Bijela bjelina - primjena u bolesti štitne žlijezde

Dobro došli! Drago mi je da pozdravljam sve goste iz mog bloga i danas bih želio dodirnuti temu korištenja tan bijele boje za liječenje širokog spektra bolesti štitnjače.

Ako ste čak i malo zainteresirani za narodnu medicinu, vjerojatno ste za ovu biljku čuli puno pozitivnih povratnih informacija. Cynomolgus se smatra agentom br. 1 u liječenju štitne žlijezde.

Recenzije i priče s pozitivnim ishodom liječenja mogu se pronaći masom i danas ćemo otkriti kako pravilno koristiti jedinstveno ljekovita svojstva ove biljke za dobrobit njihovog zdravlja. U početku će biti lijepo vidjeti kako izgleda bijeli prst.

Cinquefoil bijela fotografija

I tako izgledaju kao najpoznatiji korijeni bijelog pamuka koji se koriste za izradu tinktura.

Kod onih bolesti štitnjače propisano je liječenje cinchonom

Općenito, liječenje sa zubom ima blagotvoran učinak na cijeli endokrini sustav čovjeka. Nije ništa drugo da se ta biljka smatra brojem 1 za bolesti štitne žlijezde.

Upozorenja za uporabu mogu uključivati ​​sljedeće:

  • hiperplazija štitne žlijezde
  • gušavost
  • euthyroidism
  • tireotoksikoza
  • hiperfunkcionalnog i adenoma štitnjače

Ako je bolest počela ili je kronična, tada je liječenje šapama propisano dugo. Kažem ovo tako da ne očekujete časno čudo. Liječenje ljekovitim biljem u početku podrazumijeva pacijentovo strpljenje i ustrajnost, budući da biljke djeluju na tijelo nježno i brzo, nikada nije brz učinak.

Jednostavno podesite odmah na dugi prijem tinkture iz korijena petoljepljive trave, stavite se s karotenom (bolje je uzeti odmah za 3 tretmana) i sve ćete ga dobiti. To znači da na shchitovidke jednostavno nevjerojatna, govorim vas kao liječnik - fitoterapevt!

Gdje kupiti bijelu zlatnu ribicu

Bez obzira u kojem gradu živite (Moskva, Krasnodar, Yekaterinburg ili St. Petersburg), možete naručiti korijen bijele tartane u specijaliziranim online trgovinama.

Dat ću vam samo jednu adresu, ovo je jedna od mojih najdražih trgovina, koje ja upotrebljavam - altajski dućan Altaiovih biljaka. Tamo možete naručiti, odgovaram na kvalitetu jer već 3 godine poznajem ovu trgovinu. Ako niste zadovoljni nečim, potražite slične trgovine i kupite goldback tamo. Mnogo ih nije, ali jesu.

Spiny white s štitnjačom - upute za uporabu

Dakle, kako koristiti ovu biljku u slučaju problema s štitnjačom. Odmah ću reći da su maksimalna ljekovita svojstva korijen pamučnog grla! Najčešće se koristi za medicinske svrhe.

Iz nje pripremite tinkturu na votki. To je alkoholna tinktura korijena bijelog tartara koji je pomogao u liječenju štitnjače tisućama ljudi, a po želji vam pomaže. Nije ga teško pripremiti. Da biste to učinili, trebat će vam korijen pamučnog napunjenog papira i bocu od 0,5 vodke.

Načelo liječenja tinkture štitne žlijezde:

  • Bolesnik treba uzeti tinkturu od korijena bjelanjak tikvice 3 puta dnevno 3 mjeseca, prije jela, točno 30 kapi. 3 mjeseca čine jedan tečaj (ukupno se preporučuje 3 takva tečaja), nakon čega je potrebna mjesecna pauza.
  • Ponovite tromjesečni tretman. Nakon toga, opet mjesec dana pauze i opet tečaj.

Nekoliko riječi o tome što će se dogoditi s vašim tijelom. Prvo, iako sam napisao da trebam tri tromjesečna kolegija liječenja, ali nakon prvog tečaja, većina bolesnika osjeća primjetno olakšanje.

Ako postoje ciste, nestat će brže od čvorova formiranih na samoj štitnici. Nakon nekog vremena, izbočina na štitnoj žlijezdi će se smanjiti.

Recept za izradu tinkture iz korijena petoljepljive bijele boje

  • Mjerimo točno 50 grama korijena i napunimo ih bocom votke.
  • Tada smo negdje sklonili na tamno mjesto točno 3 tjedna i zaboravili na to.
  • Nakon 3 tjedna tinktura je potpuno spremna za upotrebu i možete početi s liječenjem.

kontraindikacije

Kontraindikacije na uporabu tarsela u štitnjači malo, ili bolje, samo dvije:

  1. niskog krvnog tlaka (hipotenzija)
  2. hipotireoza

U drugim slučajevima, uporaba ove biljke u medicinske svrhe apsolutno je sigurna. Pratite dozu, preporučeni uvjeti liječenja i problemi neće biti.

Recenzije o upotrebi bijelog bola u bolestima štitne žlijezde

Nisam bio previše lijen i tražio sam razne recenzije ljudi koji su koristili cinchona za liječenje štitnjače. Mislim da će vam također biti korisno gledati ih.

Nastya, Ivanovo

Dobro došli! Puno želim podijeliti svoju radost nakon što se bijela bijela rupica. Nakon 3 mjeseca redovitog prijema odlučio sam saznati rezultate tako da napravim ultrazvuk štitnjače.

Liječnik jednostavno nije vjerovao da joj oči, ne pronalazeći prilično veliku cistu u pravom režnju, rekli da prvi put vidi u svojoj medicinskoj praksi. Imala sam sreću na 7 neba i kad sam došla kući odmah sam naručila otisak prsta za sljedeći tečaj da se već bori s čvorovima.

Vodka tinktura stvarno radi! Svima brzom oporavku i uklanjanju svih čireva!

Počela sam piti tinkturu od korijena pamučnog čička bijele. To je samo čudo! Takav neobičan porast energije, prije nego što su mi živci odustali od bilo kakve nepristojne riječi, stresa, došlo je do sloma i stalne nervoze što.

Prije nego što uzmete pijavicu bijele pile po imenovanju liječnika, Thyroxin. Opisujem moje osjećaje: država je jednostavno strašna, naposljetku napuštena, odlučujući da preferiraju narodnu medicinu.

Vrlo je čudno, toliko pozitivnih mišljenja, zašto liječnici ne savjetuju nikoga Lapchataku, takav je dojam da je za njih jednostavno neprofitabilan, neće biti bolesna i neće izvući novac od bilo koga. Dok nije pokušavala piti tinkturu (iako je potrebno čekati oko mjesec dana sve dok se korijen ne napuni), ona je mnogo sumnjao u uspjeh. Na kraju - izvrstan rezultat.

Zinaida Sergeevna Moskva

Treći put uzimam tinkturu svoje kovine. Nedvojbeno postoje poboljšanja, ali nakon što pročitate recenzije, očekuje se da budu iskreni više. Možda je učinak slab jer imam multinodularnu gušavost? Želim upozoriti sve da tinkture od jednog paketa od 50 grama nisu dovoljno za jedan mjesec! Provalio sam se za oko 3 tjedna! Stoga, bolje naručite odmah pakirajte 3, tako da imate dovoljno za potpun tretman.

Bok Čitao sam da se petoliki bijeli lijekovi i hipofiza i hiperfunkcija. Koga vjerovati? Na primjer, lijek Endonorm. Napomena je kao što je naznačeno.

Tanzila, na blog blogu postoji nekoliko članaka posebno o Endonorm, savjetujem vam da pročitate. Što se tiče toga je li takav tretman učinkovit ili ne, mišljenja se ovdje razlikuju, iako je ovaj lijek vrlo dobro primljen nekoliko godina i široko se prodaje diljem zemlje. U svom sastavu je izvuci petoljepljive bijele, a on:

normalizira morfološku strukturu tkiva štitnjače
ima sposobnost vraćanja štitnjače na stanje euthyroid
mogu utjecati na razvoj anteriornog hipofize hormona koji stimulira štitnjaču

Zbog toga se ne isključuje ljekoviti učinak, ali morate uzeti u obzir da je to još uvijek dodatak prehrani, a ne lijek. Iako se, s druge strane, mnoge bolesti uspješno liječe ljekovitim biljem, iako znanstvena medicina odbacuje takav tretman. Ali nakon svega oni su tretirani. Bilo je čak i uspješnih slučajeva pozitivnog učinka fitoterapije u onkologiji. Nije ni čudo da narodna medicina postaje sve popularnija svake godine. Zato razmislite za sebe

Sve više, ljudi moraju tražiti alternativni tretman. Zato što postoji mnogo bolesti koje liječnici ne liječe. Ne znaju kako. Oni su bili naučeni liječiti, ali ne liječiti. Nakon nekoliko godina trudeći se za bolnice i privatne liječnike idu na herbaliste.
Kod mene osobno je štitnjača dvaput propala samo nakon teških naprezanja. Morate uzeti u obzir razlog i početi s njom. I tu će biti koristi od lapchatka.

Također želim proći korijen bijele lapchatka. Stavio sam je na votku. Želim uspjeh u liječenju.

Tamara, uspjet ćete! Sretno vama!

Vjerojatno ću također naručiti, stvarno želim biti zdrav!

Dobro došli! Molim Vas da mi kada početi piti bijelu oštricu kao propisane tablete koje liječnik, a ja sam propison 6 mjeseci prije Eutiroks li ga piti s bloodroot?

Ljudmila, sve individualno, ovisno o zabolevaniya.Naprimer u nodularnog guše bloodroot smiju piti s eutiroks, ali to jednostavno nije učinkovit za kronične hipotireoza. Tirozol se također ne prihvaća u isto vrijeme kao i petoliki. U svakom slučaju, ovo su samo općeniti odgovori i neće zamijeniti savjet liječnika. Samo ti može reći kako postupati u ovom ili tom konkretnom slučaju. Možda nešto korisno možete saznati za sebe iz ovog članka http://givizaaltaya.ru/primenenie-lapchatki-beloj-pri-zabolevaniyax-shhitovidnoj-zhelezy/

Dobar dan! Pomozite, molimo vas, da razumijete. I ne mogu razumjeti do kraja: napisano je da je hipotireoza kontraindikacija za upotrebu infuzije od sićušnog bijelog oka; istodobno se navodi podatak da je infuzija učinkovita čak i sa smanjenom funkcijom štitnjače; osim toga, vidio sam odgovor na pitanje, u kojem je naznačeno da s kroničnim hipotireozom, infuzija uopće nije učinkovita. Hipotireoza je nakon svega smanjenje funkcije štitnjače. Unaprijed hvala za objašnjenja.

Točno, hipotireoza je smanjenje funkcije štitnjače i bijela krv bjelina s ovom bolešću se ne koristi. Gdje ste vidjeli informacije da je infuzija učinkovita sa smanjenom funkcijom štitnjače?

Irina, hvala na odgovoru! O tome je pisano mnogo izvora. Čitajući ove informacije, bio sam u iskušenju da pokušam sreću za moj kronični hipotireoid, kompenziran zamjenskom terapijom, međutim, sukobljene informacije podižu sumnje.

Morozhka, kažem vam strašnu tajnu - bilo koji site pripada određenoj osobi. Ponekad ta osoba ima desetke stranica. Članci za takve web stranice, kao pravilo, napisali su copywriteri za novac. Najčešće ti šaljivci jednostavno nisu u predmetu. A ako je predmet medicine. Savjetujem vama i svim ostalima da ne vjerujete što je napisano na Internetu, posebno ako se radi o zdravlju. I prije nego što nešto napišete iz pisane literature, posavjetujte se s liječnikom. Sretno!

Irina, hvala na želji! Slažem se s vama na člancima za web stranice. Nažalost, nitko od brojnih stručnjaka tradicionalne medicine (Endocrinology), s kojom sam upoznao jer sam otkriti hipotireoza, uopće ne žele razgovarati sa mnom metode funkcija podrške alternativa štitnjače. Stoga se ne treba nadati savjetu liječnika. Njihove prognoze kao nacrt, isti: život sa sporim napredovanjem dijagnozom, dobivši hormonske nadomjesne terapije. Depresivno, ne želim da se stavi, i dalje tražiti mogućnosti za poboljšanje hormonalne hipotireoze nekonvencionalne metode na internetu, kao dobro. Ako imate bilo kakvo iskustvo u ovom pitanju, bit ću vam zahvalan za informacije.

Dobra večer, imam isti problem kao i prethodno pismo. U mene je 10 godina hipotireoza, stalno prihvaćam hormone. Možete mi to savjetovati.

S hipotireozom, vreteno je kontraindicirano, možete dodatno oštetiti vaše zdravlje.

Ja 58lei i ja d / s difuzna toksična guša sa čvora u desnom režnju TIRETOKSIKOZOM sa srednjim teške dekompenziranom. Moje analize --- slobodni T3 - 9,88, slobodan T4, 24.60, 0.01 TTGsv-antitijela na TG /20.0/ antitijela na TPO / 10,0 / prazniti tirozol ali je postao bolji, ne samo huzhe.u mi obilno znojenje sa mnom sve dan znoja ulijeva! tako da je nemoguće da nemam snage! liječnici nadaju net.ischu biljni nešto mnogo dobrih stvari napisano o bloodroot bijeli korijen. savjetovati što učiniti i pomoći!

Maria, probajte alkoholnu tinkturu iz korijena ticalo bijelog. Uz vašu bolest se koristi. Samo uzeti u obzir da kada uzimanje tirozol piće lapchatku se ne preporuča u svakom slučaju, uzimajući i kombinirajući, oni će raditi kao antagonisti. Sve informacije o tinkturi za kuhanje su na blogu

Recite mi, i kako mljevenje gume za vodu i alkohol? Mogu li koristiti aparat za kavu?

Možete to učiniti odmah prije pripreme tinkture. Baš kao cjelina, korijen zadržava svoje ljekovita svojstva duže, a mljevena brzo gubi

Irina, hvala. Recite mi, molim vas, da li je moguće uzimati tinkturu bijelog limuna s papilarnim karcinomom štitnjače?

Pročitao sam kontraindikacije da krvotok ne može biti pijan pod sniženim tlakom. Imam niski krvni tlak i sada što?

U načelu, moguće je, ali kako će takav tretman biti u vašem slučaju, kažete trudno.Vse ovisi o tome koliko dugo bolest napreduje. Moguće je pokušati zamijeniti tečajeve za prijem stolnog sloja s kolegama prijema bujice celandina (on ubija stanice raka). Više http://derevenskiyaybolit.ru/lechenie-miomy-matki-bez-operacii/ U članku se opisuje slučaj liječenja fibroida, nemojte obratiti pažnju. Isti princip proizvodnje celandina može se upotrijebiti za suzbijanje stanica raka u svakom slučaju. Samo razmotrite da morate piti celandine tečajeve 10 dana / 1 mjesec pauze tijekom godine i još više.

Potražite alternativne tretmane, kao opciju, biljnih preparata koji ne smanjuju pritisak, već naprotiv povećavaju. Na primjer Endokrinorm (imam članak na blogu). U svojoj strukturi uključuje i petoliki (primjenjuju se na liječenje bolesti štitne žlijezde) i zlatni korijen (primjenjuju se na hipotenziju). Tako će se promatrati ravnoteža. Koliko je teško liječiti ovo liječenje, ali možete pokušati.

Irina, molim te, recite mi je li moguće liječiti hipertireoza s cinchonom? Hvala ti

Vjera, da, možete. Osim toga, vrlo je učinkovit.

Kod moje kćeri hipertireoza, endokrinolog je kategorički zabranio piti tinkturu kositra.
U mene je čvorna struma, hipoplazija pravog dijela i meni je savjetovala piti tinkturu gljive
Kako biti?

Nažalost, većina modernih liječnika izuzetno je negativna u vezi s alternativnom medicinom. Ne možete piti ili ne piti samo sebe, ne želim nametnuti ništa na tebi. Na kvrgavoj strumi, znam, pijan, moguće je istodobno s pripremanjem imenovanog ili nominiranog liječnika (češće Eutiropa). S pozitivnom dinamikom, hormoni se postupno odbacuju i budu oprezni.

Pišete da je hipertireoza vrlo učinkovita. Kosa moje kćeri padne jako. I stavila je hipertenziju. Uz tretman petolike, učinak gubitka kose samo se povećao.
Kad mi je pomogao Pts infuzija s crijevom dojke, i prije 10 godina s dobnim hormonskim neuspjehom.

Tatiana, ništa ne nametnem nikome. Sve informacije na stranicama daju se isključivo u informativne svrhe, ali da prihvate ili ne prihvate, svaka osoba mora odlučiti za sebe. Ne mogu dijagnosticirati putem Interneta i nemam moralnu praksu, niti odgovarajuće kvalifikacije (nisam endokrinolog). Također, ne mogu vam reći zašto je vaša kćer počela gubiti kosu. Jeste li sigurni da je to pod utjecajem recepcije pjevanja? Teško. Kao što sam shvatio taj proces počeo čak i prije prijema cottonwood i najvjerojatnije se samo podudaraju. Ako ste u ovom trenu uzrujani, jednostavno prestanite uzimati i tretirati se tradicionalnim sredstvima, na temelju savjeta liječnika. Oni (liječnici), uglavnom uvijek protiv bilo kojeg sredstva tradicionalne medicine! I ljudi se još tretiraju već stotinama godina i ono što je iznenađujuće, oni se često izliječi iz naizgled beznadnih bolesti. A vašoj kćeri, iskreno želim zdravlje, jer kada se djeca razboliju - to je stvarno zastrašujuće!

Hvala vam! Zapravo, ja osobno preporučujem da svatko uzme tkivo, osjećajući pozitivan učinak na sebe. Za liječenje je dovoljan tijek od 70 gr. korijenje za 700 grama votke. Pijte mjesec, zatim prekidajte 7-10 dana

Irina! I kako se osjećaš o normalnom pritisku? Znaš li nešto o ovome?

Cinquefoil, mlijeko čička, oleoresin, mumija - sve to nije neko nerazumljivo, novoumno čudo - sredstvo iscjeljivanja kojim oglašavanje je puna. Sve je to provjereno i javno recenzirano tisućama puta. To stvarno radi i ne sramim se što pišem o tome.

Ne pripadam normalnom. Takvi proizvodi se jako prodaju putem Interneta. Među onima koji se bave njima poznati su kao - LOCH PRODUCTS. Prodaju se takvim lancem: izmišljen je lijep naziv, kreirana je lijepa prodajna stranica, kontekstni oglas kupljen ili izravno od vlasnika web mjesta, a zatim je prodaja. Štetu od takve kupnje vjerojatno neće biti, ali ne očekujte da će imati koristi. Jednom riječju, novac na vjetar! Općenito sam zagovornik svega prirodnog. Za svaki problem možete pronaći svoju travu ili branje trave. Vjerujte da će učinak biti ponekad bolji. Iz istog visokog tlaka, biljni zbirka Altajin ključ je mnogo učinkovitiji, a od spuštene tinkture zlatnog korijena. O svemu tome što sam već napisao, postoje članci, možete pročitati. A svatko Normolayfy je razvod lakovjernih ljudi za novac.

Apsolutno se slažem s vama, ali nije potrebno uzeti ju u bujonu. Može i kapsule, kao što je endokrinol. Ja se tretiraju već petu godinu, dvoje od njih piju čašu i sada pijem kapsule. Učinak je isti, testovi su normalni.

Napokon, bio sam uvjeren da je normalno pravi LOKOTRON sljedeći. Kupio za 4 muževa mjehurića. Pili su 3. Tlak je postao još veći. Morao sam povećati dozu tableta.

Tatiana, što je sa mnom? Ako ste umorni od pilula, liječite bilje. Do sada, hvala Bogu, oni ne krivotvoriti.

Imao sam problema sa štitnjačom, nedostatkom joda, već postoji čvor stanje grozno: umor, pospanost, nervoza, abnormalni, obratio liječnicima, oni imaju jedan odgovor: da se hormoni, odlučio sam pokušati piti daleko tijek Potentilla bijela, inzistirao na votku i sada pijem, četvrtoga mjeseca, osjećam se super, bilo je snage, hrabrosti, živci smirili, pročitao sam dosta mišljenja da je to sve glupost, ne pomaže. Pomogao sam, ali učinak ne zna koliko dok pijem dobro)

Pozdrav Irina.v svibnja 2017 dijagnosticiran tiretoksikoz T4 44,6.ttg 0,01.c svibnja i prosinca vidio tirozol.potom shema je blokiran zameschay.l tiroksin.lapchatku inzistirao na sent.na vodke.neskolko jednom pitao endokrinologa piće ovaj nastoyku.ona ne net.V prosinca tako tiho spusti dozu Tyrosola i ja siječnja tiroksina.v ništa prinimala.po zove vracha.v kraja siječnja donosi analiz.opyat T4, TSH 46,0 0.00.zavtra ići vrachu.pochemu tak.lapch bijele stoji i čeka. Imam otchayanii.serdebienie ali ne i jaka protiv tahikardiya.pochemu liječnikom da li to nastoyki.mozhno n to s tab.esli počet će sutra opet hormoni nazn.pozhaylusta savjetovati

Na žalost, većina liječnika čak ne želi čuti za takav tretman. I to se odnosi ne samo na pamučnu nogu. Nisam endokrinolog i nemam moralno pravo da vam nešto savjetujem, pa sami donosite odluku. Mogu samo reći da je u thyrotoxicosis (ako se ne izgovara) tinktura Potentilla piti samu uspeshno.Pri označena tireotoksikoza se ne preporučuje. Kombinirajte ga s unosom istog tirosola ne preporuča se, jer s istodobnim prijemom djeluju kao antagonisti. Ako je Vaš liječnik kategoričan, možete se konzultirati s drugom ili pronaći endokrinologa na mreži i detaljno opisati vaš problem. Na primjer, možete pitati ovdje https://medotvet.me/endokrinolog/ ili negdje drugdje. Postoje mnoge slične usluge, postoje i plaćeni i besplatni. Nažalost, ovo je sve što vam mogu reći.

Imala sam štitnjaču proširenu, a endokrinolog je rekao da je najbolji način u takvim slučajevima bijela žena. Po tom sam se pripisuje endokrinologa Endocrinol kapsule, one su bloodroot, vitamin E, i mnoge druge prirodne sastojke. Ja definitivno mogu savjetovati ovaj lijek, jer volim to stvarno pomoglo za 2 mjeseca, to prvo je smanjen sa štitnjačom, i drugo, kako bi se dobili osloboditi od oteklina i pražnjenja, ali je bolje da se obratite liječniku. I tako, kapsule su normalne, nisu skupe, i što je najvažnije, ne hormonalne.

Pozdrav, molim te, za dijagnozu: hiperplazija štitne žlijezde na pozadini autoimunnogo tiroidina. Je li moguće uzeti tinkturu od bijelog papira? Je li moguće koristiti resorpciju četke?
Hvala ti.

Možete pokušati, a tu će biti resorpcija četke ili ne samo vrijeme će se pokazati.

Zdrastvujte me 34 godine autoim.tyreodit.Pila endonorm ind.nepernosimost suhoće u grlu GI trakta neuspjeh. Sada je napravila 5-godišnje rakove. Možete piti kumiss zajedno s tinkturom

Akma, možete piti i možete, ali ne razumijem zašto, zajedno s alkoholnom tinkturom, piti koumiss? Alkohol i mlijeko nisu kompatibilni. Barem je isti neuspjeh gastrointestinalnog trakta pružen vama.

Dobro došli! u dobi od 64 godine odlučila je po prvi put ići na ultrazvuk štitnjače. Postoji žarišna formacija desnog režnja, više nalik na podatke o koloidnom čvoru tipa 2. Mogu li uzeti sastav bijele pamuk

Pozdrav Irina!
Vrlo molim da odgovorim na pitanje!

Mogu li piti BIJELO Potentilla na povišenoj TSH resorpcije čvor može smanjiti razinu cinquefoil TSH.

PRETHODNA POVIJEST:
Prije 4 godine kod mene otkrili smo mjesto u štitnjači na normalnim hormonima,
Istodobno su otkrili difuznu fibrocističku mastopatiju,
Prije godinu dana TTG je porastao i trenutno je 5,23 po stopi od 0,4-3,77
Ostale analize unutar granica norme:
T4 1,08ng-dl brzinom od 1,00-1,60
T3 2,87 pg-ml brzinom od 2,00-4,40
Anti TPO 12,63 IU-ml brzinom od 0-34
TTG POVEĆA HIPOTERIJU

ultrazvuk:
Shchzh se obično nalazi
V 26,0 cm-3 cm u kocki zavoja: 0,22 cm
Veličina: desni udio širine 1,4 cm
Debljina: 1,7, - duljina: 4,4 cm.
Lijevi udio - širina: 3,3 sm.
Debljina: 2,3 - Dužina: 5,8 cm.
Konture: neravnomjeran, oblik deformiran, lijevi udio je više nego pravi udio
Ehostruktura: heterogeno, u dimenzija lijeve čeljusti dimenzija 5,5 x 2,2 cm, njezin je kontrast jednak, struktura je heterogena, uglavnom tekućina.
Srednja ekomolarnost
ZAKLJUČAK: Uzi slika lijevog nodularnog gušavca. Proširenje žlijezde za 44%
Imam jedan PITANJE. Mogu li piti BIJELO Potentilla na povišenoj TSH resorpcije čvor može smanjiti razinu cinquefoil TSH.

Vrlo čekam odgovor, prije HVALA.

Kvalificirane konzultacije na mreži mogu se dobiti na sljedećim linkovima:

Pozdrav Irina. U meni je hipertiroidizam od 2-3 stupnja. Bolesna sam 20 godina. Pio sam tirozol, nedavno sam počeo piti pamučno drvo. Je li bilo slučajeva da je štitnjača smanjena zbog karotena, nakon toliko godina bolesti? Ili sam već beskoristan da pijem infuziju.

Irina Pozdrav. Kod hipertireoze, liječenje karfiolom pokazuje vrlo dobre rezultate, a pozitivna dinamika je zabilježena čak iu zanemarenim slučajevima. Dakle, smisao uzimanja tinkture je definitivno tamo. Naravno, neće biti brz rezultat (vaš slučaj je samo kompliciran, 20 godina nije 2 godine). Uskladite se na dugo liječenje i vjerujte glavnoj stvari. Ako vam je potrebna detaljnija savjetnica phytotherapist, možete ga dobiti klikom na odgovarajući gumb na kraju ovog članka. Preporučujem da cijelu sliku opišim što je više moguće. Za čitatelje moje stranice postoji prilika da to učinite besplatno.

Iskustvo u liječenju nodularne gušavosti u štitnjači

Mnogi ljudi imaju probleme povezane s funkcioniranjem štitnjače. Jedan od tih problema je difuzno-čvorni gušavost. Osoba koja boluje od ove bolesti ponekad je iritirana zbog nejasnog razloga, nervozna. To je rezultat djelovanja hormona koji proizvodi žlijezda štitnjače.

Uzroci gušavosti

Bolesti štitne žlijezde gotovo su uvijek povezane s reakcijom osobe na određene događaje koji se javljaju u njegovu životu.

Od djetinjstva i adolescencije, svaka osoba je stvorila sličan način reakcije. To nije neophodno za naše tijelo, ali štitnjača ne zna što je prikladnost. Jednostavno proizvodi potrebne hormone koji su potrebni za odgovarajuće emocije. Iz ovog opterećenja, neka područja štitne žlijezde povećavaju - čvorovi se pojavljuju.

Kako reagirati na probleme

Pokušajte ne reagirati na životne manifestacije kao emocionalno kao i prije.

Bit će teško, vrlo je teško. Uostalom, sve ove psiho-emocionalne komponente duboko su ukorijenjene u našoj podsvijesti. Ovdje se ne može pomoći lijekovima. Naravno, možete popiti umirujuće - za neko vrijeme će postati lakše. A što onda? Zato sjesti cijeli moj život na njih? Prije svega, trebate naučiti kako zadržati svoje emocije u vašim rukama.

Mnogo ljudi koji su imali problema s štitnjačom, nakon što su naučili kontrolirati vlastite osjećaje, se oporavili. To je tako jednostavno! Mnogo je povezano s emocijama u ovoj patologiji. Prva faza je naučiti kako kontrolirati svoje osjećaje, a drugo je naučiti kako izgraditi pozitivne reakcije na život.

Evo nekoliko načina da se smirite

Prvi je pozitivan afirmativni oblik misli. "Mirna sam i mirna. Što god se dogodilo u mom životu, mogu to prihvatiti. Bez valova emocija. Jednostavno i jednostavno! "Ovo je potrebno reći dovoljno često. Da ove izjave prodiru duboko u vašu podsvijest.

Drugo, ako iznenada osjetite da se u vašem tijelu vreli iritacija, reci se, usredotočujući se na vaše grlo: "Prestani odmah!". Morate govoriti glasno i neumoljivo. Ali ako ste okruženi ljudima, možete mentalno.

Pazi na sebe

Zapamtite, u koliko puta ti štitnjača probija i počinje aktivno otpuštati hormone. Uz višak terihormona u krvi, cijelo tijelo vibrira. Teško je ne primijetiti. Pazite se i pokušajte biti svjesni u takvim trenucima.

Pa, evo još jednog receptora za umirujuću bujonu

Ovaj dekocija, za razliku od kemijskih preparata, dobar je jer možete redovito piti. Bez štete tijelu.

Sastav uključuje oregano, češere hmelja, matičnjak i zamaniha. A zamaniha u bolestima štitne žlijezde posebno je važna. Sve gore navedene biljke se moraju miješati u istom omjeru i staviti žlicu mješavine za pola litre kipuće vode. Napunite četrdeset minuta, zatim napunite i popijte pola stakla navečer i ujutro pola sata prije jela.

Primjer liječenja grudaste guštera iz života

Jedan od naših stanovnika u nedavnoj prošlosti bio je dijagnosticiran nodularnom gušavom štitnjače. Te je godine bila vrlo teško: majka je umrla. Očigledno je to nekako utjecalo na zdravlje. Bila je jako nervozna. Tako je došlo do poremećaja tijela. I prva stvar samo shchitovidka i pretrpjela. Liječnici, naravno, rekli su da je potrebno smanjiti. Žena se počela pripremati za operaciju.

Barem to kad mi je trening došao preko ljudi. Razgovarali smo, pogledao sam je i odlučila da operacija ne bi učinila. Pokušat će folk metode liječenja. Počeli smo liječiti biljkama.

Propisao sam joj liječenje s korijenima bijelog petroboja

U prirodi, ova trava nije baš česta, posebice ova vrsta. Ukupno, roda cattails je više od tristo vrsta. To se mora uzeti u obzir, kao u ljekarnama, u pravilu, lapčatka se prodaje uspravno. Naime, bijela krv može se kupiti samo od biljara. Pa, ili se naći. Cinquefoil bijeli savršeno liječi bolesti štitne žlijezde.

Napravio sam tinkturu za ženu: uzeo sam pedeset grama suhog korijena bjelanjak tikvice, sjeckao ga mesnim mesom. Zatim je tri tjedna inzistirao na pola litre votke. Naredio je da piju tinkturu od četrdeset kapi tri puta dnevno pola sata prije obroka. Rekao je da će ga piti mlijekom - tako da alkohol ne apsorbira, a tijela se savršeno apsorbiraju korisnim tvarima.

Provodili smo tri tečajeva s pauzama mjesečno. Sada je žena u redu. Štitnjača se ne smeta.

Želio bih privući vašu pažnju na činjenicu da biste trebali pokušati ne dopustiti da emocije pođu sami. To jest, pokušajte se ne prepustiti očajnosti, ne biti nepristojan prema drugima. Onda će vaše tijelo biti manje neugodno. Uostalom, s emocionalnim planom je da sve naše bolesti idu. Kontrolirajte sebe i ne dopustite emocijama prevladati zdrav razum. Ako vjerujete u Boga, zadržite njegovu sliku u sjećanju i pokušajte ga ne tugovati svojim ponašanjem.

Iskustvo liječenja nodularnog gušenja štitnjače korijena prepona: 20 komentara

Pozdrav, imam vrlo dobrog prijatelja, vrlo je mršav, rekli su da ova štitnjača proizvodi puno hormona, čini mi se da mi noge trese, čak i 3 puta da sam imao bol.

Olga, odgovorila sam vam poštom.

Pozdrav, Zakhar Olegovich! U meni je puno čvorišnih struma shchitovidki, euthyroidism. Hormoni su normalni. Groznica raste. Pomoć! Želim bez operacije. Vidio sam bijeli krvotok bijeli, nema smjene. Moj je post [email protected]
Hvala vam!

Liječenje štitne žlijezde u kućnom okolišu najbolje je početi s čišćenjem cijelog tijela. Lokalna bolest sama po sebi uzrokuje onečišćenje svih ljudskih tkiva. Dakle, samo integrirani pristup.

Slažem se s tobom, samo opće čišćenje tijela, uz daljnju kontrolu cijelog načina života.

Bok Moja štitnjača se znatno povećala, izgubila sam težinu, promijenila oči, postala istaknuta, bojao sam se pogledati u zrcalu. Molim Vas, recite mi kako postupati s ljudima, nemojte otići u bolnicu. Ili se može posvetiti taksiu?

Natalia, u svakom slučaju, preporučujem da poduzmete anketu i svojim rezultatima poduzmete neke korake. Sada možete mnogo naučiti o svom tijelu. Ne kao prije. I nakon svega, nećete ga izgubiti ako imate jasnu predodžbu o tome koji su hormoni u izobilju, a što nedostaje.

Općenito, nekako nepravedno. Nodularna gušavica dijagnosticira se u većini slučajeva upravo ženama... A za što nam je potrebna takva kazna? Općenito imamo više čireve nego muškarci. A oni su mnogo nezdraviji način života. Gdje je pravda?

Čuo sam da je glavni uzrok bolesti štitnjače nedostatak joda u tijelu. Ako je tako, nije li ga lakše uzeti kapljicom na čašu vode? Pio sam pad i deficit je eliminiran. I neće biti zastrašujućih imena poput difuzne guze. Uh.

Loyola, jod koji smo koristili za podmazivanje ogrebotina NI U KOJEM SLUČAJU NE MOŽETE KORISTITI! U školi ste proučavali kemiju, a na internetu je mnogo informacija: zašto?

O činjenici da bijes utječe na štitnjaču koju čujem po prvi put. Ovo je nekako prekomplicirano. Mislim da su razlozi trivijalniji. naime, nedostatak joda. Zato morate najprije jesti morski kelj. Pa, onih proizvoda gdje je sadržaj joda.

Alkohol je savršeno apsorbiran ako se uzima s mlijekom. Kontrolirano je na sebi.
Do sada. Prije otprilike 20 godina dijagnosticiran je čvorni gušavost. Harmoni su bili normalni. Posebno me nije uznemirio shchitovidka i zaboravio sam na to. Sada su oko očiju bili veliki tamni krugovi, vizija je bila ozbiljno oslabljena, konstanta zatvora, pretilost, pretjerano znojenje, tahikardija. Oči čak i povrijeđene da bi ih pomaknule. Povuče na slanu. Postao je nervozan, razdražljiv. Tlak se često povećava. Oslabljeni imunitet. Stalni zamor, stalno želi spavati. U skorije vrijeme, hrpa problema s zdravljem. Mislim da je to zbog štitne žlijezde. Iako jodna rešetka traje dosta dugo na ruku, oko 8-10 sati. Što savjetovati? Je li potrebno početi prihvatiti elteroksin (ranije imenovan ili imenovan, ali nisam ga prihvatio ili gotovo) ili se baviti boljim nacionalnim sredstvima?

Ivan, mlijeko se odmah isključuje kad u želucu na njemu dolazi alkohol, i time djeluje kao apsorber alkohola. Isto se događa i sa sirovim jaješima pili tijekom libata. Općenito, pijenje je štetno!

I za štitnjaču vidite za sebe, prema situaciji. Ako vidite da nema poboljšanja od biljnih lijekova, pokušajte s drogom. No, savjetujem vam da se problemu pristupite na sveobuhvatan način. Pogledajte vitamine da li postoji potpuna opskrba tijela, a zatim već pogledati droga poddozhivayuschimi.

Cinquefoil bijela

Naziv na latinskom: Potentilla alba

sinonimi: pyatipal, pyatipersten, pyatipalnok, mezhiperschitsa, cinquefoil, pyatiperstnik, pyatipalnik, perstach bijela, bijela Dubrovka, pyatipersnik

opis

Bijela bjelina u narodu poznata je kao pyatilistnik, pet prstiju ili pet prstiju - za pet petaliranih cvjetova. Također se naziva bijeli pleter, bijeli grlić, interdigital. Botaničari također upućuju na ovu višegodišnju biljku Potentilla alba. Trava pamuka obično dosežu visinu od 10 do 25 centimetara, a značajan dio biljke skriva se pod zemljom - korijeni su dosta dugi, do 100 centimetara. Tijekom cvjetanja, nepažljiv pogled može uzeti Lapchatka za jagode - ima isti bijeli cvijet, koji podsjeća na oblik jagode. Međutim, lišće na stabljici su male, njihove boje i oblik imaju svoje razlike.

Cattail nije zahtjevan za klimu, može rasti i na suhim i mokrim područjima, utonu na pješčanim i glinenim tlima. Raste u uvjetima dobrog osvjetljenja, na rubovima, livadama, crnogoricama i listopadnim šumama. Međutim, unatoč nepretencioznosti, Lapčatka nije toliko prirodi - ona se nalazi u različitim dijelovima Europe, ali svugdje - u malim količinama. Štoviše, u nekim je mjestima naveden u Crvenoj knjizi. Rijetka biljka je zato što kukičanje raste izuzetno polako - da dosegne punu veličinu, potrebno je oko 10 godina. Možete ga pronaći u Italiji, Bugarskoj, Njemačkoj, Ukrajini, Bjelorusiji. U Rusiji je prevladava uglavnom u europskom dijelu, ali je moguće pronaći bijelo Lapchatka kako u Uralima tako iu zapadnoj Sibiriji.

Nabava i skladištenje

Za proizvodnju medicinskih sirovina koriste se i nadzemni i podzemni dijelovi biljke. Zeljasti dio se bere s cvijećem. Razdoblje cvatnje bijele Lapchatka događa se u svibnju i lipnju. Korijeni se iskopaju u proljeće i jesen. Mali izbojci ne dodiruju, prikladni za prikupljanje smatraju se biljkama 3-4 godine starosti, kada biljka akumulira puno albinina - tvari s tireotropnom aktivnošću. Za liječenje endokrinih bolesti koristi se samo korijenski dio biljke - lišće i cvijeće nemaju željeni učinak. Sakupljene sirovine se čiste od onečišćenja i osuše na svježem zraku ili u stalno ventiliranim prostorijama.

Povijest upotrebe

Ljekovita moć Lapkope bijele bila je poznata ljudima iz davnih vremena. Jedan od pisanih izvora koji su preživjeli do našeg doba, koji opisuje ljekovito djelovanje cvjetača, poznat je srednjovjekovni traktat o snagama bilja, koji je prvi put objavljen u Italiji u 15. stoljeću. Cjelokupno poglavlje stiha s detaljnom slikom na kojoj je lako prepoznati "pyatilistnik" posvećen je njoj u Lapčatki. Prema srednjovjekovnom autoru, ova biljka je lijepa, ali gorka, liječi razne ozljede, ublažava bolove u trbuhu, liječi opekline i čak pomaže kod zmija ugriza.

Klinička ispitivanja

Poznato je da su u Sovjetskom Savezu provedene kliničke studije bakterije tuberkuloze - znanstvenici su proučavali njegov učinak na štitnjaču i dobili izvrsne rezultate. Nakon što su proučavani izgledi za upotrebu medicinskog tampona, pokušali su se uzgajati biljka za industrijsku uporabu.

Usput, vjeruje se da je tradicija korištenja bloodroot kao čaj pomoći stanovnicima bjeloruskim šumama izbjegne raka štitnjače nakon Černobila - drugim mjestima, stavlja na istoj udaljenosti od strašne nesreće, kasnije je identificiran više pacijenata s gušavosti. Cinquefoil je pomogao mnogim ljudima da spriječe katastrofalne posljedice po tijelu zbog sadržaja joda u biljci, a također zbog svoje sposobnosti uklanjanja zračenja iz tijela.

Odvojeno istraživanje Tinderweeda provodi se danas, znanstvenici proučavaju kemijski sastav biljke, njegove biološki aktivne tvari i njihov učinak na ljudsko zdravlje. Stoga je utvrđeno da su tireotropna svojstva lapkatka dobivena aktivnom tvari albinina.

Kemijski sastav

Istraživanje lapchatka u Institutu za anorgansku kemiju znanstvenog instituta SB RAS u Novosibirsku otkrilo je svoj složeni višekomponentni sastav. Vrijedne komponente oboje su bogate nadzemnim dijelom biljke i njegovim korijenskim sustavom, au drugom je koncentracija ljekovitih supstanci puno veća. Korijeni ticala zasićeni su taninima, koji imaju astringentni i protuupalni učinak - postižu maksimalnu koncentraciju kad se cvijeće pojavi na biljci. Sadrže škrob, saponine i iridoide, fenolkarbonne kiseline. Postoje u korijenima quercetin - flavonoid s antioksidacijskim učinkom. Drugi kemijski elementi kao što su bor, željezo, natrij, aluminij, kalcij, srebro, kobalt, krom, mangan, selen, barij, bakar i litij donose prednosti. Sadržaj cinka i magnezija u kalcita je osobito velik - nekoliko puta veći od prosjeka u ljekovitim biljkama.

Listovi, stabljike i cvjetovi ticala također su bogati flavonoidima, iridoidima i saponinskim. Fenilkarboksilne kiseline sprečavaju mutacije stanica, pojačavaju imunosnu obranu tijela i proizvode i diuretski učinak.

Važan čimbenik koji utječe na štitnjaču je sadržaj elementarnog jodnog i jodidnog aniona u krvotoku.

Primjena u medicini

Prije svega tamarisk je poznat kao prirodni lijek koji blagotvorno djeluje na endokrini sustav. To se široko koristi za liječenje bolesti štitnjače. Upozorenja za uporabu su tirotoksikoza, hiperplazija štitnjače, euteroidizam, gušavost. U pravilu, s ozbiljnim kršenjima štitne žlijezde, peteljka se dodjeljuje dovoljno dugo, s slučajevima značajnog poboljšanja, pa čak i potpunog iscjeljenja. Važna prednost takvog tretmana je dokazana toksičnost cvjetača. Može se koristiti kao agens koji sadrži jod kako bi se spriječio nedostatak joda i poboljšalo zdravlje tijela. Kao dio zbirke ljekovitih biljaka koje daju potrebni jod u tijelu, petoliki se koristi zajedno s Durnishnikom, Cetrariumom ili orasima.

Štitnjača

Zapaženo je da petolika normalizira hormonalnu ravnotežu, poboljšavajući rad mnogih organa - u stvari, hormoni reguliraju mnoge funkcije tijela. Korištenje tarsena ima pozitivan učinak na stanje gastrointestinalnog trakta, kao i kardiovaskularni sustav. želuca, enterokolitis, bolesti jetre (kao što je hepatitis), dizenterija - u svim tim slučajevima antimikrobni i iscjeliteljski učinak tarsela pomaže u liječenju.

S peteljkom, postoji želučan uzbuđenost, kao i kolika. Kao učinkovit prirodni konzervans bloodroot i koristiti kao vanjski način - da liječe razne apscesa, kontuzija, modrica, i oštećenja kože Potentilla sirovina, raspršenu u prah.

Kontraindicirana u liječenju bijelog pamuka s hipotireozom!

Uznemiruje i nestaje

Nakon moždanog udara ili srčanog udara, iznimno je potrebno normalizirati razinu kolesterola i vratiti pravilnu cirkulaciju krvi - te u tim slučajevima lijekovi dolaze iz prepone. U ateroskleroze i povišenog tlaka, srčanog ritma blagotvoran učinak Potentilla dopunjena svoje sposobnosti kako bi se poboljšala elastičnost krvnih žila i očistiti krv, donijeti toksina. U ovom slučaju petoliki piling pomaže smanjiti višak težine, jer uspostavlja proces razdvajanja masti, stimulira probavu i osigurava pravilan metabolizam.

Ginekološke bolesti

Liječnicima se savjetuje da koriste pyatilistnik kao sredstvo za izostavljanje maternice i drugih ginekoloških bolesti, kao što su fibroidi i ciste. Tampon za ulazak pomaže uspostaviti stabilan menstrualni ciklus, rješava problem s boli tijekom menstruacije.

Poznato je također i antitumorsko djelovanje tinkture, sposobnost otapanja čvorova i poboljšanje tjelesnih obrana. Prilikom uzimanja tamarina nestaje prekomjerno znojenje, prolazi kratkoća daha i znakove reumatizma i gihtova. Postoji normalizacija živčanog sustava. Pacijenti primjećuju pozitivan učinak na opću dobrobit i raspoloženje - antistresno djelovanje. Čak se pojavljuje i kozmetički učinak - nokti i kosa ojačani, mnogi problemi s kožom nestaju.

U bubrežnim bolestima, njegov se ljekoviti učinak vrši diuretskim učinkom lapčatka, kao i svojstvima obezboracijskih svojstava. U slučaju katarhijalnih bolesti, akutnih respiratornih infekcija uz kašalj, pripreme tampona doprinose brzom oporavku zbog njihove ekspektoranske aktivnosti.

Cinquefoil white ima kontraindiciju za uporabu. Međutim, zbog hipotoničnog učinka, nije preporučljivo za bolesnike koji pate od niskog krvnog tlaka, a s kardiovaskularnim problemima treba uzeti s oprezom.

Liječenje bolesti

Cape white koristi se za liječenje sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Prihvaćanje Cannula white je kontraindicirano kada:

Recepti 1

Cinquefoil bijela mast

Uz upalu zglobova, radikulitis, osteokondroza

5 grama korijena u prahu ulijte 200 grama rastopljenog maslaca ili masnoće svinjetine, kuhajte sa slabim kuhati 7 minuta, soj. U bolnim mjestima utrljati ili nanijeti obloge.

tinktura

Ulijte 500 grama sjeckanog korijena u 500 ml. votka, insistirati 3 tjedna na tamnom mjestu, povremeno mucanja, odvod. Uzmi 30-35 kapi (nešto manje od čajne žličice) 3 puta dnevno. Možete se otopiti u 1/2 šalicu mlijeka.

tinktura

10 grama zdrobljenog korijena sipati 100 grama votke, inzistiraju na 1 mjesec, u mračnom, hladnom mjestu, povremeno mućkajući, soja. Uzmi 30 kapi 3 puta dnevno, 20 minuta prije jela. Tečaj - 1 mjesec, prekidajte 7 dana i ponovite tečaj.

Tirotoksikoza, gušavost (nodularni, difuzno), moždani udar, srčani udar, aterosklerozu, hipertenziju, anemija, reumatoidni artritis, bolesti jetre, difuzni guša 1-4 stupanj, difuzni - i višestranično čvor guša, hiperplazije štitnjače, štitnjače adenom, štitnjače hiperfunkcije dojke, maternice prolaps, neplodnost, pobačaj, amenoreja, mastitis, rak maternice, rak prostate, kronična limfocitna leukemija. Bloodroot prikazuje zračenja, smanjuje kolesterol, rješava ciste, fibrom, normalizira mjesečni ciklus, poboljšava imunitet

1 žlica nasjeckanog korijena sipati 1 šalicu hladne vode kuhane, ostaviti 3 sata, staviti kuhati i sipati u termos za 10 sati, povremeno povremeno. Procijedite, pustite toplu vodu do izvornog volumena. Uzmi 1/3 šalice 3 puta dnevno. Za piće pod shemom: 1 dan pijemo, 2 dana pauze pa 15 dana. Zatim, nakon 15 dana piti svaki drugi dan i sljedećih 15 dana - svaki dan.

infuzija

Prvi dan, ulijte 1 šalicu kipuće vode 1 žličica drobljenog korijena, inzistirati 10 sati, odvod. Pijte sve u jednakim obrocima 3 puta tijekom dana. Drugi dan, piti istu infuziju, pripremljenu od 2 žličice, na treći od 3 žličice, na četvrtom od 4 žličice, na petu od 5 žličica, šesti dan od 6 žličica. Nakon toga pripremite i pijete infuziju obrnutim redoslijedom (smanjite). Odmorite se za mjesec dana i ponovite tečaj.

dobivanje esencije

3 žlice nasjeckanog korijena ulijte 2 šalice vode u emajlirano ulje, kuhajte 5 minuta na laganoj vatri, inzistirajte na 4 sata, ispustite. Uzmite prvi dan za 1 žlicu 5 puta dnevno, drugi - 2 žlice, treći - 3 žlice, četvrti - 4 žlice. Odmorite se 3 dana i ponovite stazu. Trajanje cijelog tečaja je 1 mjesec.

Zajednički recept

10 grama drobljenog korijena sipati 0,5 litara vode, kuhati, kuhati 10 minuta na laganoj vatri, inzistirati 1 sat, soj. Uzmite 2 žlice 3-4 puta dnevno, prije jela.

Recenzije

12/25/15 Natalya

Pozdrav, draga Julia Evgenijeva!

Čestitamo na nadolazećoj Novoj godini! "Budi sretan i Bog je čuvao od pritužbi, sumnji i gubitaka. Kako sudbina neće okrenuti stazu, ostati s ljubavlju i vjerujte! "

Njezin je muž pio bujonsku travu iz svih bilja, tinktura Pallasovog Molocha, napravio klistire. Sveukupno stanje je poboljšano. Bio je kod urologa, nema naznaka za rad, glatku glatku, elastičnu.

Završila sam pijenje 1 tinktura tinkture žutice i jegulje male bijele. Decocija i dalje pijem. spavanje je postalo bolje. s srcem postalo je lakše.

07.12.15 Marina

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Zahvaljujemo vam na pomoći našoj obitelji. Pijem Sichu prema vašem receptu. mjesečno je prošlo 1 napadom, prije no što je bilo više napada. Kupio je Lapchatka bijelu i napravio alkoholnu tinkturu. Primijetio sam da se moja kosa prestala padati, a grlo mi je prestao povrijediti.

Hvala vam puno! Sve najbolje i najbolje! Sretna Nova godina!

11/09/15 Irina

Pozdrav, Julia Evgenievna.

Uzeo sam tečaj koji mi je preporučio. 10 kapi Eilpot bijele su dobro nosile. palpacija se nije povećala. Bolje se stanje zdravlja.

21.09.15 Larissa

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ispunio sam sve vaše preporuke. 1,5 mjeseca sam pila tinkturu bijele Lapchatka i skupljala bilje, osjećam se dobro.

17. kolovoza, 15. kolovoza

Pozdrav, draga Julia Evgenjna.

Molim vas za pomoć za svoju kćer, ona je bila 16 godina - dijagnoza hipertireoze sindrom. Na vaš prijedlog, dao sam joj mjesec dana: brašno mlijeko čička, Rekitsen rd i prikupljanje ljekovitog bilja: korijen cinquefoil bijelih lycopus europske, Motherwort srce, glog krvi-crvena cvijeća Syringa vulgaris, cvijeće glog, Adonis proljeće.

Stanje se poboljšalo, ne postoji konstantan osjećaj topline i manji dah je smanjen. Sada nastavljamo uzimati zbirku bilja. Mnogo vam zahvaljujem na pomoći.

13.07.15 Nina Pavlovna

Pozdrav, draga Julia Evgenijeva!

Želim vam zahvaliti na vašem neprocjenjivom radu i toplini koju ste stavili u svoj posao, prateći svakoga od nas patnji, s ljubavlju.

U travnju ove godine otišla sam u trgovinu na Samotechnaya (u Moskvi), kupila Lapchatka bijelu i pila 2 tečaja tinkture, prema shemi 20-30 kapi 3 puta - 2 tečajeve s pauzom.

Sve najbolje za tebe.

15.03.15. Julia

Pozdrav Julia Evgenievna!

U studenom 2013. godine hormoni štitnjače bili su normalni, osim AT-TPO-207.1 U / ml.

Imenovali su ili imenovali tečaj bijele Lapchatka i skupljanje protuupalnih trava. Nakon što je pio Lapchatka bijele kokoši, prošao je testove u siječnju 2014. - sve je normalno, osim AT-TPO - 180.1 U / ml.

Promijenivši tečaj od Lapchatka bijele do Durnishnika + više bilja (među kojima se sjećam mahuna Cetrarie, ljubičica, lišća Maline), moji su događaji otišli izvanredno. I stanje zdravlja i raspoloženje - sve se poboljšalo.

U kolovozu 2014. AT-TPO je iznosio - 72,9 U / ml (čudo).

Hvala još jednom.

Liječnički savjet

31.05.1986. Elena

Draga Julia Evgenievna! Mnogo vam hvala na odgovoru! Trenutno sam u procesu traženja svih biljaka opisanih u receptu. Posljednja studija hormona TTg i T4cv. održana je 05/15/2018. 17/05/2018 dodijeljenu dozu Tyrosola - - 2 * 2 * 2 (na 0,5).20.05.2018 razina leukocita 3,3 - Tyrosola liječnik snižena doza - 5 mg 1 tableta 4 puta dnevno metiluracil + 2 tablete 3 puta dnevno. 22/05/2018 leukociti su bili 4,8 25/05/2018 - 7.2 - Methyluracilum imenovan u dozi od 1 tablete 3 puta dnevno, Tyrosola - po starom programu. Hemoglobin smanjena - od 108 porasla na samo 112. U stacionarnim uvjetima su tretirani - Pananginum thiotriazoline + furasemid (Xilai je oticanje nogu i stopala) -to / s poklopcem, vitami B12.. Puls u rasponu od 70-80 min., Vrlo rijetko dostiže 90.U voprosv imam neke za vas! - Recite mi, molim -1. Ako dok u prisutnosti bilja propisani su u svom receptu, a postoji samo lycopus zvozdchatka i završili tinktura Potentilla bijelo - može početi tretman na raspolaganju bilje - ili bolje prikupiti svu potrebnu - i tek tada početi liječenje 2 ?. Tinktura Lapchatka je napravljena gotovo prije godinu dana - je li još uvijek korisna za upotrebu? - prošle godine liječnik je zabranio da prihvati, inzistirajući da ima puno joda - a on je u mom slučaju protivopokazan.3. Mogu li koristiti svježu, a ne suhu travu? - na mom mjestu postoji zvijezda. To može uzrokovati bolesti štitnjače da se vratna osteochondrosis, koji je već 20 godina i koja je potencirana peridicheski.5. Jesu li obloge na štitskom području učinkovite u mom slučaju? Iz infuzija bilja? - Ako je tako, odakle? Da li je moguće u mom slučaju, uzeti izvatke, maslačak korijen i čičak - želi očistiti kožu od oštećenja koja su jako pogoršali nakon uzimanja vitamina B12. Možda ste savjetovati druge bilje za liječenje potkožnog akni koji su se pojavili masovno u gornji dio prsa, na obrazima, hramovima, oko vrata i ramena? 7. Postoji brazda Vigor od ukrajinskog podrijetla. Sastav - vodeno-alkoholnom ekstrakt bilja 9: Klima trske, Leuzea, stolisnik, pelin, paprena metvica, gledati tri rasprostrt, vapno serdtselistnaya, kopar smrdljiv i hrast lužnjak. - Da li me ti bilje su kontraindicirana - a ako se ne povrijediti prijem tog matičnjaka Analize TTG i T4sv ?. učiniti prije nego što počnete liječenje travami.Ochen naprijed u vaš odgovor! S poštovanjem, Elena.

Elena, lijep dan!

Na žalost, požuri.

Kod takve visoke doze tyrosola, ove se biljke primjenjuju rano. Drugo, idem na godišnji odmor i neće vas moći gledati. Postoje i druge komplikacije, na primjer, zvijezda ne mora biti zvijezda; Radim s biljem Staroslava i drugima za koje ne mogu odgovoriti.

Balm Vigor sadrži stimulans, još niste kontraindicirani.

Tinktura bijele Lapchatka vrlo je prikladna i alternativa tirozolu.

Bilo koja svježa biljka treba uzeti 3-4 puta više nego suha. Osteokondroza ne može biti uzrok hipertireoze, već samo faktor rizika.

Korijeni čičaka i maslačaka su vrlo prikladni. Dodajte im Solyanka Hill, korijenje Pirite puzanja, poduzeti sve u jednakim dijelovima i napraviti standardnu ​​infuziju od 1 žlica. smjese do 200,0 ml vode.

S najboljim željama, iskreno!

Tatiana

datum isporuke krvi -30.05.2018, TTG - 0.79; T 4 p.-1.23; T 3 uobičajena

- 1.34; TG (tiroglobulin) - 541.1

saznali su o bolesti 17. siječnja 2018., prije toga ništa nije bilo; droga

liječenje nije primljeno, sugerira operaciju, ali nakon biopsije, rekli su da možete

ne žuriti se i odlučio sam pokušati nontraditional metode liječenja, vidio Lapchatka bijeli i sve.

Tanya, želim ti pomoći, ali nema pravila, nema brojnih antitijela koja sam pitao, to su samo brojke.

"Pili su prst" - u kojem obliku, tinkturu, dekoltea, dozu?

A u siječnju si naučio o bolesti, očito, hormonima?

Piti sada nije potrebno ništa, uključujući i opće okupljanje.

I ništa neću pomoći dok ne shvatim stanje željeza.

30.05.18 Tatiana

Dobar dan, Yulia Evgenevna, molim te da mi pomogneš. Za mene 42 godine, nekoliko godina promatram mjesto i malu cistu na shchitovidke, analize hormona pokazale su uvijek normu ili stopu. Popio sam tinkturu bijelog tkiva. Tada se čvor i cista smanjili, prije godinu dana, nakon teškog stresa, čvor ponovno počeo rasti - do 0,9 mm. Pijem cijelo vrijeme 25 L tiroksina. Također je pronađena mala mioma - kažu da nije kritična, ali je Paul prije godinu dana počeo s problemima s menstrualnim ciklusom - smanjujući trajanje između menstruacije, sada je ciklus smanjen na 2 tjedna! I bilo je simptoma - pospanost, nema snage.. strašna hladno netrpeljivost, suha koža, napadi panike.. Prije mjesec dana ponovno sam počeo piti Tinkturu Lapchatka. Omega3 i magnezij B6 - magnezij je vrlo koristan u ublažavanju stresa, to je mirnije i sada mogu spavati. Pitajte što je analiza i hormoni još uvijek moguće predati za početak liječenja. Ginekolog je rekao da može imenovati zhane za usklađivanje ciklusa i to je sve. I moje stanje se ne poboljšava.. mjesečno su konstantne. Pomoć!

Dobar dan, Tatjana!

Nije potrebno tako da se doživljava, bolje je pronaći objašnjenje i popraviti ga. "Moguće je da se jod i jodni tartar ne bi zajedno, što je dovelo do nedostatka hipo- ili hipertireoze.

Jednostavno donirajte krv TTG, T4 besplatno, ukupno T3, TG i antitijela na TPO.

Dan prije isporuke krvi otkazati tiroksin i cinchona.

Čekam te kodom SHIELD, GOOD LUCK!

05/28/18 Tatʹâna

Pozdrav, Julia Evgenievna. Tri tjedna su prošla od početka biljnog liječenja. T4 se vratio u normalu. TTG 0.028 (0.4-4). Smanjena je doza propitsila (vidio 150, sada 75). Stanje zdravlja je dobro. Primijenim testove prije uzimanja bilja i nakon toga. I opći test krvi. Puno vam hvala.

Pretpostavljam da ako ostavite tinkturu Potentilla bijele 30 kapi sve do 3 puta na dan, prikupljanje bilja i dnevni losion sa Gavez, zatim 75 mg propitsil može uhodit- samo struganje strane. Inače TSH upadet.Vas uvijek mora gledati! Planiram na kontrolu TSH, T3 i T4 OPĆE sv- točno dva tjedna.

DOBRO LUKA za nas i prije komunikacije!

Veronika 05/28/18

Pamučna bijela također piju 2 mjeseca i cijelu shemu da pije s tirozolom? Šifra SHIELD

SVE piti zajedno s tirozolom i kroz 2, maksimum, 3 tjedna, ponavljati hormone TTG, 4, opće 4 i protutijela na pTTG,

27. svibnja 18 Elena

Pozdrav, Julia Evgenievna! Želio bih se posavjetovati s vama o liječenju fitopreparacije vaše bolesti. Godine 2006., nakon neuspješnog liječenja tahikardije aritmija hipertenzije nakon provjere čvorova štitnjače u desnom režnju su otkrili da su izbrisane, kao rezultat operacije - parcijalna resekcija desnom režnju o mikrofollikulyarnoy adenom. U lipnju 2016. nakon što je poziv na endokrinologa identificirati difuzno struma 2. stavku, thyrotoxicosis - TTG 0.362 (normalno 0.3-4.0), obvezujući T4. 34 (norma 10,3-24,5), tahikardija, oštar gubitak težine, drhtanje ruku. Ultrazvuk je otkrivao odjeke ait, povećanje volumena žlijezde, te niz ehogenih mjesta. Počeo je liječenje velikim dozama tirozola. Uspješni uspjeh u liječenju nije postignut - rezultati ispitivanja (nakon 2 mjeseca potpunog povlačenja tirozola) - T4 St. 15.92 (normalno 6,9-16,2), 0,05 TTG (norma 0,4-4), antitijela na receptore TTG 1,89. Pokušao sam liječiti propolisom, matičnom mliječom, peludom i pergom. Samo se opće stanje blago popravilo. Godina je trajala s normalnim zdravstvenim stanjima. Nakon napornog odgođeno gripu u ožujku ove godine, počeo propadati zdravlje, prije mjesec dana, nakon niza stresa, brzo počeo narostat znakove hipertireoze - drhtanjem udova, unutarnji drhti, srce stopa porasla na 90 otkucaja u minuti, oštrim brzog mršavljenja i slabosti, tjelesna temperatura je bila u regiji 37.3. Analize hormona - TTG 0,03 (0,4-5), T4cv. - 34,56 (6,9-16,2). Opet, propisana je visoka doza tirozola - - 2 * 2 * 2 (0,5 pojedinačno). Leukociti su se počeli brzo smirivati. Liječnik je imenovao ili imenovao recepciju metiluracila - 2 puta dnevno na 2 tabulature. Lijek uzrokuje vrtoglavicu. Država je odvratna, liječnik inzistira na provođenju operacije s potpunim uklanjanjem žlijezde, na što se ja ne slažem. Je li moguće u mojoj situaciji poboljšati svoje zdravlje biljnim lijekovima? Zahvalan unaprijed - s poštovanjem - Elena.

Dobar dan, Elena!

Sve je moguće! Ako su posljednji rezultati hormona dobili prije više od 2 tjedna, ponovio bih TTG i T4 SV - prevelika doza tirozola mogla bi dovesti do izravnavanja hormona i rizika od hipotireoze.

Ako su testovi nedavniji (napišite datum nužno), odmah uklonite posljednji trikolon.

20,0 grama bijele korijene Lapchatka za mljevenje do veličine rižinih zrna i sipati 400,0 ml 40% alkohola ili votke. Zagrijte na sobnoj temperaturi u mraku, treseći sadržaj, 3 tjedna.

Pijte po dogovoru, na temelju razine hormona.

Ako tinktura nije prisutna, stavite je i pijte dok juha korijena pamučnog sjemena:

1 tbsp. l. zdrobljen do veličine zrna korijena riže sipati 200,0 ml kipuće vode u termos, inzistirati 8 sati (noć), piti 2 žlice. l. 4 puta dnevno 15 minuta prije jela. Ocijenite spremnost tinkture.

2. Prikupljanje bilja u isto vrijeme:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela.

U svakom dijelu infuzije, kapnite 25-30 kapi Hawthorn tinkture, pod dnevnom kontrolom pulsiranja i tlaka.

Analiza krvi OAK na leukocitima - u 2 tjedna; test krvi za TTG, T4, T3, T3 i T3 u dva tjedna od početka sheme (točke 1,2,3)

Tečaj 1,5-2 mjeseca, mijenjanje biljaka.

3-tirozol. Nakon 5 dana od početka uzimanja Lapchatka bijele, uklonite još 5 mg od druge doze.

Vaš kod SHIELD, Elnna, sretno i uskoro ćemo vidjeti!

05/25/18 Julia

Pozdrav, prošao je testove 16. svibnja 2018: TTG 0,009 μg / (norm 0,54-4,53), t4 slobodan 2,12 ng / dl (0,85-1,75), AT do TPO 0,2 ml / ml, s peptid 1,05 ng / ml 7 (norma 1,1-4,4), glicerirani 6,7 i amilaza 74 jedinica / 1. Analize o ljambliu još nisu predale. Koji lijek piti ili kakva vrsta trave za smanjenje gušavosti i hormona poravnati. Prije toga, hormoni su bili normalni. Eutiroks nije prikladan, podiže šećer. Hvala unaprijed

Sada je prvo mjesto oštro povećana funkcija štitnjače, hipertireoza.

S tim u vezi, liječenje s jodomarinom kontraindicirano je u bliskoj budućnosti, ali nije pomoglo u blokiranju žlijezde. Slično tome, levotiroksin, koji stimulira žlijezdu, je kontraindiciran!

Ali to ne znači da dijete ne može jesti hranu koja sadrži jod, oraha, repa, Ryabin crna itd.

20,0 grama bijele korijene Lapchatka za mljevenje do veličine rižinih zrna i sipati 400,0 ml 40% alkohola ili votke. Zagrijte na sobnoj temperaturi u mraku, treseći sadržaj, 3 tjedna.

Pijte po dogovoru, na temelju razine hormona.

Dok se tinktura priprema, popijte juhe korijena pamuka:

1 tbsp. l. slomiti do veličine rižinog zrna zaliti 200 ml kipuće vode u termos, inzistirati 8 sati (noć), piti 2 žlice. l. 4 puta dnevno 15 minuta prije jela.

Ako je tinktura spremna i prema ovom receptu, započnite s prijamanjem kapanjem 30 kapi ujutro, 25 kapi na ručku i 15 kapi u krevetu. Za 15 dana, ponovite TTG, T4, T3 i antitijela na pTG.

2. Prikupljanje bilja u isto vrijeme:

1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3. Zatvor. U velikoj mjeri određuje svoje akcijske bilje, pa pokušajte nazvati stolicu dijetalnih vlakana i povrća fruktov- pšenične klice, soja, mlade tikvice, krastavci i rajčice, celera stabljika, šljive, suhe marelice, sokovi s pulpom (bundeve, jabuke, šljive, rajčice, prirodni laksativ tipa Kafiola; sorbenti i mliječni Kila produktsiey- jogurt s voćem, itd

paraziti, a ne samo lamblia, potrebno je nužno i uporno tražiti. Ili oprezno postupajte slijepo s limunskim pelinama ili Tansyom ili tinktura crne matice.

Vaš kod SHIELD, čekam odgovor prije povezanosti!

05/23/18 Galina

Pozdrav Julia Evgenievna, meni 41 godine, visina tijela 153 vidi težinu od 60 kg. problemi s štitnjačom pojavljuju se od 1995. godine, kada sam ušao u institut i trebala sam proći liječničku komisiju. Počeo se promatrati kod endokrinologa koji je pripisao Mercazolilum, još uvijek neki lijekovi među kojima je bio pseudoprot iz kojeg sam iz nekog razloga postao loš i prestala sam biti na račun endokrinologa. Počela se liječiti narodnim lijekovima: pila je tinkture i dekocije o Čistoći, lana, koprive, prihvatila SDA frakciju, čak je bila tretirana pčelinjim ubodima. Svake godine napravio sam ultrazvuk štitnjače, a ponekad sam uzeo testove za hormone. Veličina štitne žlijezde smanjila se ili povećala. Za to vrijeme nije me smetalo: nije bilo problema s očima, nije ozlijeđena, nije "gušila".

Dugo je bio na recepciji na endokrinologu koji je ponudio operaciju i svi problemi s shchitovidkoj će biti riješeni, ali ja sam odbio. Napravio sam tinkturu od Lapchatka bijelog propila, mislim da mi je dala snagu, ne osjećam se umorno i razdražljivo. Čuo sam za liječenje kora sušenog Cherry, također sam to učinio, završit ću kravate i početi uzimati Cherry tinkturu. Ali ja sam zabrinut za jedno pitanje, ali mogu uzeti uzorak krvi i Cherry ne znam ni da imam hipertireozu ili hipotireozu. Volim heljde, cvrčak, sjemenke od jabuka jesu bogate jodom, možda nisam u pravu. Predao je analize:

Ultrazvuk štitnjače: Štitnjača je nepravilnog oblika zbog povećanja desnog režnja, uobičajenog mjesta. Kapsula nije zgusnuta. Štap 3,5 mm. Desni režanj: Širina 44 mm, debljina 38,7 mm, duljina 51,4 mm, volumen 41,9 cm3. Lijevi dio: Širina 19,8 mm, debljina 19,3 mm, duljina 50 mm, volumen 9,2 cm 3. Ukupni volumen 51,1 cm3. Povećana je željeza u veličinama. Konture su jasne, čak i. Echogenicnost žlijezde je povišena. Ehostruktura nije homogena. Gotovo cijeli desni režanj traje 41-33.3-48 mm hipoehogene čvor s jasnim naplatka krvotok pomiješana, heterogena. U ovom kontekstu, u čvor vize Xia drugih čvorova multiple: 3-5 mm ugušen, homogena, konture precizan, periferna protoka krvi, nekoliko mm 23 hipoehogene, homogeni s fuzzy konture protoka periferne krvi, 3/7-8/5 mm izoehogennoe s hipoehogene rubom, heterogena, periferni protok krvi; 2-čvor kondenzirani - jedan izoehogennoe jasno gipoehogennym rub homogene drugi hipoehogene nejasnih konture, odnorodnyy- ukupna veličina mm 26-15-2 perifernog krvotoka.

Histološka pregled: pravo udio, udio mjesta: do 60 mm čvor izoehogennoe, oštrih kontura, suptilan halo, barcode: R3NB: citološke slike folikularnih tumora B-stanice.

Određivanje antitijela na tireperoksidazu Protutijela na mikrosomalnu tireperoksidazu (Anti-TPO) 13.9

Određivanje slobodnog tiroksina (T4 sv) bez thyroxina (bez T4) 13.4.

Pomognite mi ili pomognite mi, molim vas, liječenjem strume, tako da ne bi bilo poželjno učiniti ili raditi. Radujem se vašem odgovoru. Hvala unaprijed.

Sve što ste koristili koristi se za hipertireozu. I kora suhog Cherry u jednom trenutku čak prodao u Ukrajini za liječenje hipertireoze.

Sada nemate podatke za njega, ali nema uvjerljivih podataka o eutiroroidizmu.

S takvim trajanjem bolesti, trebali ste češće gledati hormone.

Folikularno oticanje, prilično je ozbiljno, pa ga ozbiljno shvatite. Naime:

1. Završite prijam bijelog repa i odmori se 7 dana.

2.Vo razbiti vremena dati krv za gormony- TG (tireoglobulin), kalcitonin, TSH (!), Ukupni T3.

Prva dva hormona potrebna su za isključivanje ne-benignih tumora žlijezda.

I već prema rezultatima za odabir liječenja.

Mislim da ćete kao glavnu biljku morati morbidni koktel (Zobnik), ali činimo sve u redu?

Štitnik za kôd, Galina, DOBRA LUCK i prije veze!

22.05.18. Lusya

U mene je hormon štitnjače TTG 4,5 sada, u ekstremitetu ili na kraju prosinca bio TTG 5,7. ne prihvaćam hormonske tablete. Imala sam toliko malo Vitamina u tijelu da čak i štitnjača postaje slabo radeći. od početka veljače uzimam vitamine. nakon toga TTG 5,6 postao je 4,5.

1.Vigantol 7 kapel

3.ester C 500mg-2 raza

4.gentle željezo 25mg-2 raza 2 tablete

7. kalcij, magnezij, cink kompleks-1 tabletka

8.kokosovoe maslo neraf.

9.magniy diasporal-50 paketov

Ovdje pijem. Ostatak hormona je u redu, samo TTG nije normalno.

Saznala sam o bijelom kravati. Infuzija bijelog Lapchatka može mi pomoći. i da u grlu osjećam malo suhoće. na vašoj web stranici postoje mnogi propisi sadašnjosti koji djeluju bolje. postoje kontraindikacije?

SAD shchitovidki su napravili sve norme ili stope

Vaša shema je dobro funkcionirala, ali ne 100%. Mislim da razlog može biti povećanje razine antitijela na TPO. Potrebno je biti uvjeren u to, prenoseći krv na ATTPO.

Ali sasvim je moguće da štitnjača slabi anemiju, parazitozu, gnojnu infekciju i još mnogo toga.

Cynomolgus je bijeli na povišenom TTG-u na vama, ili bilo tko drugi NIJE potreban. Ali probajte tinkturu korijena crvene četke:

- 50,0 grama drobljenog korijena sipati 500,0 ml votke ili konjaka i napuniti 14 dana na tamnom mjestu, povremeno mućkajući. Procijedite. Pijte 25-30 kapi dva puta dnevno, 30 minuta prije jela (ujutro i na ručku). Za uklanjanje alkohola, jedna doza tinkture kapati se u 15,0 ml lagano ohlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i piti 15 minuta kasnije. Tečaj - 2 mjeseca; razbiti 2 tjedna i ponoviti.

Nastavite primati shemu ako je manje od 2 mjeseca; ili se odmarajte 7 dana, zamijenite Tyrozin s TyroHelpom i spojite Drok boju:

-1 tsp. sjeckani bilje natočite 300,0 ml kipuće vode, ostavite 2 sata i odstranite. Pijte 100.0 ml 3 puta na dan pola sata prije jela. Nakon svakog mjeseca uzimanja, odmorite 10 dana s hormonskom kontrolom.

Budite anketirani i svi će biti pontno.

DOBRA LUKA i prije komunikacije!

Olga, 05/21/18

Pozdrav, savjetovati me - kažu liječnici učiniti operaciju, ja multinodoznoj guši razred 2, desnog režnja dimenzije 46 mm, debljina 23 mm, širina 25 mm, ehostruktura jedinica od 18 mm do 12 mm, lijeve lopatice dimenzije: dužina 45 mm, debljina 23 mm, širina 23mm 8-7mm ehostruktura čvorovima, prevlaka 10 mm, a sadrži citološki issledovanie- adenomomatoznogo gušavost, bez t4-12,6 pmol m-3,1mME / l. Kod mene pitanja je moguće prihvatiti Lapchatka bijelo paralelno s lyroksijom, radi liječnika prihvaćam lteroksin 25 mg.

Ako pijete thyroxin manje od 2-3 tjedna, poništite je prije nego što bude prekasno, a željezo ne prestaje proizvoditi vlastite hormone.

Ako pijete thyroxin duže od 3-4 tjedna, otkazati ga i 5. dan otkazivanja donirajte krv TTG, T4cv, T3 ukupno; TG (tireoglobulin), protutijela na TPO. Ti isti hormoni su potrebni u prvom slučaju. Kod povećanog ili povećanog TG potrebno je napraviti TAB, ali ne i rad!

Noduli su znak nedostatka joda u hrani, ili mjesto koje se lako nadopunjuje.

Pošaljite skeniranje ultrazvuka, svih tih hormona i započnite ispravnu fitoterapiju.

Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ovdje vas opet gnjavim. U posljednjem pismu sam napisao da imam polipa u nosu, zato nos je uvijek položen i teško je disati, a apsolutno je nemoguće dobiti infekciju u jesen. (Nisam dobio odgovor.) Operacija ili blokada se nude, ali ovo vam ne pišem. Izvršio je uzi Sch.Zh. i predao hormone (u prilogu, na fotografiji slika shch.zh)

Protutijela na TPO povećana su tijekom dva mjeseca. s 1500 IU / ml. Prije nekoliko dana započeli su napadaji panike, strah od smrti, košnice. Umor, konstantna pospanost, spavanje ponekad loše, često snižavanje tlaka i otkucaja srca norme.Shest mjeseci vježbati jogu, ali sada ne mogu. Nadam se za vašu pomoć. Čekam odgovor.

S poĹĄtovanjem, Olga

Za pravdu sam duplicirao odgovor, bio je:

Drago mi je što vas vidim, drago mi je što ste stekli težinu! parazita, tema je aktualna, naravno.

BUT-opistorhirs na sve želje ne mogu dobiti od 12 dvanaesnika do sinusa, ili ždrijela. Mislim da i echinokokci. Sljedeći put morate samo uključiti sumnjive materijale u parazitološki laboratorij okruga, ili SES. Također se sjećam o vašoj alergiji i još uvijek smatram hladno.

Piti 1 kapsulu 3-4 puta dnevno 15 minuta prije jela, 1,5 mjeseca,

1 des.L.200.0 ml vode. dovesti do kuhati i sipati u thermos noću. Procijedite, cool. Isperite nos hladnom otopinom 1-2 puta dnevno. Cijena ne prelazi 5-7 dana.

3. Kao antihelmintik i antialergenski pokušavate popiti Populin (ekstrakt kore Ashpenskog i Solyanka Hill).

Trebali biste se svidjeti, ali prvo napraviti test kože!

Čekaju na odgovor, Olechka, prije veze! "

A sada morate smanjiti razinu protutijela dok ste u euteroidizmu.

1. Predlažem našu dragu bijelu Lapchatka u bujon:

1 tbsp. l. zdrobljen do veličine zrna korijena riže sipati 200,0 ml kipuće vode u termos, inzistirati 8 sati (noć), piti 2 žlice. l. 4 puta dnevno 15 minuta prije jela. Stopa je točno 1 mjesec.

2. Ideja o uzimanju Vitaprinola i Populine, podržavam

- 1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Prokletstvo je 1 mjesec i kontrola hormona.

18.05.18 Galina

Hvala vam, Julia Evgenijeva! Ja ću početi piti bilje. Je li moguće kombinirati ovu infuziju s tinkturom cimetom na votki? Još nisam imala.

U zbirci je biljka s jodom, Duckweed. Bijela krta s njom može doći u sukob s njom, stoga predlažem prvo smanjivanje proteina!

18/11/18 Galiya

Mene u 2014. godini stavile su autoimune strume i imenovale ili imenovale tirazol. Nakon toga, došlo je do medicinskog hipotireoza. I na kraju sam postao Pitt eutirox i tirazol. Od 7. ožujka ove godine, na pozadini nlrmtnyh analiza T4, T4 i T3, samo sam prestala uzimati tablete. Sebi. Mjesec dana kasnije, testovi su bili ateromi. Ali još nisam davala protutijela na TTG receptore. Sumnjam da su mi loše. Želim kupiti korijen bijele Lapchatka i početi uzimati tinkturu na votki. Siguran sam da će to biti dobro. No, na jednom mjestu narisanl da je potrebno promijeniti mjesec dana kasnije trava. Dajte mi savjet, molim vas

Sumnjam također! Stoga, trebam određene brojeve TTG, T4, T3 i ukupnih antitijela na TPO, a zatim će savjeti biti točni.

Olga, 05/10/18

Pozdrav, imam 40 godina, visina 170, težina 59 kg. Već 4 godine pijem eutiroks 50 mkg, nakon što su druge vrste dijagnosticirale ait i hipotirus. T4 je normalan, a TTG povremeno od 3 do 10 puta. Doziranje 75 ne može piti, samo pritisak s njega, tremor i tahikardija, a 50 očito nije dovoljno. Čvorovi i povećanja. Nema žlijezde. Može li mi piti kalcit ili nešto drugo što bi ostavilo eutiroksi?

U hormonima, kao u jedinicama spremnika, potreban vam je potpuni nalog!

Oscilacije TTG-a u Vama uzrokuju, očito, rast antitijela na TPO ili rast TG; ili istodobno s receptorom tiroxina trave koje sadrže jod.

Za odabir taktike potrebne su gotovo sve Thyopanel-TTG, T4, T3, TG protutijela. Cinquefoil bijelo može povećati TTG i sam po sebi, te u kombinaciji s tiroksinom (sadrži jod).

Oštro odlazak s tiroksinom nije moguće! Potrebna je obuka i vrlo postupno smanjenje doze.

Predlažem da počnete s donacijom krvi. I, bez gubitka vremena, stavlja korijen crvene četke tinkture, nezavisni stimulans funkcije štitnjače:

-50,0 grama drobljenog korijena sipati 500,0 ml votke ili konjaka i napuniti 14 dana na tamnom mjestu, povremeno mućkajući. Procijedite. Pijte 25-30 kapi dva puta dnevno, 30 minuta prije jela (ujutro i na ručku).

(Za uklanjanje alkohola, pojedinačna doza kapi tinkture u 15,0 ml, ohlađena na 70 stupnjeva kipuće vode i piti 15 minuta kasnije.)

Tečaj - 2 mjeseca; razbiti 2 tjedna i ponoviti.

Čekam te s hormonima, DOBRO LUKE!

05/10/18 Natalya

UZGOJ! OVO JE VAŠ PROTEIN

Razumijem tvoju zabrinutost! Ali pokušao sam objasniti situaciju onako kako to razumijem. Liječenje biljem, pa čak i takvim prekidima, uvijek je rizik. Imate pravo učiniti ono što mislite da je potrebno. To jest, pijte prethodnu zbirku bez tirosola, ili uzmite moju mogućnost.

05/09/18 Elena

Dobar dan, Julia Evgenievna!

Kao što ste preporučili, moj je muž pio dva tjedna tirosola i zbirku bilja. Stavili smo tinkturu iz pamučne noge.

Tijekom recepcije tableta i zbirke došlo je do lošeg osjećaja - uglavnom noću, bacano u vrućinu, svrbeženo. Ispričali smo da od tyrozola može doći do takvih posljedica. Moj muž ima mnogo godina psorijaze na njegovim rukama. Radio je u rudniku, a zatim električaru, a ruke su uvijek vlažne, rashlađene i raznih kemijskih kompozicija. Povremeno su ruke počele postati crvene, a zatim su se apscesi okupljali, a kad su probili, postalo je lakše. Sada s kemijskim spojevima ne radi i ruke su postale mnogo lakše, ne svrbe, ne crvene. No tijekom ovih dva tjedna uzimanja tableta i skupljanja, moje su se ruke ponovno okrenule crvene boje. I dva dana nakon završetka uzimanja pilule, pritisak je počeo rasti. A zadnja tri dana, kao da piju samo žetvu bilja, pritisak se stabilizirao. Ne znamo može li to biti zbog tableta, ali možda samo slučajnost.

HbA1c (glikolizirani hemoglobin) - 5,5% (na vrijednosti granica je veća od ili jednaka 5,7 i manje od 6,5 - ADA preporukama, 2013), a dobivena supruga hemoglobina i ispod minimalne vrijednosti od 5,7%

T4 bez - 29,99 pmol / l (norma 9-19,5)

TG (tiroglobulin) - 149 ng / ml (norma manja od 55)

Komentar analize - tirozin 0,25

Kolesterol - 3,47 mmol / l (norma 4,04-7,15)

Nažalost, poliklinika još nije imala sastanak s endokrinologom, tako da mogu poslati testove u laboratorij, pa su ih odveli u najbliži centar. U tom smislu pokazatelji i norme se razlikuju.

Čekamo vaše savjete o tome kako piti tinkturu petfile.

I dalje veliki zahtjev za dodavanje nešto u zbirku povećane brzine otkucaja srca. U mužu drugi dan nakon reanimacije došlo je do ciliaring aritmije. Sada stavite tahikardiju. Od tog vremena puls svaki dan iznosi više od 90 udaraca. Smanjiti puls može samo hodati. Ali za to morate proći 3-4 km. Svakog dana ne mogu toliko hodati, jako se umorim. Teško da samo opterećenje daje odjednom pulsne skokove, ima dispneja. Ja bih jako volio poboljšati situaciju!

Puno vam zahvaljujemo na pomoći. Zdravlje svim vašim rođacima i rođacima!

Učinak je slab! Prolazimo do tinkture bijelog tupa, uz očuvanje 5 μg tyrosola:

1 tirozola. 5 mcg ujutro, 8-9 sati

-1 tsp (30 kapi s kapaljkama) - 12-13 sati; 25 kapi u 17 sati; 10 kapi na 22 sata.

3. Prikupljanje bilja (pažljivo pogledajte, postoje promjene)

Kuhanje i piće su slični.

Tečaj nije duži od 3 tjedna (!), S kontrolom TTG, T4 preko, T3 uobičajen u prvom laboratoriju.

Napišite najmanje 1 put tjedno o pulsu, pritisku, palpitaciji.

05/04/18 Tatiana

Želim Vam zahvaliti za pomoć.

Od veljače sam uzimala tinkturu korijena bijele Lapchatka i sve što ste mi pripisali.

Osjećam se puno bolje.

Moji testovi za ožujak T3-2,9 normi 1,2-2,8.

Besplatna tiroksična 28.0 norma (11.5-23.0)

Moji testovi za travanj:

TTG0,08 Besplatno tiroksin 24,9.

Julija Evgenevna, kako mogu vratiti TTG u normalu?

Reci mi, moram li piti tinkturu korijena pamučnog sjemena?

A koliko dugo trebam uzeti ostatak bilja? I Panangin? Uzimam anaprilin kad se podigne pritisak.

Unaprijed ste vrlo zahvalni.

Draga Tatjana, dobro poslijepodne!

Postaje sve bolji, ali još uvijek je daleko od normalne. Normu treba dati T4 i T3, a TTG će biti malo kasno i vratiti se u normalu.

Ali još uvijek ne razumijem s tirozolom-Prihvaćate li to? Ako ne, ne morate započeti.

Zbirka se neće mijenjati mnogo:

2. Čička čička. Jedite 2 gutljaja tople vode 1 des. 4 puta dnevno prije jela. Tečaj - 1 mjesec.

3. Tinktura korijena Lapchatka bijele (ali ne manje od 5% čvrstoće - 20.0 g / 400.0 ml votke) Nastavite i dodajte još jedan prijem - noćenje.

Koliko vremena je potrebno popiti prije smanjenja T4 i T3 do sredine norme.

Kontrola hormona - svaka tri tjedna.

05/03/18 Alexey

ANALIZA TITULA:

TSH (17.07.17) - 3.954 Mcod / ml (0.4-4)

TTG (08.08.17) - 1.97 Mcod / ml (0.4-4)

(1/10/17) TTG - 1.316 MkOd / ml (0.4-4,0) / T3 - 2,25 pg / ml (2,3-4,2) / T4 - 0,89 ng / dl (0,89- 1,76)

(1/10/18) TTG -2,065 MkOd / ml (0.4-4,0) / T3 - 2,02 pg / ml (2,3-4,2) / T4 - 0,91 ng / dl (0,89- 1,76)

(7.4.18) TTG - 0,102 MkOd / ml (0.4-4,0) / T3 - 2,16 pg / ml (2,3-4,2) / T4 - 0,96 2,16 ng / dL (0, 89-1.76) / AT-TPO 73.3 (manje od 35)

(0,8-4,0) / T3 - 1,62 pg / ml (2,3-4,2) / T4 - 0,55 ng / dl (0,89- 1,76) / AT-TPO-108 (manji od 35)

(0,8-4,0) / T3 - 1,83 pg / ml (2,3-4,2) / T4 - 0,51 ng / dl (0,89- 1,76)

(28.04.18) TTG - 12.000 Mk / ml (0.4-4.0)

(0,4-4,0) / T4 - 0,43 ng / dL (0,89-1,76) / AT-TPO-124 (manje od 35) / AT-TPO- TG - manje od 20 (manje od 40) NEGATIVNO

Kolesterol - 5,31 mmol / l (Kolesterol lipoproteina male gustoće 2,27 (manje od 3)

IODIN U URINOM RANDOM je manji od 0,8 mmol / L (0,8-2,4)

Od 29.04.18. Započeo je uzimati eutirox u dozi od 25 mg, prošao posljednje ispitivanje 03.05.18., U vezi s povećanjem TSH i padom T4, propisana je doza od 50 mg Eutirox. Od 04.05.18 svakog ću uzeti 50 mg. Paralelno, uzimajte 5 tablete 3 puta dnevno 30 minuta prije jela 26 dana, kao i kolo thyroiditis compositum prema shemi 1 tjedan u 2 dana, 2 tjedna nakon 3 dana, a zatim jednom tjedno. Drugi problem je vrlo akutan na prehrani, s jedne strane nema puno joda i s druge strane nedostatak joda.

IZBORNIK TAKOĐER:

Doručak 2 jaja omlet sa brokulom + 50 + 50 + 50 + 50 tikvica kobasica repa kuhana heljda ili zelene brokule 150 c 50 + 50 + 50 tikvica repa kuha / 2 doručak: 2 pečene jabuka komada s peršina ili avokada 120-140 c / Ručak: pureći ili pileći ili goveđeg c + ukras 140: bundeva pečena tikvica od 50 + 100 50 + bijeli kupus gulaš / užina: 150-200 lonac skuta ili jogurta 160 / NO: riba skuša 140 g 2 r tjedno ili pureći + tikvice 100g + 50g zrna / 2 + NO Jogurt Hrustik na Dan 30 Walnut C / C 10-20 sjemenki Garbuz / paket Pshenichnov Hrustik pšeničnih klica sa 100-120 g masti - 20 grama dnevno. U izborniku postoji i zobogenny HRANE asimilacije koji blokiraju joda i gluten i kozein. Ne znam je li potrebno sve to očistiti, ali ako odvojite što jesti. On je rekao da bez uklanjanja glutena kozeina, laktoze, itd autoimunku ne pobijediti.

Prije jela večeru svake noći oslić 140 grama, a onda sam pročitao da je riba je zabranjeno pod autoimuni tiroiditis, jer sadrži dosta joda oko 430 mikrograma po 100 grama. Neposredno prije jela morske soli s prahom od morske trave takva je kod nas, sada jednostavno koristim morsku sol, koja nije jodirana. Ispada da jod dolazi s 2 jaja, 50 grama brokule, skuša ribe 2 puta tjedno. Pišu da svakodnevno možete jesti samo ribu i rijeku, upravo ono što ne znam. Ne mogu jesti svaki dan, ali neke druge ribe s nižim sadržajima joda, mogu savjetovati. Općenito, savjetujem vam da upotrijebite jedan ne više od 50 mikrograma joda, u drugom izvoru koji nije pronašao više od 150 mikrograma, inače će biti blok štitnjače.

Ja sam malo zbunjen hrane, pišu da kad autoimuni tiroiditis, dnevno treba napraviti ne više od 50 mikrograma joda -150 (postoje različiti izvori), koja je, mora se ukloniti iz prehrane hrane bogate jodom, kao što sam koristiti svaki dan u večernjim satima pojesti 140 grama oslića sada pročitao da oslić zabranjen, jer to puno joda na 100 g, 150 g, s druge strane, pišu da je jod iz hrane usvaivaetsya samo 20%, pa nije jasno što učiniti, s jedne strane za stvaranje hormona T3 i T4 treba jod, s druge strane povećava autoimune napad na štitnjače. Da unos joda uvijek sa 200 mikrograma selena, za to uzeti prehrambenih dodataka selenomethionine 200, moram ga dodati hrana je sada pischut da to pomaže da se smanji TPO

Bolesnici s autoimuni tiroiditis kontraindiciran bilo kojeg proizvoda joda do tada Dok temeljna i antitijela štitnjače stimulirajući hormon (TSH), neće se vratiti u normalu.

Ograničenje joda u početnoj fazi liječenja autoimunog tiroiditisa dobiveno je sljedećim mjerama:

Izbjegavajte vitamina i dodatke hrani koji sadrže jod.

Izbjegavajte hranu visoke u jodu: morska trava, morske trave, školjke i oslić. Potrošnja morske ribe treba biti ograničena na 1-2 obroka tjedno. Dopuštene su riječne ribe.

Izbjegavajte jodizirane soli.

Morska / stjenovita sol - u umjerenom iznosu (2-3 grama dnevno).

Obratite pažnju na prisutnost morske trave u dodatku za zdravlje štitnjače. Takvi aditivi se prikazuju tek nakon normalizacije razine antitijela i TSH.

RJEŠENITE MALO INFORMACIJE O ADDITIVIMA KOJI DARE, MOGUĆE BITI ZANIMANJE.

Postoji takva poznata "jodska proturječnost". Globalno, bilo je tako. Kada su znanstvenici otkrili da je glavni uzrok hipotireoza širom svijeta nedostatak joda, jod je dodan u sol u mnogim zemljama, ali nakon toga se učestalost autoimunih tiroiditis počela brzo povećavati. To je loše i nije.

Jod smanjuje aktivnost enzima koji se zove štitnjače peroksidaze, a to je potrebno za pravilno proizvodnju hormona štitnjače zhelezy.S s druge strane, ograničavanje unosa joda mogu uzrokovati hipotireozu i izazvati velikih razaranja zdravstvenim posljedicama.

ALI. Znanstvenici su otkrili da jod može uzrokovati probleme uglavnom u uvjetima nedostatka selena. (Još uvijek postoje neki čimbenici koji utječu na metabolizam joda u tijelu).

Ako analiza pokazuje nedostatak joda, onda najnapredniji liječnici koriste iodoprotocol, koji se sastoji barem od selena i mikrodoza joda, koji se moraju stalno povećavati.

Jod se koristi u obliku kalijevog jodida ili nerafinirane morske soli. Smeđe alge, kako se ispostavlja, sadrže antithyroid metale, tako da se ne koriste. Usput, vrijedi obratiti pozornost na tu činjenicu i tretirati alge opreznije.

Najfinije pakirano kalijev jodid (ovdje 150 μg, čak je i manji od preporučenog početnog 225 μg)

Zašto trebam stalno povećavati dozu joda? Na početku upotrebe mogu se povećati antitijela, ali kako se doziranje povećava, formiraju se jodoleptidi, koji štite stanice i sve se vraća u normalu.

Selen je 200 mcg:

Kombinacija selena + joda povećava funkcije regulacijskih stanica imunološkog sustava, koji sprečavaju razvoj autoimune reakcije, povećava proizvodnju glutationa, što je važno za pravilan ciklus glutationa, kao što sam napisao u prethodnom članku.

Tu je i kompletniji jodni protokol, stvorio Lynn Ferrow:

(Prije uzimanja joda, trebate napraviti barem magnezij i selen u tijelu - 3-4 tjedna).

Kao što kažu, potrebno je učitati jod. nedostatak joda uzrokuje da tkiva prekomjerno reagiraju na estrogen, što je posebno nepoželjno kada aetrogen sprečava prijelaz T4 u aktivni T3.

• Selenium - 200 - 400 mcg dnevno

• Magnezij - 400 - 1200 mg dnevno odavde

• Vitamin c - 3000 - 10.000 mg na gore danu referencu

• Vitamini B2 / B3 - 100 mg riboflavina (B2) i 500 mg (ne-ispiranje) niacina 1-2x dnevno. Vitamini se isporučuju na vrijeme s unosom aditiva koji sadrže jod.

• Nerafinirana sol (keltski) - 1/2 čajna žličica po danu

Znanstvena istraživanja posljednjeg desetljeća pokazala su da, prvo, oštar porast sadržaja joda u tijelu može uzrokovati reaktivni hipotireoidizam. I drugo, da je netolerancija visokog jodnog sadržaja zbog nedostatka takvog elementa u tragovima kao i selena, a jod djeluje sinergistički s selenom. Stoga je neophodno uravnotežen unos ovih elemenata: 50 μg joda i 200 μg selena dnevno.

Budući da autoimuni tiroiditis može oslabiti probavu, dobro bi bilo da podržavaju probavnih enzima i probiotika, i dopuniti svoju prehranu s unosom dodatnih hranjivih tvari, koje tijelo najčešće je manjkav u ovoj bolesti.

• Prirodni multivitamini: uzmite prema uputama na pakiranju.

• Antioksidativni dodatak: dnevno uzimajte prema uputama.

• esencijalne masne kiseline: od ribe ili lana; 1000-2000 mg dnevno u dvije podijeljene doze.

• Doplate vitamina B grupe: uzimajte u obliku kapsula ili tableta, ali poželjno je koristiti kvasac za hranu.

• Kalcij: 250-300 mg (1-2 prije spavanja). Kalcij i željezo treba uzeti dva sata prije ili poslije uzimanja lijekova za štitnu žlijezdu, tako da oni neće ometati njihovu apsorpciju. Pojedinosti o tome koji oblik kalcija treba izabrati i kako se razlikuju, pročitajte ovdje - Koji je kalcij bolji - pregled oblika kalcija.

• Magnezij: 200 mg 2 puta dnevno.

• Selen: Dopunjuje prehranu s dodatkom selena (200 mcg) tijekom 3 mjeseca, pokazalo se da značajno smanjuju autoantitijela na peroksidazu štitnjače i značajno poboljšavaju dobrobit i / ili raspoloženje. Napomena: Preporuča se selenometionin. Ako ste trudni, nemojte prekoračiti dozu od 400 mcg dnevno!

• Jod: Ako dodatak ne sadrži 150-200 mikrograma joda, upotrijebite dodatke od laminara 2-3 grama dnevno. Utvrđeno je da to pomaže smanjiti razinu protutijela.

• Vitamin D3: U autoimunim bolestima ljudsko tijelo nedostaje vitamina D3, stoga, kako bi se osigurala optimalna funkcija imuniteta i proizvodnja hormona štitnjače, preporučuje se dodatni dodatak vitaminu. Svakodnevno uzmite 1000-5000 IU vitamina D3 da biste doveli razinu vitamina u tijelo do željene vrijednosti. Nakon toga, potrebno je pridržavati se doza održavanja (na preporuku liječnika).

• L-tirozin: Tirozin sintetizira hormone u štitnjači. Njegovo prihvaćanje omogućuje poboljšanje funkcija štitnjače, nadbubrežne žlijezde i hipofize. Preporučuje se dnevno L-tirozin da se uzme 500 mg dvaput dnevno, ali dovoljno niska razina ove aminokiseline se rijetko događa, tako da nisu svi ljudi s autoimunim tiroiditisom i hipotireozom potrebni njegovi aditivi.

• Krom: 200 mcg dnevno.

• Željezo: Ako krvni test pokazuje nedostatak željeza, uzmite kalcij i željezo dva sata prije ili poslije uzimanja lijekova za štitnu žlijezdu, jer u suprotnom ovaj lijek će ometati njihovu apsorpciju.

• Cink: Ako testovi pokazuju manjak cinka, uzmite dodatke cinka na 50 mg dnevno.

Dodatni aditivi za hranu:

• Uzimate različite aminokiseline dnevno u slobodnom obliku (dvije kapsule od 500 mg).

• Taurin (dvije kapsule od 500 mg dnevno).

Proteolitički enzimi na prazan želudac kako bi se uklonili upalu.

1. Selenium, Nature's Way, 200 ug, 100

kapsule 286% dnevne doze 209 UAH 209

2. Tyrozin, L-tirozin, Now Foods, 500 mg, 60 kapsula 194 ua

3. Selen bez kvasca (Selenium), Solgar, 100 μg, 100 tableta 194 UAH

4. Magnezijev citrat, magnezij (citrat), produžetak života, 160 mg, 100 kapsula 210 ua

Sportaši, majke, trudnice, pušači trebaju veće količine ovog mikroelemenata, potrebno je do 200 mikrograma dnevno.

No vi ne možete odrediti više od 50 mikrograma selena dnevno. Svaki višak ove stope treba kontrolirati stručnjaci, koji ipak uzimaju u obzir najduži put uzimanja ove supstance u malim dozama kao najučinkovitiji i sigurniji. Prijam megadoza od selena slijepo je stvar prošlosti. Maksimalna dopuštena norma prije 2 godine smatra se 500 mcg dnevno, a sada samo 400 mcg. I oni su vrlo rijetko propisani, samo ako se duboki deficit selena točno dijagnosticira i provode takav šok udar samo pod pažljivim nadzorom liječnika.

Dnevna doza selena je:

u 1 čašu svježe kiselog vrhnja,

u 100 g kokosa,

u 50 g slanine,

u 200 g lignja,

u 200 g morskog kela,

u 150-200 grama kuhane brokule,

u 3-4 češnjaka od češnjaka.

Također pročitajte: Magnezij je mineral za krvne žile i srce. Dnevni zahtjev za magnezijem kod odrasle osobe je 300-350 mg, s nekim bolestima i stanjima, može se povećati.

Glavni izvor magnezija je hrana. Ovaj mikroelement bogat je mahunarkama, orašastim plodovima, integralnim kruhom, ječam i biser ječam, riža, povrće (osobito tamnozeleno), banane, morski kelj, suhe šljive i suhe marelice. Alkohol i kofein negativno utječu na apsorpciju magnezija. Dodatni unos magnezija u obliku lijekova je neophodan ako je nemoguće jesti pravilno, sa stresom, tijekom trudnoće i intenzivnim sportom.

Mnogi ljudi trebaju više magnezija, kao i oni koji se bore s viškom tjelesne težine uz pomoć niskokaloričnih i neuravnoteženih dijeta. Potrebno je povećati dnevnu stopu magnezija snažnim znojenjem i značajnim gubitkom vode (vježbanje, vrućina, povraćanje, proljev), uz prekomjerno korištenje alkohola. Dodatni magnezij će biti potreban za osobe sa srčanim bolestima, bolesti gastrointestinalnog trakta, dijabetesom.

Za odrasle je terapeutska doza 28-400 mg dnevno, za djecu 10-30 mg dnevno.

Liječenje se preporučuje oko 1 mjesec, ako je potrebno, možete držati 2-3 tečajeva godišnje. Međutim, višak magnezija također negativno utječe na zdravstveno stanje, kao i na njegov nedostatak.

Gornja dopuštena granica za odrasle je 660-770 mg / dan, za djecu i adolescente - 145-760 mg / dan, ovisno o spolu i dobi. Višak magnezija se osjeća zbog slabosti mišića, inhibicije, apatije, usporavanja otkucaja srca, sniženja arterijskog tlaka. Prisiljavanje kardiovaskularne aktivnosti je ispunjeno kršenjem srčane provođenja i prijeti zaustavljanjem srca, zbog čega se ne preporučuje uzimanje preparata magnezija bez savjetovanja s liječnikom.

Da budem iskren, ne slažem se s mnogim tvrdnjama. Na primjer, na ait i sd.

Zabrinuti ste zbog dijabetesa, ali ne brinite o GI; Povećat ćete fizičku aktivnost koja bi smanjila šećer, ali ne vidi ozbiljan deficit u težini.

Imate vrlo malo leukocita, otvoreni ste za bilo kakvu infekciju, a vi ćete jesti zrak. Prošli ste duboko u proučavanju problema štitnjače i dublje od mnogih stručnjaka. Vjerujte mi, to su dodatne poteškoće, i dalje vas želim uputiti na pravi put!

1. Tijekom primanja tiroksina zabranjuju se trava i pripravci koji sadrže jodide i diododrozin. To se također odnosi i na Cinquefoil bijelo. Razlog je reakcija Wolff-Chaikoff-a (bloka žlijezda); ili hipertiroidizam.

Ali Tirosin, onoliko koliko vam se sviđa.

2. Selenium. Možete samo jesti na dan 1 prosječnu glavu češnjaka

3. Ne biste trebali jesti hranu koja je visoka u jodu (tj. Blizu ili iznad dnevne potrebe za jodom 150 μg).

Ovo je FEYHOA, PLAĆA MORA CABBAGE (LAMINARIA), 5-7 plodova HURRY ON DAY.

BUT-ribe bilo, heljde, repa, orasi, crni ashberry je moguće i potrebno.

Utvrditi točan broj takvih proizvoda je teško. tiroksina, već je spremna T4 s 2 molekule diijodrozina. Hrana za povrće uglavnom ih sadrži. Stoga više nije potrebno 150 mcg, ali potrebno je oko 50-70 mcg joda po danu.

4. Samo kupus smatra se zobogenim, a zatim u područjima s nedostatkom joda; i s nekompenziranim hipotireozom. Ali ne s aitom.

Ako želiš, Alexey, da ću vam pomoći s krvnim imunitetom, negdje i sa štitnjačom, zamolim vas da odgovorite, a mi ćemo se preseliti od riječi do djela!

3. svibnja 18 Marina

Je napravio SAD shchitovidki, otkrio čvorova, s desne strane u prosjeku treći je bliže prednji kontura gipoehogennyj mjestu 0,37х0,39 malo okomito usmjerena. Limfni čvorovi na lijevoj strani do 0,57 cm, desno do 0,43 cm Ne znam što da radim? Pijem bjelinu trepavica trepavica, svaka od 20 kapi.

Očigledno, endokrinolog je preporučio da promatra.

Točno nakon 1 mjeseca uzimanja tinkture, donirajte krv TTG, T4 sv, TG i antitijela na TPO.

Ali to je trebalo biti učinjeno od samog početka. Nodule, ovo je obično znak nedostatka joda i također utječe na hormone.

30. 04. 18 Elena

U mene je tireotoksikoza i eksophthalom kod poremećaja štitne žlijezde. Uzimam tirozol 25 mg dnevno. Mogu li uzeti Lapchatku tinkturu bijelog alkohola?

Dobro došli! Cinquefoil je bijela, to je biljni analog tirozola, tireostatika. Ako se vaši hormoni vratili u normalu na tirozolu, zajednička primjena s bijelim šećerom u krvi može dovesti do hipotireoze.

Potrebno je pogledati ili vidjeti T4 preko, T3 opće ili zajedničke, TTG i p TTG; antitijela na TPO; pošaljite s naznakom laboratorijskih standarda i datumom davanja krvi.