru/profile/575337363348
Kontakti mojih asistenata (Alena i Elena): 89293271736, [email protected]

1) Opišite, gdje ste saznali o mogućnosti korištenja peroksida za prevenciju i liječenje bolesti? (molimo detaljno opišite)

Odgovor: Pročitao sam knjige profesora I.P. Časopis Neumyvakina bio je zainteresiran i počeo je posvuda tražiti peroksid. Ispada da je u Americi već dugo svjesna toga i uživa.

2) Postoje li ljudi među vašim prijateljima i rođacima koji su konzumirali vodikov peroksid?

Odgovor: Postoji, zna 64 godine, pije svakog jutra, voli joj davolnu.

3) Zbog čega ste odlučili koristiti peroksid? Je li vas nešto zamaralo? Jeste li vidjeli rezultat drugih ljudi? Samo zbog znatiželje?

Odgovor: Moja hipertenzija je stoga tražila bilo kakav lijek. Forumi su puno čitali o tome što je pomoglo mnogima. Odlučio sam pokušati liječiti hipertenzije vodikovim peroksidom metodom Neumyvakin I.P..

4) Na koji način i način na koji ste napravili profilaksu (liječenje) s peroksidom? Opišite sami tehnike, doza i moguće stanje u različitim dozama?

O: Prvi put je kupio u ljekarni 3% pokušao izvana, odnosno tijelo obrisao s razrijeđenom peroksid, između prstiju, na palac bio gljivice na noktu - lak kaplje ext. Cijelo tijelo bilo je gumirano - osim obrva trepavica i kose, isperem usta. Dozirajte 4 žlice vode 1 žlicom peroksid, vunastim diskom). Sviđalo mi se. Jeste li svaki dan ujutro. Pročitajte više o liječenju u ovom članku: peroksid od gljiva noktiju na nogama

Prije nego što sam počela uzimati peroksid, razgovarao sam s forumom s iskusnim ljudima u ovom pitanju. Na savjet kupio u mjestu čišćenja očišćenog medicinsku 35% peroksida, počeo piti čašu vode (200 g) 4 kapi peroksida i tako dodaju svaka 3 dana, kap po kap, kada je došao do 15 kapi povećati dozu vode, više od 40 kapi ne povećava, grozna okusa...

Pijem peroksid ujutro na prazan želudac.

5) Kako ste dobili profilaksu (liječenje)? Koji su simptomi bili? Kako ste se osjećali?

Odgovor: na trošak trljanja tijela - rezultat je veličanstven nakon mjesec dana liječenja noktiju gljiva peroksid, on je otišao polako, odsječen. Tijelo nakon trljanja - svila bez kreme. Nakon gutanja vodikovog peroksida, osobito u prvim danima, osjetio sam živahnost. Tada se duboki san, apetit smanjuje. Trenutačno, prilikom primjene vodikovog peroksida, izgubio sam težinu. Sada sam izgubio 14 kg.

6) Koje su rezultate liječenja? Kako se stanje poboljšalo? Otišli su bolesti? Je li raspoloženje gore? I još...

Odgovor: Kod uzimanja vodikovog peroksida, imam: Hipertenzija se polako smanjila, stolica se poboljšava. Više žedan i manje jesti.

7) Jeste li koristili druge lijekove s peroksidom? Koje? Koji su rezultati?

8) Jeste li preporučili tretman i prevenciju s peroksidom svojim prijateljima i rodbinom? Koji su rezultati imali?

Odgovor: Preporučujem prijatelja s bolovima nogu staviti oblog razrijeđen peroksid, pomoći ako to dosljedno i na dnevnoj bazi, na pogođenim područjima - glava, noga ruka trbuh ne smeta staviti oblog. S vanjskom primjenom peroksida možete povećati dozu. To je, s bolovima u mojim nogama, vodikov peroksid pomogao prijatelju. No, opet se takva treba konzultirati prije nego što se prijavite s poznatom osobom.

9) Preporučujete li liječenje i prevenciju bolesti s vodikovim peroksidom?

Odgovor: Naravno. Sve.

10) Znate li priče iz života drugih ljudi koji su tretirani peroksidom i rezultatima njihovog liječenja?

Odgovor: Znam da je žena od 70 godina počela piti zajedno, ovaj trenutak (prema njihovoj priči) trči bez pilula. Težina je smanjena i sve čireve su otišle.

11) Možda imate više informacija koje biste željeli reći o peroksidu!

Postoje mnogi koji žele reći, ali imam forume na stranicama na nizozemskom, živim u Nizozemskoj. I želim dodati... Prilikom pranja bijelog platna, zajedno s praškom dodam peroksid. Kuhinjske rezne ploče s mojim peroksidom, povrćem, voćem. Peroksid je uvijek sa mnom.

Ovaj je intervju preuzeo korisnik vkontakte Sabina Everts https://vk.com/id218893268

Video Kako piti i biti tretiran s vodom s vodikovim peroksidom na Neumyvakinu

Ostali korisni članci:

40 komentara i recenzija o vodikovom peroksidu koriste se unutarnjim pregledima ljudi (gljiva, hipertenzija, gubitak težine). Intervju s kontaktom.

Pitam gdje možete dobiti savjete o načinu liječenja tumora mozga metodom prof. Neumyvakina? DOBRODOŠLI NAKON.

Pišite na poštu

Ja SUCHUGOVA-Poluektova-ja 87 godina, živi u g.Slavyanske- na - Kubani.Poznakomilas s Neumyvakin IP, to radi kroz slučajnost, cijena.

Olimpijada Suhugova 29-01-16. ALEXANDER - Želim vam reći da ne brinite, izravnajte vodikov peroksid izravno 3 posto - jedan dan na nekoliko puta. Tumor će proći, doživjela sam ovaj peroksid u svim fazama bolesti. Smatram vodikov peroksid PANACEA! Imao sam veliko otjecanje pod lijevom rukom i pod pritiskom tijela bilo je vrlo bolno, čak i unutarnji pečat bio je nekakav zrno. Otišao sam kod liječnika i rekao mi da je sve normalno, uzaludna panika. I kako sam se upoznala s računalom, prestao sam se povjeriti liječnicima. Došao je kući je uzela balon izlio u peroksid dlana i počeo trljati u tjedan dana čak i pritiskom nije bilo bolesno onda je prošlo ili je došlo. Ali ponekad se mora ponavljati, a sad ću završiti u sljedećem opisujem sve što sam izliječio u sebi sve čireve i ne pijem šaku medicine. Čekam na OLIMPIJU 23 do 10 sati.

Pozdrav Olimpijada. Slučajno sam vidio vaše povratne informacije o peroksidu. Pišem vam odmah, nadajući se dobiti odgovor. Stvarno ste to isprobali u svim dijelovima tijela.
Za vas nekoliko pitanja: li ubiti ljepilo i parazit peroksid?
Mogu li podmazati peroksid sa štitnjačom?
Moji čvorovi su uvećani. Autoimunološki proces.
I kako se u ovom slučaju koristi slučajevima, je li potrebno razrijediti?
Na kralježnici kila, snažno pada kosa.
Zglobovi su povrijeđeni. Hipertenzija.
Brzo dobijem težinu.
Ozbiljno vas molim da odgovorite i kako primijeniti i uzeti peroksid u tim bolestima.
Hvala unaprijed i blagoslivljam vas.

RADNICI TVRTKE PITAJ ODGOVORI. NEMOJTE IZBJEGAVATI OVU PISMU.
Hvala Vam.

od hipertonije do mene, soda za piće pomogla je ili pomogla. Pijem na podu žličicu ili prije jela na sat ili prije. Ja ga popuniti s kipućom vodom i piti kao čaj sve... kad sam počela piti sve rane počele pogoršavati je Afiget kako loše ali pritisak se vratio u normalu nakon 3 dana kako je astronaut i nastavio piti 6 mjeseci bojala da će sve vratiti kasnije pao je za dvije godine narmul. Želim vam svako dobro zdravlje.

Olimpijada. 29-01-16 03-45 Noći. Treći put u Internet, shvatio sam, nemoguće je puno ispisati.
Usput, vidio sam knjigu NEUMYVAKIN, IP, u kiosk u avtovigzalu grada Slavjana u Kubanu. - Vodikov peroksid - uzeo mi je u ruke prodavatelj - pitam - zainteresirani su za knjigu profesora NEUMYVAKINA? Sada postoji velika potražnja za svojim knjigama! I ova divna žena rekla je o čudu medicine XXI. Stoljeća. Da sama pije i svoju djecu. I jako sam zahvalan Galina Ivanovna MAShURA! Rekla je da je to PANO. Pročitao sam i pročitao njegove knjige. To je nešto. Imam 22 njegove knjige.

OLYMPIC 290116 0350-NOĆI

I sad ću vam reći kako se liječim. Boleachek hrpa:
Kardiomiopatija, hipertenzija, jetra, gušterača, ciste, cista želuca, stenokardija. Popila je lijekove s pregršt, slijedila je sve recepte liječnika. Jedan tretiran i još jedan kalechila. Vodikov peroksid Izliječio sam sve.
Pijenje odmah počeo s 5 kapi, apsolutno ništa ne miriše, ulijem 250 ml. voda koju sam ionizirao je aparat. Prst mokri u sol i piti molitvom, NAŠO! Početna popiti čašu 1.-od 5 sati ujutro do 7 sati ujutro kada počinje raditi žučni mjehur, a imam ga rezati žaljenje što prije peroksid ne zna. Onda nakon 10 minuta, drugi stakla, idem spat.V 9:00 buđenje piće opyat.No pa tako vjerujem Ivana Pavlovich, da nakon prvog stakla počela piti 15-20 kapi. Pugh 2,5 sata redovno počinju nakon 20 minuta u jutro jesti kašu il heljda namočenu preko noći jogurt ujutro ručka em.Vo ne piti i nakon jela ne piti 1,5 -2 O sati. Pročitajte više.

Olimpijske igre. 04-30 min. 16/1/29
No, 09 ujutro pijem SODE-IP-soda preporučuje pijenje 2-3 puta, ali sam ga piti ujutro i navečer tako ugodan nakon njezine zheludke.A piće i odmah sam pokrenuti jednu lozhki.Zalivayu soda kipuće vode se Pjenušava čekati malo, sve je otopljeno, pokušajte žlicu, možete piti da se vruće i pijete sve. Ne bojte se, ako jednom su pokušali i bez reakcija znači da je sve normalno budet.V naše tijelo ima vse.Solyanaya kislota.perekis.soda.I pa pijem 6 čaša hidrogen-peroksida, sode bikarbone 2 šalice goryayayachey.Vsego ispada 2 litre ali kada 2 5 litara, ali ide više od 3 litre je način na koji bi trebao byt.A naš organizam bolno nedostaje vode i kisika peroksid, uzimajući u tijelo pretvara se rađaju nove stare umiranje stanica u atomski kisik. Kisik ulazi u krvotok, pluća se šire i kisik ulazi u mozak, organi se oporavljaju, imunološki sustav se diže. Lijekovi nisu potrebni. Tako sam Igre za 87 godina imaju krvni tlak od 145-150 na 70-75 pulsu 65-70. I bilo je 210-190-90

Olimpijske igre 29-01-16 05-30 noći. Preskoči moj komentar. Želim vam reći kako sam bio odveden u kola hitne pomoći u bolnici s prijelomom vrata kuka. U veljači 2015., bio sam kod kuće u blizini kreveta mucao na tepih kao i sa sva njegova djela plopped dolje na desnoj strani, odmah osjetio krckanje u koljenu i kuku. Znaš li tko je slomio vrat? strašna bol? Pola sata vrištanja nije mogla podići 80 kilograma. težina. Doveli su me u bolnicu, ali odmah su je prihvatili. Trauma kirurg pogledao X-zraka-otpravil- izgledao - doziva moje on mi je praćen Kaže donijeti kući stavi ga, ne možemo. Ona ima 86 godina, ne gori srce, a mi ne trebamo smrtnost. Stavili su žbuku na moju petu i odveli me kući bez da mi kažem što da radim kod kuće. Sin popeo na internetu svi znamo gdje je to počelo kak.I smo tretirani sami.A reći da vjerujem u Neumyvakin IP Peroksid mi spaset.Pila peroksid -rastiralas peroksid losion napravljen na perekisi.Pila Kalmina, shilajit, jeli banane, želatina, prepelice jaja, 3 komada dnevno živi Olimpijskim igrama !! Hvala i kćeri Tanya i Luda i njegov sin Paše briga je dobro.

Pa, komentari su u redu.

Olimpijada 06-15 2016g
Stajala je 4 mjeseca, čvrsto je uzela žbuku, a na pete je ulila peroksid baš kao i tri posto. za 6 mjeseci, ustao je na hodalicu, a na 7 mjeseci otišao s štapom. To je prognoza liječnika, ne vjerujem im. Za mene, Ivan Pavlovich BOG.Pyu tri godine. Ujutro, četkam zube soda sa zubnim prahom i kapanjem peroksida - čistim jezik i sve što mi je u ustima. Obavezno ispirati oči hladne vode i ozonizirati. Zatim upišite u šaku vode direktno pod mlazom vode i sipati iz boce peroksida u dlan i sve se uvlači u nos u mozak u nosoglodku na dohodak propechet tako dobro da nitko ne boji kolere. I gripe sve više, trljao sam ga u glavi gdje me boli na dlanu i odmah se razmazuje. U ljeto ću popiti kupke - 6 mjehurića 5-6 kupki. Pitao sam liječnika da napravi intravenozno, ali što nije u redu sa mnom? Neće biti bolesnih ljudi, nema posla. Kirurzi će raditi. Pozivam sve koji uzimaju H2-02 da piju, budite zdravi. Dat ću vam katalog po gotovini po isporuci.

Olimpijske igre u Slavgorodu u Kubanu 29-01-16 točno 7 ujutro Knjige Knjige: Peroksid-vodik "Mit i stvarnost" NEUUMYVAKINA I.P. SODA - "Mit i stvarnost" - VODA- "Mit i stvarnost" jednog autora I.P. I glavnu knjigu koju je imao - ovu knjigu koju je napisao zajedno sa suprugom Lyudmila Stepanovna. Ona je i liječnik-bioenergetski terapeut, au ovoj knjizi sve se prikuplja o bolesti ljudskih organa. na 640 stanitsah.
Adresa: St. Petersburg "DALYA Company" 8 812 378-39-29,378-63-52. Krasnodar: "Cohort" 8 8612 62-54-97,79-54-20. Kazan: „Pegasus” -8-843-272-34-55,272-46-67.Novosibirsk: 8-383-336-46-01,336-46-02.Vot napisati dragi prijatelji, pročitajte pažljivo, samo ne očekuju promjene u njemu dolaze ako ne probude lenivymi.Perekisi bojte i soda neće biti gore, samo za dobrobit poydet.Budte sigurni i misliti samo o horoshem..I Bog će nagraditi zdravlje. S poštovanjem, OLIMPIJE.

Za Innu Grybok je sustavna bolest. Lokalni tretman će pružiti samo privremeni reljef. I uzimanje vodikovog peroksida unutar samo imunološkog sustava dokonaet. Je li svaka gljiva hranjena s vodikovim peroksidom.

Dugo sam patila od gljivica između mojih prstiju.. Popila sam "structum" i slično.. sve košta puno novca, 1200 itd. Hodanje je bolno cijelo vrijeme bolno..Ne pravda..Kak naplyvami..Prochitala Neumyvakina.. Na savjet počeo kompresiki (mokri pamuk vuna 3% peroksid) napraviti i polaže između paltsami..Kak prošao nezametila..Kak onda se sjetio i gdje imam gljivice?.What dugo bespokoit..A njega i nema gdje već duže vrijeme... Savjetujem da ne kompresiki..proydet srazu..no šest mjeseci garancija.,

Pozdrav, recite mi, je li istina da temperatura skače treći dan nakon uzimanja vodikovog peroksida?

Svatko ima različite načine.. Ali ako temperatura ode i nema više negativnih znakova, onda hrabro prihvatiti. Uostalom, želudac se prilagođava. Stadij 1. Započnite s padom u st. jedan žlicu vode na prazan želudac i pola sata prije ručka i večere, dodajući svaki dan 1 kap i tako ćete doći do 10. Također sam počeo odmah s pet kapi i bio sam u redu. Voda se doda proporcionalno peroksid, pa će to biti 10 dana. 2 stupnja. 10 kapi u 2 tbsp. žlice vode, tj. 50 do 50. 3 puta isto. 10 k za gladne, sat vremena prije večere i sat vremena prije večere. Zato popiti 2-3 mjeseca. Ako nema negativnih učinaka, možete nastaviti na 3. stupanj. I to je 30 kapi 3% peroksida na praznom želucu (žličica) u 3. stoljeću. žlice vode. Stajao sam 2 mjeseca, jer je bilo potrebno promatrati približan način i neugodan u svakodnevnom životu, pogotovo kada je rabotaesh..Po ustati, samo piti i možete se vratiti na spavanje, ili počinju pripremati doručak. To je sve.

Bok Napiši mi molim kako pravilno uzeti peroksid. Svugdje savjetuju drugačije, ja više ne razumijem koja je varijanta točnija.

Zarine, knjige profesora Neumvakinja prodaju se u knjižarama, nakon što ga kupujete, dobit ćete odgovore na sva vaša pitanja i još više. S poštovanjem, Elena.

Također pijem soda i isperem usta s njom. Nedavno, ali rezultati su već vrlo dobri. Postao sam mnogo smireniji. Ali najvažnija stvar je unutarnje poboljšanje. i pijem i peroksid. lijepo je to shvatiti da se od vas svaka vrsta byaka izlazi i ubija. Od ove tablete da progutaju i "čvrsto" pripreme za pročišćavanje i poboljšanje pijenja za bijesni novac. Zaboravio sam. Nekako sam pio soda - jednom mjesečno. Dakle, imala sam motorne i vokalne tikove, tako da je normalno izazvati tjeskobu. Općenito, otprilike četvrtog dana nakon što sam pio soda, prolazili su mi. Iako čak i phenosepam i drugi sedativi nisu mogli pomoći. I on je hodao za njima kao zombi. I ovdje je sve jasno, uz uklanjanje tikova, također ću izliječiti neke druge čireve uz pomoć moje omiljene sode i peroksida. I Neumyvakin kaže sve ispravno, trebamo mu biti bolesni, što je duže moguće i češće. Ali oni koji uzimaju ta dva lijeka vjerojatno neće biti bolesni. Čovjek koji je pio peroksid i soda izgubio je 23 kg u šest mjeseci, a on radi kao kamiondžija i ne radi ni za vrijeme ni za poslije. I mnogo čireve koje je uzeo, dugačak popis. Zato izvucite zaključke. Povežite se više ili počnite piti sve. Naravno individualno, ali trebali biste pokušati slušati svoje tijelo da zaključe hoće li piti ili ne. Samo počnite s malim dozama. Svemu strašnom zdravlju.

Slažem se 100 protsentov.Mne 37 let.Problem zdravlje je uyma.Poslednee vrijeme antibiotici gledao nadutosti strašna diskomfort.V stranu gdje je jetra-kolike Opće je poznato da se u mojoj 37 slishkom.Slava da je Svemogućem Bogu da je ovaj recept došao na ekrani od liječnika i uzeti Neumyvakina.Nachala peroksid shema i sodu.Cherez tjedan trbuh počeo osjećati manje bodroe.Koliki ischezli.Appetit živjeli postao menshe.Davlenie-u pravo je čudo! povećan je zadnji put, u trenutku! ne znam što se događa unutra... ali tangibly kroz nekoliko O dney.Budu piti on.Spasib Bog za ovu metodu!

U tijelu vodikov peroksid razbije se u kisik i vodu. Čitava učinkovitost tretmana s vodikovim peroksidom je učinkovitost tretmana singlet kisikom! U klasičnoj medicini ta se terapija naziva singlet-kisik ili energija kisika. Posebni uređaji omogućuju povećanje koncentracije singlene kisikove energije stotinama puta, u usporedbi s uobičajenim vodikovim peroksidom.

Zahvaljujući svima koji pišu o vodikovom peroksidu, dobre informacije. Je li moguće piti vodikov peroksid u pankreatu i bolestima žučnog mjehura

Čitala sam puno dobre povratne informacije od domaćina PV.I slušati predavanje Ivan Pavlovicha.S optimizam je počeo da se pojavio nije privyshaya dan dozy.V glava „jasnoća”, stolicu jednom problemy.Hotya ljudi napisali sve od njih bio velik s ovim Od trećeg do 13. dana, glupi bolovi pojavili su se na području pozhel.zh. i slezena na kraju prijema malo bol i pochki.Poydu jetre čak i sada na uzi, što sa mnom sluchilos.P.V.aptechnaya bio s dodatkom natrij benzoat.Dumayu tako ikada bio u mojim problemima probavnog trakta, ali sam mislio na njih nije znao ili je otrovan koservantom, iako je tamo jer mikrodozy.No s druge strane, (nS) za vanjsku upotrebu, i nije mogao zadržati nešto dumayu.Uznala, nakon svega što se dogodilo, da je potrebno upoznati i sve OK, ona ide pigm.pyatna i dr.byaka s kozhi.No važnije, njezin prijatelj liječnik terapeut (također posvećuje mnogo vremena netradits.med.) uzima PV sama.NIChEGO NE PONIMAYu.ne neki to.Horosho vezuha uglavnom odnose na narodn.med., za moju majku u vrijeme nakon što je četvrti stadij raka oživio uz pomoć nekih biljaka, pa čak i način Ševčenko.

Dragi Ivan Pavlovich, beskrajno sam vam zahvalan što ste me pretvorili u život, da sam izliječio svoje dijete, klanjam se pred vama, vi ste moj isporučitelj. Hvala ti za ono što jesi. Hvala vam za vodikov peroksid.

Počeo sam piti peroksid prije pola godine. U zubu sam imao gnojnu cistu. Pijesio guma i otišao s drenažom. Popili najjači antibiotici. Čim je guma ponovno izliječena, guma je bila napuhana. Počeo sam piti peroksid ujutro 10 20 kapi. I nakon 3 dana guma je postala manja. I nakon 2 tjedna svi su prošli. Zub još ne smeta. Piti, soda i peroksid u jednom danu. Na lakat je bio sitni konus. I ona je također naslijedila. Ni ja to nisam ni vjerovao. Imam 38 godina.

Pročitajte sve recenzije. Hvala ti. Vjerujući u Neumyvakin, počela je piti peroksid - 30 kapi na prazan želudac. Isprva je sve bilo super! - Glavobolje, bez presedana živahnost do nesanice (3-4 dana nije mogla zaspati) su nestale) ujutro se osjećao normalno. Nakon što sam pio 3 mjeseca, osjetio sam da je moj jezik spaljen! Hrana (malo peppered) Ne mogu koristiti, gori tako da je nemoguće. Usne su nedavno napukle (kao u razdoblju visoke temperature). Mislio sam.... Najvjerojatnije, ili ću se odmoriti mjesec dana ili ću se zaustaviti. To se nikad prije nije dogodilo, da se hrana s malo papra ili soli ne može jesti.

Peroksid uvelike povećava šećer u krvi, tako da može izazvati dijabetes.

Imao sam snažan porast šećera, 9,7, iako je uvijek bio normalan. Izazvao peroksid?
Evo, malo više o ovom savjetu - "Peroksid podiže šećer u krvi, pa može izazvati dijabetes".

Pozdrav i mogu li psi koristiti ovaj tretman?

na vrijeme se vratio životu mačića na kojem su veterinari odustali od rušenja, jakih trovanja, konvulzija. Tri dana otpaivala otopina peroksida. I takav je zgodan čovjek porastao!

Da, budite oprezni, a klinički je dokazao da on inhibira rast bakterija. Sve je otrov i sve je lijek

hello padskazhite pajalsta u pravilu uzimaju peroksid vadarod i soda za mršavljenje

Liječenje peroksid primjenjuju u 2013-og, odmah nakon čitanja knjige Ivana Pavlovič.. lijek „mamuza” gljiva između prstiju, noktiju gljiva, bol u vratu, vlasištu perut, uluchshilsa san poavilas vitalnosti u cijelom tijelu, ne idu zadihaas, radna je sposobnost ovisila, posljednjih godina nisam bolestan ili bolesna ORZ gripom. Počeo je liječenje s 3 kapi i doveo do 30-e. Prije početka liječenja, pažljivo, zamišljeno, pročitajte i pridržavajte se preporuka, inače se možete oštetiti!
Vjeruj Neumyvakin I.P., nemojte obratiti pozornost na negativne povratne informacije svojih protivnika - ljekarnika, ostalih iscjelitelja po narudžbi..... Mikhail 74 godine.

Dobro došli! Je li moguće kapanje vodikovog peroksida za liječenje bakterijskog konjunktivitisa? 5 godina staro dijete. Jedan po jedan konjunktivitis je pokupljen u d / s. Ako da, onda koliko dugo.
Ana

Nemojte piti soda i Perico to ispire sve potrebne bakterije u moj sin pile i smrt ne omalovažavati nered sa zdravljem bio vsegolish '53 Keshka dati nuspojave tako uzrokuje rak 4 stupnja sve nemojte biti budala sa svom zdravlju

Moja draga, sodu i peroksid su vrlo korisne, ali vjerujte mi, ne vylichit, kao i proizvođači počeli dodati peroksid aditiva natrij benzoat, E 211, i soda natrij bikarbonat E 500, ove tvari ne dopuštaju peroksida i sode tretirati kao i oni ušao u vas, i bit će objavljen bez učinka, ali učinak će biti, ali ne i od soda i peroksida, a od E 211 i E 500, ovi lijekovi će vam ući dugo vremena, oni su teško da se pojavi i na dodatak dodati ste vrlo opasni bolest. Pogledajte što se tretira, mala količina neće povrijediti toliko i (liječenje) će pogoršati tih otrova svoj život.

Mnogo hvala Ivanu Pavlovichu Neumyvakinu! Prije nego što je ponudio tretman s natrijom i peroksidom, on je sam pokušao i pio peroksid s natrijevim benzoatom. Kada pijemo cola i khvozvod iz nekog razloga ne mislite da ta pića imaju puno više toga aditiva nego nekoliko kapi peroksida. Nakon dugog prihvaćanja jakih antibiotika, dobio sam vezu kuka (na mojoj težini od 50 kg) nisam mogao spavati na mojoj desnoj strani. Dugo sam bio bolesna, oko godinu dana, nisam išao nigdje. Ja sam podnio ostavku da ne idem uskoro. Za mene, jedna vrsta liječnika uzrokuje bolest, od djetinjstva, ne povlače. Počeo je uzimati peroksid prema unutra, nakon čitanja nekih recenzija. Nisam se nadao ništa, ali samo deset kapi za pola čaše vode tri, a ponekad i samo dva, jednom dnevno. Nakon deset dana uzeo sam stanku tri dana. Na moje iznenađenje nakon drugog desetljeća, bol se gotovo nije osjetio. Nakon još deset dana - potpuno nestalo. Sada mirno spavam na desnoj strani. Mnogi takvi ljudi koji vjeruju samo liječnicima. Imam takvu djevojku. Zanimljivo je da se takvi bolni ispiti redovito održavaju, zbog čega plaćaju puno novca, ali ne i jedan bol. Što učiniti... svatko čini svoj izbor. Hvala još jednom Ivanu Pavloviću za njegov rad i njegovu ravnodušnost prema nama. Želim mu brz pogled, snažan je i može učiniti sve!

Želim podijeliti svoje jadno iskustvo liječenja peroksida, tako da ga nitko ne ponavlja. Prema uputama profesora je doufing, 1% peroksida. Sve je dobro. Prošao je tjedan. I zašto, tada odlučili ostatak otopine, napravite kremu od 50 ml kako bi dezinficirali pukotinu i nastali nakon rođenja. Dobio je ozbiljnu opekotinu od rektuma. Trećeg dana pate od boli. Liječenje je teško preuzeti, jer sve lijekove odmah želi na stolici. Uopće ne mogu ići na toalet, krvarenje se otvaralo, a sa pogoršanjem se pojačava. Reljef donosi samo svijeće iz morske pustinje. Evo iskustva.