Mumija iz strijama

Recepti iz strija:

Prirodna krema s mumijama za liječenje strija i malih ožiljaka na koži: otopiti 1 gr. mumija u čajnu žličicu kuhane vode. Pomiješajte s 1 cijev (80-100 grama) krema za bebe (možete koristiti krema protiv celulita). Udahnite se u problematična područja 1 puta dnevno. Držite u hladnjaku.

Pročitajte recenzije kažu pomoć, pa želim isprobati, prije nego što su preliminarne fotografije snimljene, oni su na prsima i početi koristiti, a nakon nekog vremena usporedit ću rezultat.

Samo ne znam, možete koristiti kada dojite?

Mumiye iz strijama ocjenjuje

Djevojke, savjetujte, podijelite svoje iskustvo, kako ste se oslobodili strija. Nakon rođenja postojale su jake strija, iako je bilo već tri mjeseca, trebalo bi se dugo nositi s ovim problemom, ali s dvoje mlade djece sve ne dolazi do ruku i sad je zrelo. Razumijem da se neću riješiti do kraja, ali ih ipak želim učiniti manje vidljivima. Svatko piše na internetu o receptima iz mumije i badyaga, nekoga probyval i kako su pomogli, ima li rezultata? Još sam nedavno došao preko.

Djevojke Pozdrav)) Nikad nisam mislio da ću dotaknuti problem strija, ali ja ću i dalje pisati o tome))) Ali kamo otići, pa sam ovdje: sam dobio osloboditi od strija nakon trudnoće. Bit ću jako sretan ako mi možeš pomoći. Ranije u trudnoći nisam znao kakve su se strijele, čuo samo o njima, ali nakon rođenja bebe - pojavile su se kao moje drage, vrlo primjetne i ružne. Iako je vjerojatno bilo koja strija nisu lijepa. Odmah sam počeo gledati.

Nedavno sam na YouTubeu gledao video koji kaže da je vrlo djelotvoran lijek mumija iz strijama. Komentari žena su me inspirirale, i odjednom ću moći ukloniti ove strašne pruge na mojoj koži. Imam nekoliko strija, ali ih uopće želim izbjeći; više, kao što sam shvatio, možete ukloniti čak i zastarjele stria. Tamo, video pokazuje kako pripremiti kompoziciju iz mumije, a zatim ga primijeniti na problematična područja; ali prije nego što odem u apoteku, želim saznati koliko je učinkovit ovaj recept.

Tražio sam vrhnje na internetu od strija i naišao sam na takve recepte. Pročitao sam recenzije, svi su dobri, želim to pokušati sam. Shema za liječenje strijama br. 1: 1 gram mumije pomiješan s ružičastim (opcionalnim) uljem (st.l.). Količina ulja određena je volumenom zemljišta. Tear za noć. Shema liječenja strijama br. 2: otapa 2 g. mumija u čajnu žličicu kuhane vode. Pomiješajte s 1 cijev (80-100 grama) krema za bebe (možete koristiti krema protiv celulita). Udahnite se u problematična područja 1 puta dnevno.

Pozdrav svima! Stoga ću početi od samog početka! Počeo sam borbu sa strijama puno prije rođenja moje kćeri, kao što sam imao prije. Posebno zagušen imam bokove, sve zbog stalne dijete. Imam takvu pasminu - uvijek gubim tjelesnu težinu, postajem grublje - ovo je moj život. Na bilo koji drugi način. Vjerojatno je to glavni razlog za pojavu mojih strija. Srećom, oni nisu baš sjajni, ali još uvijek postoje. Bio sam testiran.

Puno pozitivnih povratnih informacija dobiva domaću krema od mumija i redovite kreme, a osobito u liječenju strija! uzeti 2 tablete mumie otopljen u žličici kuhane tople vode, dodajte vrhnje za djecu, ili vazilin promiješa i nakon nanošenja tuša koristite aparat za ribati (mljevenu kavu prirodnu, bolje ako se koristi za namijenjenu svrhu, odnosno bio je zavaren i pijan, otkrivao je korisna svojstva, pomiješana s morem, s morskom soli, samo s solom ili pomiješana s gelom.

U ljekarnama postoji nespremna prodaja i, ne bojim se te riječi, jeftine pilule za ljepotom, koje zbog svoje jeftinosti obično nikad ne leže na policama. KOŽE 1. Dobar lijek za Sulsen pasta protiv prhuti, za sprečavanje pojave, kao i za prehranu i rast kose. Ljekarna košta oko 50 rubalja. 2. Ef. ulje lavande - dodajte nekoliko kapi na kondicioniranje kose - kosa se ne prljava dulje vrijeme. Trošak je od 30 rubalja. 3. Ponavljanje. Ovaj stimulator je koža glave. Tu.

Folk lijekovi protiv strija dobili osloboditi od strija na trbuhu teško, ali glatka slika uspjeti. Pomozite u ovim narodnim sredstvima, naime upotrebu ljekovitih kupki, oblozi i kompresija. Prije uporabe, preporuča se zagrijavanje kože pomoću masaže. Omatanje bujona kamilice, to je potrebno da zakuha kamilica 200 g u čašu mlijeka, a dobivena smjesa impregnaciju meko tkivo, nametnuti potrebnim dijelovima tijela, kako bi im bilo omotati topao. Nakon 15 minuta, uzmite kontrastni tuš, nanesite kremu. Ništa manje djelotvoran je komprimiranje ulja. Za.

Mumiye iz strijama: recenzije i recepti

Čim se na tijelu žene pojavljuju striae ili strija, kao što su pozvani u narodu, može samo san o glatkoj i lijepoj koži. Nažalost, moderna kozmetika i farmakologija i dalje ne znaju kako spasiti konzervativne načine od neugodnih ožiljaka. A kada drugi skupe krema ili losion ne pomažu, mnogi ljudi koriste alternativu, dokazano iskustvom generacija, lijekom - strijama. I ispada da je učinkovita!

Mumiye iz strijama

Zašto se pojavljuju strijevi i mogu li ih se riješiti?

Proširite trudnoću

Zdrava i mlada koža ima dovoljno elastičnosti. No, pod određenim okolnostima, možda neće biti dovoljno. Vjeruje se da razlozi pojave strijama mogu biti brz porast težine, osobito tijekom trudnoće ili, obrnuto, oštar gubitak težine. No striae se pojavljuju zbog složenijih, složenijih uzroka, umjesto mehaničkog istezanja kože.

Kako ne bi imali strija, kozmetičari već u ranoj fazi trudnoće preporučuju da odaberu i kupuju krema koja će hraniti kožu, osvježiti ga i održati elastičnost. To može biti skup proizvod ili vlastiti krema s mumijama protiv strija.

Mumiye - prirodni dar za lijepu kožu

Sadržaj organskih i mineralnih tvari

Krema s mumijom iz strijama može se pripremiti samostalno, koristeći jednostavni recept i ljekovitu tvar u tabletama.

Mumija sama po sebi je kompleks organskih i mineralnih tvari: oko tridesetak elemenata periodičnog stola, kao i mnogi mikro i makro elementi, nekoliko aminokiselina, gotovo svi vitamini, eterična ulja i drugi. Kao sirova mumija je kora heterogene konzistencije koja je prekrivena planinskim padinama i pukotinama iznad razine mora.

Sirova boja varira od crne do bež boje. Ovisi o tome koliko je tvar obogaćena pijeskom, proizvodima vitalne aktivnosti i fosilnim ostacima biljaka i životinja, sjemena, peludi i drugih nečistoća. Budući da nisu svi ti nusproizvodi sigurni za ljudski život i zdravlje, krema s mumijama iz strija i drugih kozmetičkih pripravaka izrađena je iz pročišćenog organo-mineralnog kompleksa u tabletama, a ne iz sirovina.

Mumija je lijek za strijama, a ne samo

Mumija u svim bolestima

Zahvaljujući korisnim svojstvima organo-mineralnog kompleksa, mumije se koriste iz strijama i borbe protiv drugih dermatoloških i kozmetičkih problema. Ovaj ili onaj lijek koji se temelji na mami može imati sljedeće učinke:

  • antiseptik;
  • antibakterijski;
  • antivirusno;
  • imunomodulacijski;
  • ozdravljenje;
  • protuupalno;
  • analgetik;
  • pomlađivanje.

Posebno, mumija se koristi od strija, jer tvari sadržane u njoj ubrzavaju metabolizam u stanicama kože, prirodna proizvodnja kolagena je normalizirana.

Kako napraviti kremu s mumijom u tabletama

Krema za bebe kao glavni sastojak

Nažalost, čak i nakon korištenja krema iz mumije, ne možete se potpuno riješiti strija. Alat se koristi kako bi se strija manje vidljivom.

Recept, prema kojemu možete napraviti kremu s mumijama protiv pojavljivanih strija, možete pronaći na Internetu ili u ženskim časopisima. Također postoje korak-po-korak fotografije i upute za korištenje proizvoda.

Temelj droge je obična beba krema. Mumie tablete iz strijama ili za upotrebu u bilo koju drugu svrhu mogu se kupiti u ljekarni. Cijena pročišćenog organo-mineralnog kompleksa gotovo je ista posvuda i vrlo je pristupačna.

Mumija u kremi iz strijama se priprema i čuva kako slijedi:

  • priprema se plastična ili staklena posuda u kojoj se kasnije pohranjuje kremu;
  • 2-4 g mumija u tabletama se otopi u 5 ml kuhane vode na sobnoj temperaturi;
  • nakon potpunog otapanja, tj. nakon 5-8 sati, otopini se dodaje 50 ml kreme za bebe;
  • Dobiveni lijek za strija se pohranjuje u hladnjak ne dulje od dva tjedna.

Kako koristiti kremu s mumijama iz pojave strijama

Nanesite nakon pilinga

Da bi se smanjila pojava strija, dječja krema s mumijom primjenjuje se svakodnevno na područja ozljeđene kože. Potrebno je tuširati i ukloniti kožu, tek nakon primjene lijeka za strijama. Tada će epiderme dobiti potrebnu nadopunu vitamina i dobrih tvari koje se nalaze u organo-mineralnom kompleksu, a krema za bebe vlaži i omekšava kožu. Nakon što se krema koristi 10-14 dana, striae će se olakšati i postati manje vidljive.

Recenzije za krema za bebe s mumijom iz strijama

Domaća krema s mumijom iz strijama dobila je recenzije pune divljenja mnogih žena koje su ga koristile. Prema njihovom mišljenju, starije strijama postaju blijede, postaju ravnomjernije i manje vidljive, a nove se uopće ne pojavljuju.

Mnogi naglašavaju da najučinkovitije sredstvo postaje u kombinaciji s vitaminiziranom prehranom, unosom vitamina i ostalim kozmetičkim postupcima usmjerenim na uklanjanje striae.

Julia 06/04/2016 09:49

Dva tjedna sam postigla oko 10 kg, a uz dodatne kilograme pojavile su se i strijke. Istina je samo na unutrašnjosti bedra, ali još uvijek ni kratke haljine, suknje ili kratke hlače ne mogu se odjenuti. Pokušao sam puno recepata, ali najbolje je trljati ga slanom ili kremom s mumijama. Dvije tabletne mumije i dvije žličice bilo koje kreme. Rezultat je vrlo dobar, strija su postala mnogo manja, a one koje su ostale gotovo se ne vide. Zato je lijek dobar i nije nimalo skupo =).

Evgenia 04.29.2016 09:35

Koristite kremu sa mumijom roku od mjesec dana, a rezultat je, kako kažu, na licu, a ne na tijelo ;.) Pod koljena su istezanje, nije ljubičasta, bijela, ali dovoljno odrastao. Znači, nakon korištenja ove krema, vidljivo su postali glatkiji. Koristite samo kremu koja se mora nalaziti na pari na pari, nakon što se kupanje ili tuširanje, pre-scrambling ili peeling. I učinim to čudo kremom tako: uzimam 2-3 tablete s mumijom, otapa se u maloj količini vode. Ne trebamo mnogo da spriječimo previše tekućinu i dodamo 2-3 žlice. žlica nije tekuća vrhnja. Kako bi se smanjili neugodni mirisi, možete dodati eterično ulje citrusa, koje također tonira i učvršćuje našu kožu i bori se protiv celulita. Glavna stvar u ovom problemu je ne odustati, piti vitamine, kako kažu, integrirani pristup i voditi zdrav stil života. I bit će moguće pobijediti tu zamorčanu borbu sa striaeom.

Anastasia 11.07.2015 14:31

Čini mi se da u ovom svijetu vrlo mali broj žena je pogođen ovim problemom. Rođenje ili stari problem s prekomjernom težinom, definitivno završava sve to je dobro - istezanje. Na žalost, nisam iznimka. Pokušavajući nakon rođenja puno različitih postupaka, maski i kreme zaustavili su se samo na ovoj mumiji. Ovaj je recept savjetovao prijatelj koji je pročitao vaš članak. I na kraju, oboje s velikom zadovoljstvom koristimo
ovaj recept, za koji mnogo hvala!

Anjela 30.6.2015 13:01

Nakon mog rođenja, imao sam grozne prostire s ljubičastom bojom po cijelom tijelu. Tada mi je prijatelj savjetovao da isprobam mumiju. Kao što je gore napisano, morate dobro zgnječiti tablete i pomiješati s kremom za bebe. miješati se s losionom za tijelo, tako ugodan miris), a ne zaboravimo da koriste, raširena smjesu u kutiji od Kinder Surprise, a oni su se raspršili po stanu. Čim sam vidio ovu žutu kutiju, odmah je krenula prema njoj. Zato sam koristio mumiju 4 mjeseca. Rezultat se pojavio nakon nekoliko tjedana primjene. Strijele nisu uopće otišle, ali su postale manje i lila je nestajala. Sredstva i istina djela)

Viktoriya_1 30.6.2012. 12:37

Mama je doista čudo lijek! Kod mene u tinejdžerskom dobu oštro je počeo grudi rasti i sa svake strane bilo je strašno proteže svijetlo bijele boje! Ja sam smuglenkaya, tako da je ovo pogreška je posebno vidljiv, užasno neugodno, biraju kupaće kostime Zaključana tema - znate, nije najbolja opcija za mlade djevojke.. U oduzeti časopis koji pomaže maska ​​mumija, kavu i grožđa ulje, učinio dan kasnije - prvi mjesec učinak na sve da se vidi, i dalje od postupaka navika... rezultat je vidljiv do proljeća: strija postaju manje široka i malo tamnije. Najbolja stvar o ovom metodom je da koža na kavi malo tamnije, a od mama uskih proteže i što je najvažnije, u ljeto sam bio u mogućnosti da konačno dobiti tan !! Doista, kada koža postaje ujednačena boja na svim mjestima, nema toliko nedostataka na strani.
Vrlo zadovoljan efektom! Za preventivno održavanje vremena dva mjeseca pokušavam učiniti ili napraviti za sebe masochki, posebno, kada se ne sunčati

Anastasia 29. lipnja 2010. 11:52

U početku sam čula od moje djevojke da krema od strijama na temelju mumije joj je pomogao minimizirati posljedice trudnoće i strija koje su se pojavile kao rezultat toga. Općenito, kremu je također odlučeno. Ona je također napravila je na osnovi krema za bebe, nježno joj je protrljala kožu jednom dnevno.
Učinak je bio vrlo dobar, štio je postalo mnogo manje primjetljivo, ponekad su se pojavile nove, ali bile su puno manje nego kad nisam koristila kreme.

Irina 13.06.2015 16:30

Prije isporuke bio sam vrlo mršav, ali tijekom trudnoće dobio sam prekomjernu težinu, a nakon rođenja postupno je počeo napustiti. Ali, na moje veliko žaljenje, na mojim nogama pojavile su se strijke, kratke hlače i kratke suknje mogu se zaboraviti. Otišao sam u teretanu, opterećivao noge, utrljao ulje, ali ništa nije pomoglo. Do prijatelj koji je također suočen s ovim problemom, nije mi savjetovao mumija vrhnje, dva tjedna nakon uporabe, primijetio sam poboljšanje, koža postaje elastičnija, i istezanje počeo postupno smanjivati. Sretan sam zbog učinka nakon nanošenja ove kreme.

Marina 09.06.2015 15:54

Imala sam sreću - ni trudnoća ni dojenje (s značajnim povećanjem veličine) nisu "ukrašavale" moje tijelo s protežu. No kćer se proteže u adolescenciji! I ja stvarno ne mogu razumjeti što su ti neobični horizontalne ožiljke na leđima dok endokrinolog rekao da je to vrlo česta pojava među tinejdžerima. Jednostavno tijekom razdoblja aktivnog rasta, koža na tijelu ne prati brzinu rasta tijela, a pojavljuju se takve mikro čokolade. Tijekom godina, proteže se na leđima svoje kćeri malo osvijetljen, ali još uvijek se stvarno želi riješiti ih što je više moguće! Do sada je jedini učinkovit alat bio krem ​​na temelju mumija! Mi smo ga pripremili na najčešći način - isto kao što je opisano u članku. Moja kći je koristila u zimi i proljeće, strije su se sjajile. Sada vidimo kako će na koži tresnuti na ovom mjestu.

Mumija iz strijama

Mumija iz strijama - učinak primjene:


  • Smanjuje veličinu postojećih strija;
  • Smanjuje intenzitet njihove boje;
  • Smanjuje reljef i dubinu strijama;
  • Povećava elastičnost kože;
  • Može se koristiti u dojenju;
  • Obogaćuje kožu esencijalnim vitaminima i mineralima prirodnog podrijetla.

Mumija je najučinkovitiji lijek za strijama i druge probleme kože. Mumiyo je poznat po protuupalnim protuupalnim svojstvima, a što je najvažnije, smola ubrzava regeneraciju dermisa.

Do danas, Mumiye je vrlo popularan i učinkovit način za uklanjanje strija na koži. Naravno, postoje i drugi lijekovi, ali Mumiye ima jedinstvena svojstva: ona je apsolutno sigurna, ne uzrokuje nuspojave i ima ljekoviti učinak zbog kojeg se stanice kože brzo obnavljaju.

Kombinacija sastojaka koji sadrži vrhnje od strija s Mumiyo utječe ne samo na gornju epidermu, nego također poboljšava cirkulaciju krvi u oštećenoj dermiji.

Krema strijama

1) Morate pripremiti 5 grama mumije. Zatim otopite mumiju u 1-2 čajne žličice tople kuhane vode (morate koristiti prirodnu mumiju, a ne u tabletama), to će potrajati neko vrijeme.

2) Uzmite 100 grama vrhnja, koju obično koristite (možete koristiti uobičajenu krema za bebe kao osnovu), dodajte je u mumiju. Pomiješajte sve pažljivo. Krema od strijama je spremna!

3) Nanesite kremu 1-2 puta dnevno masiranjem problematičnih područja u roku od 10-15 minuta.

Ako želite postići brže rezultate, koristite krema 2-3 puta dnevno i nanesite je na čistu i dobro isparenu kožu.

Kao što vidite, ništa nije komplicirano ili skupo u borbi protiv strijama - ako koristite kvalitetnu mumiju.

Možete se pobrinuti za učinkovitost ove metode u suzbijanju strijama, gledajući praktične rezultate ljudi koji su koristili mumije od strijama. Slike pokazuju stanje kože prije nanošenja kreme iz strijama i nakon terapeutskog tečaja. Fotografije rezultata primjene >>>

Povratne informacije o primjeni mumije iz strijama:

221 komentara

Sve ovo je potpuna glupost. Naručio sam prirodnu Almu mamu, ne u tabletama ili kapsulama. Pomiješala sam se s krema za bebe, razmazivana dnevno mjesec dana. Rezultati nula, uopće nisu pomogli. Unatoč činjenici da moje strijama čak nema godinu dana.

Pozdrav Maria. Jeste li nam naručili mumiju od nas?

Pozdrav svima! Želim podijeliti svoju priču. Strije su se pojavile ne tako davno, oko mjesec i pol dana. Počeo tražiti različite načine „kako se riješiti strija” na Internetu i naišla na komentar u kojem je žena opisana recept sa mumijom. Sam recept: uzmite 0.5 mumiyo, otopite i pomiješajte s bilo kojom vrhom. Sada, svake noći prije spavanja namazani mama, ali umjesto toga sam miješati vrhnje i maslac pilule „pšenične klice”, malo je utjecaj već 3 dana, mislim, ako nastavi postupak, svi opisi neće biti vidljiv)))

Pokušat ću recept, moja sestra ga pomaže, napisat ću kako će biti rezultati.

A mumija mi nije pomogla. Pokušat ću laserski.
Zanimljivo je da će moj pregled biti objavljen: /
Ili samo pozitivna propusnica.

Puno vam zahvaljujemo za ovu vrhnju. Istezanje je bilo hrpa na svim mjestima gdje je to moguće. Vrlo je sumnjao da će ova krema pomoći, ali je odlučila pokušati. Koristim ga samo tjedan dana kada sam razmazan jednom dnevno. Već je učinak vrlo dobar. Umjesto mlohav trbuh, sad lijep trbuščić. Proširivanje dok je tamo, ali jasno je da su postali puno nevidljiviji i postupno napuštaju. Super krem, savjetujem svima

Našao sam ovaj recept za sebe na sustavu minus 60 djeluje otlichno.Ya koristi kao krema za masažu, mumija otopljen u bilo koje kreme i masažu zhivota.Srazu dva učinka: strije otići i trbuh zategnut ovdje)!

Dobar vrhnje. Savjetovali su me davno, od mene su se mazali par tjedana, fotografirao sam sebe) (poslat ću ih kasnije), rezultat je kao, moj muž tako kaže)

Dobro došli! Koristio sam mumiju s ružinim uljem umjesto vrhnja, za malo više od dva mjeseca uklonio sam strijele iz trbuha posve i gotovo me uklonio iz prsa, a grudi mi se rjeđe razmazivale. Ja hranim dijete, a miris je svakako specifičan. Općenito, savjetujem...

Alat radi savršeno samo što je više moguće rezultate stvarno vidljiv u dva tjedna barem), ja vam savjetovati da se fotografije, čak i odmah nakon velikog stvar mama sa kremom, kako bi lako piling prirodni kava srednje tla tijekom pečenja))) u svakom supermarketu, želim ti svilenkasta koža i život bez strijama))))

Koliko gr je u gotovom kremiću Mumio Organics?

Pozdrav Danska.
U kremi, 6 grama mumije.
S poštovanjem, mumio.ru

Dobro došli! Imam strije izgledaju bijele pruge, a ne kao crvene ili svjetlo fioletovye.Rastyazhki moje noge pojavio davno, kad sam bio shkolnitsy.Ya potpuna i oštro pao ves.Hotela postaviti ovo vrhnje će mi pomoći. I koliko minuta mora izdržati. Hvala vam!

Bok
Držite 30 minuta, isperite vlažnom krpom.

Pozdrav svima! Došla je mumija - napravila ovu krema od strijama, kao što piše, koristim 15. dana, male strijame nestaju pred mojim očima, velike se dionice sve manje dublje, nadam se da će se učinak nastaviti! Hvala vam puno!

Ja ću donijeti moju kap: prije nego što nanesete kremu s mumijom, trebate se tuširati, nanesite piling (bilo koji) na loofah i prošetajte po strijama. Za što: koža treba biti očišćena od znoja, itd. Akumulirane za jedan dan "prljavštine", otvoren je za kreme masti. Koža na stezaljkama je rastegnuta (ispričavamo se za tautologiju), prije operacije treba "potresati". Nakon što ste se obrisali ručnikom, počnite nanositi kremu s mumijom. Vrlo učinkovita krema od strija. Kontrolirano je na sebi.

Negdje sam mjesec dana, strije su se znatno smanjile. Skočiti od sreće.

Danas je primljena mumija, vrlo brzo! hvala. Pripremam vrhnje od strija, započnimo borbu!)

Strijele postaju manje, to je istina. Samo davno dosadno svaki dan dva puta razmazati. Yuzayu krema za nešto više od dva tjedna

Naručio sam vam prije godinu dana mumija. Prije tri mjeseca mu su mu ruke stigle). Isprva sam napravio krema za tjedan dana ispred, ali mjesec dana kasnije shvatio sam da ako kuham posluživanje za jednu aplikaciju, krema pomaže.
Rezultat mog tri mjeseca - potpuno se oslobodio strija na trbuhu i kukovima!
Djevojke, savjetujem svima, mumija iz strija je čudo!

I kako ste pripremili krema, intenzitet primjene

Također sam kuhati odjednom, sve oko sebe) negdje od jednog do deset (1-mumija i 10 krema)
Prijavite se za noć nakon tuširanja. Volim miris)

Naredio sam mumiji da se bori sa svježim strijama nakon poroda. Došao je u Moskvu negdje u tjedan dana. Pogledajmo kako je rezultat. Nakon primjene, pisat ću.

Razrijeđena mumija u vodi, nanesena na kožu, bez kreme, rezultat je zapažen nakon tjedan dana, i opipljiv! nastaviti koristiti) puno na internetu čitala o mumiji iz strija, savjetujem svima da recept!

Koristim mumiju tri tjedna, učinak je tamo, koža je stegnuta, ali još uvijek postoje strija, počele su izgledati manje, ali vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeće, nadam se da će nestati do ljeta)

Tjedan je čekao na svoju mamu, napokon je došao danas. Sada sam napravio krema, jer nakon gledanja na trbuh izgledam strašno (miris je nešto, teško ga mogu stajati) čekajući rezultate) za mjesec dana napisat ću kako to radi!

Naručio sam, primio sam, napravio sam vrhnje. Sada ću čekati rezultate. Sve stražnjice i kukovi u steznim oznakama (

Izvrstan recept, ja sam ga koristio drugi mjesec, gotovo prestati. Pripremam se za ljeto.
Sretno svima!

U prvoj trudnoći trudila sam strijama za mumije, učinak je. Ovdje ću opet, nakon drugog rođenja.

Ona pomaže, ali samo primjetio na mala, velika nije puno ostalo! Ja masaža s mumija drugi tjedan! Istezanje 4 godine Nadam se da pomaže! Sretno cure! Lijepa je potrebno i moguće, ne samo biti u 18 godina!

Napravio sam narudžbu, čekat ću, ali postoji li prilika za borbu s 10-godišnjim ekstenzijama?

Ja sam pomoć. Primjena peti tjedan

Učinak je! I to unatoč činjenici da su moje strijama stare 7 godina. Uz dnevnu primjenu 2 puta dnevno nakon pranja kože, strija su gotovo nevidljiva. Istina, to smrdi. Nije baš lijepo... Ali nastavit ću koristiti. Kažu da je za 2 mjeseca učinak super. Zato provjerimo)))

Danas sam dobio nalog! Ja ću napraviti krema od strijama, nakon trudnoće ima puno strija. Rezultati otpishus.

Djevojke, to radi. Nisam očekivao da će se to dogoditi! Ali nisam samo umrljan i sve... Pomiješala sam se s dječjim krema za masažu i limunovim uljem. Prije toga, kloridni piling, a zatim MASAŽA krema s mumijama. Sretna je poput slona.

Dobro došli! Koristim mumiju tri tjedna, strija postaju manje vidljiva. Imam strije od 5 godina i 2 godine, u različitim dijelovima tijela, kukova, nogu i trbuha. Ovdje nakon tri tjedna stezaljke koje su dvije godine skoro nestale i koje 5 godine postaju manje vidljive. Nadam se da će uskoro nestajati. Poništite pretplatu kasnije! Drago mi je što sam pronašao takav alat!

Volio sam ovu krema od strijama, kožu nakon što je super!

Obećala je da će pisati za tjedan dana, ali ispalo je za mjesec dana)) Pomaže. Koristim nešto više od mjesec dana, iako sam je propustio, nisam se maziti svaki dan (((Ali rezultat je dobar, gotovo potpuno ne vidljiv čeliku. Nadam se da ću se riješiti strijama na koncu!

Pozdrav. Prošlo je već godinu dana otkad je rodila, na trbuhu su se pojavljivali strašni strija i malo na prsima. Inspiriran vašom web-lokacijom, kupio ju je danas i odnijela je iz pošte. Ona je napravila vrhnje od strijama, po receptu. Čekat ću rezultate.

Dobra krema od strijama. Dugo sam me savjetovao, koristim ga par tjedana, pucam) (kasnije ću poslati), rezultat je kao, moj muž kaže tako)

Pozdrav, dva mjeseca koristim krema. Učinak davolne) Čuo sam da je mumija pomiješana sa šamponom. Netko koristi? Gdje vidjeti recept?

Pozdrav, Polly.
Recept i svjedočanstva možete pronaći na http://www.mumio.ru/mumie-vipadenie-volos.htm

Pozdrav, nalog je došao brzo, puno hvala) napravio krema od strijama. Imam 2-3 godine, pojavile su se nakon trudnoće. Zamrljam se i nadam se čudu! U nekoliko tjedana napišite rezultate

Djevojke provjeriti za sebe, pomaže u namazani 3 tjedna EFEKT jest, moje strije skoro 2 godine, a za tri tjedna su znatno smanjeni, postali su manje olakšanje, te je smanjen u brojkama vizualno, ne mogu pomoći, ali biti zadovoljni, prije svega koristiti dva puta dnevno, a prije primjene krema prostor sa strijama i na pari i otskrabirovat koristim piling od kave i krema od 10 grama mumije na bocu krem ​​(moja djeca) Dodaj 3 kapi vitamina a i E, krem ​​pohraniti u hladnjaku, puno čitati o strije koje od oni se ne mogu potpuno odložiti, ali AMB ih manje vidljive god je to moguće, volim EFEKT, ja ću i dalje!

Drugi tjedan sam razmaziti rezultat, i moguće je razmaziti preliminarni jedan mumie preliminarni u vodi? Imam vrlo velike strijke na trbuhu, tako da su se 9 godina pojavile nakon prvog rođenja, nakon čitanja puno savjeta, pa što je recept učinkovitiji? Molimo napišite.

Najbolje je pomiješana s vrhnjem, pomaže u apsorpciji mumije u koži. I poželjno je postupati na čistom pariškom tijelu.

Mumiyo je primio 27.08.2015., Od ovog dana i koristiti...... I mogu vam reći slatke djevojke da jednostavno ne vjerujem u moje oči! Strijele zapravo postaju manje vidljive. Muž također bilježi poboljšanja! Onda ću ponovno napisati kad sam apsolutno sretan s rezultatom. Hvala vam!

Nakon što je pročitao ove recenzije, naručila je mumiju. Razrijeđena s redovitom krema za bebe. Krema je bila vrlo masna i zamrljana na odjeći. Razrijeđena s Johnsons Baby baby krema.. Pts cool mast ispostavilo se! I trepavam treći dan, crvenilo od strijama postalo je manje. Pogledajmo što će se dogoditi sljedeće.

Djevojke, ne znam što se događa s njima, ali zapravo se postupno blijede! Na mojim prsima, uskoro ih više neću moći vidjeti!)) Istina, preželam kožu s mljevenom kavom. Koristim krema oko dva tjedna. Usput, pomiješana s vrlo elegantan mumija kremu za tijelo, s jakim mirisom, tako da nema neugodan miris, naprotiv, vrlo ukusno miriše shokoladom.Koroche, sve što sam savjetovati! Ja ću nastaviti koristiti ga, vidjet ću što se događa))

Pomaže. Pravi rezultat je zabilježen do trećeg tjedna. Na mene nakon vrste ili napora sve trbuh kao na zebra (((

Djevojke! Umoran sam, omotan i odlazim u krevet tako! u jutro sam oprati....libo je moć samo-hipnoza, ili oni postaju manje zametnymazala 5 puta sada, svaki dan ne postiže, otopljen u baby kremom i kremom Turboslim odvodnje)

Spasibki, koristim mjesec i pol dva puta dnevno, pomaže. Fotografija je poslana i poštom. Hvala opet!

Koristim tjedan) Možda je to self-hipnoza, ali kao rastjazhki počela olakšati. JA stvarno ištanje da biste dobili osloboditi od njih ((

Devchooonki! Super krema, volim sooo.
Hvala vam, odlični ste za mumiju. Primili ste brzo.!

Voljela sam vrhnje. Uz širenje istezanja za 3 mjeseca potpuno ukloniti ovaj recept. Stavio sam pet)

Svijetla svjetlost! čudo! Koliko je potrebno za kremu? Mogu li otići cijelu noć?

Pozdrav, Olga.
Krema treba držati najmanje 25-30 minuta. Možete ga ostaviti noću, ali imajte na umu da krema postaje prljava.

Pozdrav svima. Dobio sam mumiju prije dva mjeseca, koristim dva tjedna, volim rezultat, a ne čarolijom, naravno, nestaju, ali postaju mnogo manje primjetljivi... hvala, ne varam)

dobra vrhnja, iako je bolje razmaziti tijekom trudnoće

Koristim treći tjedan, postao je mnogo manje strijama, a crvena svjetlucala.

mumija Koristim 12. dan, a većina ne vjeruje u to! to stvarno pomaže! na mene, nastavci su nakon svih vrsta popeo već više od 3 godine. samo je moja koncentracija postala drugačija. Imam 100 grama. vrhnje dodano 15 grama. mumija, otopljena u 2 žlice vode. valja napomenuti da je miris nešto)

Pozdrav, mogu li ga koristiti tijekom trudnoće? Već 9 mjeseci trudno, a ne opasno za zdravlje beba?

primjena kreme je apsolutno sigurna, želimo vam i zdravlje beba!

primio, pomiješan, razmazan... Sjedio sam... Nadam se čudo, razmazit ću i prije spavanja...

A ako nema mogućnosti razmazivanja 2 puta dnevno, ali samo jednom, to će biti rezultat?

Što češće razmazite, brže ćete postići željeni rezultat.

Ne znam je li to stvarno, ali koristim samo mast 5 dana, a strija su već izgladena. U početku sam mislio da je ovaj samo-hipnoza, ali rodbina potvrđeno)))) Hvala ti)))), ali postavlja se pitanje što je više moguće kako bi mazati prsa, pod uvjetom da još uvijek doji?

to je moguće, ali potrebno je isprati prije hranjenja

Pozdrav, recimo tijekom dojenja je moguće premazati dojku ovom vrhom?

Moguće je razmazivanje, ali potrebno je isprati prije hranjenja

hvala svima na povratnim informacijama, svakako ću pokušati, jer sam već bio razočaran kremama od strijama za "bijesan" novac. Dugo mi se produžavam, godina u 17 godina jako su se mršavile i imale su ovaj neugodan trenutak. Sada ću se pokušati natjecati s vašom metodom

Izgledi za pripremu mješavine na osnovi mumija i premazivanje dva do tri mjeseca nekako su vrlo ohrabrujući. Pogotovo ako nema izvjesnosti da će to pomoći. Ili vrijedi? Ima li itko bilo kakvih stvarnih rezultata?

Vrijedi! Otpustila sam otprilike mjesec dana, nestale su male strijame, a manja su postala manja)

Obećao sam napisati kako ću ga početi koristiti. Iskreno, bilo je dvojbi, ali pomaže, iznenađujuće. Moje strijke već imaju 5 godina, nakon trudnoće, koristim ga mjesec dana - djeca su nestala, najveći su gotovo nevidljivi. Koristim ga dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Kupljene kreme nedjelotvorne su zbog jednog jednostavnog razloga6 i tamo nema prave mumije. Činjenica da se neproteinski proizvod prodaje u ljekarnama

A kada su prodavali prirodne proizvode u ljekarnama?

Pozdrav svima! Želim ostaviti osvrt na krem ​​Mumio.Mne je savjetovao moj ginekolog.Tak kao u mom trbuhu blizanaca, rekao je koristiti kremu s rastyazhek.Sami shvatiti kako QSP nakon dvoih.Nachala koristiti nakon tri mesyatsev.I, živjeli postporođajne trbuščić nije nategnuto Dvaput sam se približio, uvijek sam se brzo dostavio, hvala svima, hvala što ste bili tamo!

Pozdrav, i gdje bolje spremiti kuhanu vrhnju i kako ga pravilno koristiti?

Pripremljena krema se poželjno skladišti u hladnjaku, ali to nije preduvjet. Da biste ga koristiti potrebno je dva puta dnevno, staviti na problem mjesta i za 20-30 minuta za brisanje ne apsorbira kremu. Krema može prljaviti vašu odjeću!

Poslana je fotografija prije i poslije! Izvrsna pomoć od djevojke strijama. Nakon trudnoće, cijeli abdomen bio je prugasta poput zebre. Bila je razmazana dva puta dnevno, a pola sata je ostavila krema koja se nije upijala. Dva i pol mjeseca uklonjena! hvala ti

Koliko dana je ova "kuhana vrhnja" (5 gr mumie i 100 grama vrhnja) dovoljna? Kako pohraniti? I može li se primijeniti prije sporta?

Sve ovisi o veličini područja kože sa strijama, pohranjuju se poželjno u hladnjak, ali ne nužno. Primijenite se bolje u svoje slobodno vrijeme, jer krema može preraditi odjeću.

Imala sam strijke na prsima, čak se sramim u kupaći kostim da idem pred prijatelje odjednom u zapletu koji ne bi vidio nadu da će pomoći

Nisam vjerovao da će to pomoći. Djevojka me uvjerila da pokušam. Fotkala sama dva mjeseca jednom tjedno. Drugi je mjesec počeo stvarno nestati. Hvala, dobra vrhnja. Administrator, fotografija je poslana na poštu s kojom su odgovorili o prihvaćanju narudžbe.

Staviti i oprati?

Rocky, stavio sam puno toga u potop, ostatak je obrisan vlažnom krpom

Danas sam primio moju narudžbu! Hvala vam puno! Sudeći po komentarima - to je samo nekakvo čudo)) Miris je svakako specifičan, ali u kombinaciji s kremom za bebe, čak i jako ništa) Sjedim u čarobnoj masti

Pozdrav svima) Donijet ću malo informacija od sebe! Nisam podići mumiju s vrhnjem i uzgajaju samo malo vode i delela aplicirano komada gaze natopljene u otopini mumije, zaista primijetiti rezultate drugog tjedna. Ž mumiju na ovoj stranici za sebe i prijatelje, uživali zajedno, to je vrlo svježe, rodila prije tri mjeseca, pa je otišao na mjesec dana na Tum, moj želudac na Papu i stari, pa sam pol mjeseca duže koristiti. Iako to može i sve ovisi o koži.

Super. Posljednji put je mrljao. za mjesec i pol uklonjene strijele s trbuha! užas koji sam imao nakon rođenja moje bebe. uskoro na moru! hvala ti

Zainteresiran sam vašim povratnim informacijama, 10 godina imam i strijele na trbuhu, naravno, jako sam trpio, mislio sam to za život i podnio ostavku na ovu "ljepotu". I sada postoji nada, svakako ću pokušati napisati vaše povratne informacije

Dobar recept... pročitajte što pomaže u mjesecu ili dva. Pokušat ću.

od hormonskog neuspjeha stvorio strašne strijama na papu, danas je dobio mumija, pripremio vrhnje, sutra ću početi masyukat) Nadam se da ću vam pomoći)

Imam i ovaj problem... Ostaje samo strpljenje! Ja ću doći - i ja ću upotrijebiti recept)

Zamrljano je tabletama četiri mjeseca. ali shvatio sam da je ovo smeće, a sada sam zamrljan cijeli tjedan treći, već malo kasnio) U nekoliko tjedana ću opet napisati) Sretno svima!

Pozdrav, drage djevojke. Koristim mumiju mjesec dana, rezultat je bio nevjerojatan. Prije oko godinu dana na prsima su se nalazile strijele, a 25 dana korištenja mumija gotovo su nestale. Još uvijek ne vjerujem u oči. Na bokovima, također, počelo se smanjivati ​​(više od 3 godine). Savjetujem svima koji boluju od strijama.

Danas je dobio zakaz.Nadeyus pomoći! A onda u '22 noge i stražnjica u zagradama! To je sramota nekako! To čak nije roditi! Sa 13 godina stidljiv hodati u kratkim hlačama i kratkim suknjama! :-( Na rezultatima ću pisati u mjesec dana!

danas je dobio nalog! navečer ću početi boriti sa strijama, nadam se da ću vam pomoći. Zapisat ću za 4 tjedna kako su stvari. sve sreće s ovim poslovanjem, osobito sa strijama)

Pročitao sam recenzije. Rekao sam to. Uz veliku nadu za pravu akciju. Za mene samo 20, ali nakon nekih vrsta ili napora trbuh ili trbuh raskomadali su i izgledali ili izgledali kao da mi 40. Vrlo sam čekao parcelu.

Laku noć! Odlučio sam podijeliti: Koristio sam 2 tjedna, rezultat nije osobito vidljiv, moj muž kaže da prolaze, ali imaju veću vjerojatnost da se olakšaju i sve (bacao bih sa slike). Ali nastavit ću dalje, možda će to pomoći i to nije rezultat 2 tjedna. I za sve što želim reći da je pokušaj, u svakom slučaju je bezopasna. I budući da svatko ima svoju vrstu kože, netko može stvarno pomoći.

Primila je danas mumiju, napravila je pod uputama, ima malo ispuštene tekućine, nadam se da nema problema! Evo je već umrljano!

Pozdrav. Došla je mumija - napravila je ovu krema od strijama, kao što je pisano. Hvala ti

dobar dan) naredio mumiju, brzo došao vrlo sretan) sad ću napraviti krema i početi koristiti, ako će naručiti više

Brzo sam ga primio. Naredio sam mami da krema iz strijama. Čitao sam pozitivne recenzije. Moj muž ne vjeruje. Želim mu dokazati na vrhuncu što je to čudesan alat. Hvala na brzoj isporukama.

Puno vam je hvala)), red je došao vrlo brzo, u tjednu, rezultat je već na licu - riješite se strija na koži, postao je manje zamjetljiv, iako sam stavio nešto više od tjedan dana. Još jednom hvala

Hvala na paketu, počinjem se boriti sa strijama!

Danas sam dobio mumiju, jako mi je drago) Nisam imao velike ožiljke na pape i bedrima, želim pokušati!

Puno vam hvala na tjednu. Uzimam mjesec dana, nema prsline na stezaljkama, ima manje kukova

Smrskan sam 5 dana, rezultat je dostupan! Streameri su smanjeni u veličini i izgubili boju! urrrraaa

Stvarno mi se svidjelo, stvarno pomaže. Koristim ga oko tri tjedna, strijama postaju nevidljivi. Iako već imaju više od 2 godine! Uopće nisam pomogla, glava mi je prekinula pitanje kako se riješiti strijama. Mislim da će za oko 2 mjeseca potpuno nestati. Drago mi je što sam pronašao način da ih uklonim, samo su mi rekli da je nemoguće ih se riješiti!

Koristim krema u trećem tjednu, kao što su moja dilators počela nestajati!

Dobar vrhnje! Prvi put joj je naredila mumiju, sada za sestru. Hvala ti

Pozdrav, ja ću također dati svoj doprinos.) Imam sestre i trbuhe, bokove i leđa u strijama. Nakon rođenja moje sestre, nakon bolesti, oštro je stekla težinu (tražila je dugo vremena nego liječiti, naredila mumiju za sebe i svoje sestre). Bliže točki. Obilježimo se drugi mjesec, dva puta dnevno, gotovo u potpunosti nestao, i moja sestra, kako su i ostali. Općenito, sve to ne odgovara ovoj vrsti.

Obećala je da će pisati za tjedan dana, ali ispalo je za mjesec dana)) Pomaže. Koristim nešto više od mjesec dana, iako sam ga propustio, nisam se maziti svaki dan (((Ali rezultat je dobar, gotovo potpuno ne vidljiv čeliku. Nadam se da ću se riješiti na kraju!

jako dobar recept, jeftino, ali učinkovito zaista treba i koristiti za oko dva mjeseca, ali rezultat je vrijedan togo.u sam smeđe strije su vrlo vidljivi sada gotovo ništa nije net.poprobuyte požaliti

Hvala ti. Mumija je brzo došla. Koristim tjedne omotnice i istodobno masažu (suprug čini ili čini!), Rezultat na lukav je vidljiv. Poslane slike "prije i poslije" administratora. Ako smatrate da je neophodno objesiti na stranicu.

Ja i na prsima „početak rada”, također sam nedavno vidio neke gluposti pokupio u trenu grlo, bale i pod40 temperatura, semafor ne pije uopće, imam svoj način ovaj put, a mama otišla na prijelazu, vrijednost glupan u čaši tople vode, vdul 3-4 čaše krastavac u jutarnjim i H-satnog dana, kao da se ništa nije dogodilo (samo curenje iz nosa bila) iu kremu sam sada još voda nije razrijeđen u malom broju krema bacanja mumije, stajati jedan dan, rastopiti, a zatim dodati kremu, mix, i voila!

Za sve, unatoč činjenici da je moja koža je sklona pojavi strija, za vrijeme druga trudnoća nije ista se ne pojavljuje, jer nije lijen, premazani s ovom kremom dva puta dnevno i tako pomaže koži da se protežu i ne slomiti. HVALA JE

vrlo cool alat! nakon rođenja, trbuh ispružen, oko pupka, unutar radijusa od 10 cm, koža je bila poput naboranog papira. da budem iskren, gotovo podnio ostavku, ali odlučio sam probati ovu kremu. počela se koristiti 8. veljače, a već 18 (.) primijetila je da je koža izglađena. do danas, "zgužvana" koža ostala je cm u 2 oko pupka. s prsima malo gore, ali nije bilo zgužvana koža, ali prave duboke crvene strijame. više nisu crvene, ali još uvijek postoji. Nadam se da će ovaj ritam do ljeta biti ljepota

U kuhanoj vrsti dodao je još nekoliko kapi ulja marelica za miris. Da je u načelu i za kožu je korisno.

Uzet ću žlicu katrana, tj. žlična mumija u vašem medu, tj. vrhnje... neki dan je primio poštu od tebe mumije. Pakiranje je, međutim, pogodno (a ne ono što prodaju druge web stranice, ne razumijem kako dobiti tvrdu smolu iz staklenke), iako barem možete barem privući 5 grama. na tanjuru. Otopiti je dugo, 20 minuta koposhilas.Pridupayu na operaciju "Y" ZY. Višeslojne hvale ukazuju na bjeloočnicu, ali želim vjerovati u najbolje.. Prešao sam prste i otišao mrviti

Dobar lijek. Obrađeno strijama nakon trudnoće. Otišli smo 3 mjeseca u cijelosti, nije bilo ni traga lijevo. Istina, svakodnevno morate razmaziti!

Tijekom trudnoće sam uspio izbjeći ovaj problem, ali sam dobio težinu. A onda kad sam počeo gubiti višak ovdje i bilo je strija... Hvala na receptu, naredio sam da ću pokušati

Bok). Koristi 2 mjeseca. Prvi mjesec je dva puta dnevno. Drugi mjesec nije imao dovoljno strpljenja za mene. Rezultat - na crvenim i crvenim prugama na trbuhu i trbuhu (nakon trudnoće), postale su blijedo - gotovo neprimjetne trake. Općenito, vrlo sam zadovoljan! Mislim da ako ga redovito upotrebljavate i ne zaboravite, također možete ukloniti vrpce za mjesec i pol

Danas sam napravio naredbu. Nadam se da će mi mumija pomoći, ja sam 9. mjeseca trudnoće, a na mojem trbuhu bilo je malo proteza;

Djevojke slatka mama velika pomoć, uvjeravam vas, samo bolje ne biti pohlepan i kupiti sada nego u tabletama mumije (iako netko i tablete pomažu), a rezultat će biti vidljiv, ali sve drugo vremensko razdoblje koje je potrebno, to je tip kože ne ovisi baciti ako nema vidljiv u roku od tjedan dana i slično, samo sam u početku koža postaje bolje, a oko mjesec dana tek počinju djelovati, a sada nisu. Dare, hrabro napraviti kremu strija za ovaj recept!

Imam mumiju, napravio sam vrhnje! Ja sam mrlja, ali ne svaki dan (do sada nema rezultata, nadam se da će sve izaći! Zamrljam se tjedan dana!

Pozdrav svima! Devons ova krema zaista pomaže kod strijama. Kod mene nakon trudnoće na trbuhu ili trbuhu su se pojavili ogromni produžetak, koristim krema mjesec dana. OOOVeri su zadovoljni

Uspio sam kuhati s drugi put, u početku sve je bilo zaglavljeno i krema očigledno nije bila prikladna. Reći ću vam u detalje kako to učiniti: samo napraviti šalicu, vrč za mumije, škare i medicinske rukavice. U čaši izlijeva čajnu žličicu kuhane vode (topao), staklenka je stisnula krema za bebe. Iz hladnjaka (koji je solidan i ne zaglavi) izvukao mumiju, odjevena na ruci rukavicu, škare smanjiti potreban broj mumija (5 grama), a ostatak u frižider odmah ukloniti, tako da ne pokvari stol. Izrežite dio škarama izrezanim u male komadiće u šalici vode, djelomično je otopljen. Ostatak je bio pomiješan s rukavicom u rukavici, stisnuvši i umočavajući malo u dobivenu tekućinu. Procesima kroz 3 je konačno otopljeno. Izlio sam ga u kremu i pomiješala je s istom rukavicom u samo 10 sekundi. Ispalo je lijepu boju čokolade. Šteta što se miris ne podudara))) Rukavica i šalica lako će očistiti sredstvo za uklanjanje posuđa

Jučer sam dobio mumiju. Napravio je vrhnje jedanput, nakon skrabe je premazan. Miris nije tako strašan, miriše baš kao mumija u tabletama. S pilulama 2 tjedna pomazan je rezultat 0. Pokušajmo cijelu, a otapalo se usput brzo, a nakon primjene trzanje koda, to može stvarno izliječiti. Stvarno se nadam za rezultat.

Djevojke, počele su se baciti na ove proklete pruge, koristim ovaj mjesec, vidljivi rezultati pojavili su se nakon 3 tjedna, iako mnogi pišu da imaju rezultat nakon tjedan ili dva... ali to nije bitno, glavna stvar pomaže.

ozbiljno pomaže, ne možete ga vjerovati.

Sve sam dobio na vrijeme, posebno zahvaljujem na učinkovitosti, ali ja, vjerojatno, jedini koji nije pomogao kremu s mumijom. učinio je prema receptu, i uz dječju krema i kremu celulita. strijke se ne olakšavaju i, štoviše, ne nestaju. Moram reći da ih imam mnogo, ali postoje mala i dublja mjesta. Pa, zaključak je da mumija nije za sve spasenje, a ja, zauzvrat, tražit ću druge načine

Bok Krema je super. Fotkala - poslana na vašu poštu. Djevojčice, dva mjeseca uklonjene su male pruge, a još jedan mjesec zamrljan velik. Strpljenje za vas!

Prije tri tjedna, po treći put sam postao moja majka. Moj trbuh bio je preplavljen strašnim kobasicama. Spread mumiju s baby uljem za tela.Mazhu svaki dan za noć nakon tuširanja (koža je parenje) i utrom.Odevayu stara majica i tako idem tijekom dana. (Dobro za one koji sjede kod kuće).Na danas bili bijeli mlazovi, svi crveni su otišli, morat ću se razmaziti, očistiti bijele!

Kupio ili kupio od tebe mumiju prije 3 mjeseca, napravio je krema od proširenja pod uputama, proširenja nisu ostala općenito, bilo koji postupak nije pomogao ili mi pomogao, veliko je za vas hvala

I možete dodati nekoliko kapi ulja za aromu

Hvala na receptu, zamrljan sam dva tjedna, rezultat je super

Sretna Nova Godina. Izvrstan alat. Hvala vam, upotrebljavam ga već mjesec dana, strije mi se kreću!

Već oko tjedan dana sam mrlja, kao i manje postati

Pomoglo je! Strije su bile sve trudnoće, nakon rođenja, vjerojatno iz napetosti postalo šire, crveno i plavo i sve oko pupka. Sada su gotovo nevidljivi i suženi, čak i malo sunčanja ne razlikuju se od opće boje kože. Kao što je rodila, odmah kupila mumiju i počela razmazivati, rezultat je već bio četvrti dan! Koristim pola godine i nastavit ću koristiti, tk. čini mi se da krema s mumijom nije imala samo pozitivan učinak na strija, već općenito na koži trbuha, postao je elastičniji i nježniji. A ako se to dogodilo, onda je i sam vrh krema učinio))) rezultat je zadovoljan) miri mumija se ne osjeća! I općenito, drago mi je što sam otkrio tako jedinstven narodni lijek) Koristim ga maksimalno kao kozmetički i kao lijek!

Koristite zajedno sa svojom kćeri, njezin malo rastezanje, tako da je učinak vidljiv odjednom, treba mi više vremena, ali čak i mali pomaci tamo, iako je prošlo samo 5 dana, ići za to djevojke, moramo ubiti na licu mjesta muškarce svojom ljepotom, a mama će nam pomoći, sreću i strpljenju svima

Sve do nedavno, nisam vjerovao da to pomaže, ja sam mrlja rezultate ovog mjeseca, strija su bila ogromna, sada su mnogo manje primjetljiva.

Učim. Počinjem se slagati)!

Hladno sredstvo, čak i prije nego što sam širio krema za stlačivanje vrhnja, pere kavu.

Naručio sam tvoju mumiju i mjesecima se bojao iskoristiti, već vidim četvrti dan i rezultati su već tamo. Hvala administratorima za tu ideju i podršku. Vas Devchenki samo strpljenja i opet strpljenja, strijama će nestati bez traga. Moj prijatelj je naredio da me zamrljava i ona je nestala bez traga. Kako će konačni rezultat odmah napisati.

Nakon rođenja djeteta, strija su se pojavila posvuda gdje god je to moguće, što me uvodi u jezivu depresiju. Stvarno se nadam za mumiju. Nijedan novac nije šteta, samo ako to pomogne. A cijena je apsolutno prihvatljiva! Za ljepotu i radost života

Mumiye vam je naredio. Za primjenu protiv rastyazhen.Rastyazhki bili pri ruci, kao i sport, naglo udebljali i pojavio rastyazhki.Tak ovdje, uzimajući vaše kreme, primjenjuju se za 2 tjedna, 2 puta dnevno, ujutro i navečer, na „problem” stranice. Nakon ta dva tjedna, oni su postali mnogo više bijele i neprimjetan, iako je do nedavno bio siguran da nisu ubrat.Ogromnoe ljudski Hvala i svoju mamu. Ugodno je znati što je takvo Univerzalno sredstvo. Sretno vama i zdravlju!

Mazala 2 mjeseca, zaista je započela nakon mjesec dana primjene. Sada gotovo nevidljiva, i dalje ću naručiti 30 grama nije dovoljno.

hvala i pomaže u istini)

Djevojke! Želim reći da je mumija izvrstan alat za rješavanje strija! Istina, ovaj proces ne traje malo vremena... ali strpljenja, strpljenja i ponovo strpljenja... i rezultat će zasigurno biti! Sam sam to pokušao nakon rođenja moje prve bebe. Rezultat je bio zadovoljan! ))) Nakon rođenja drugog, nije se pojavilo novo istezanje. Sretno, zdravlje i lijepo tijelo!

Loše vjeruju u ovaj alat.

Hvala na brzoj isporukama. Počeo se koristiti prije nekoliko tjedana, pomaže i fotografirati sebe, poslat ću rezultate. Hvala vam!

Nikad nisam poznavao probleme sa strija, jer nisu... dok nisam bio debeli, a nisam izgubio na težini... netko se svidje da su strijama bijele, a ne krvave plave.. Pokušat ću

Danas je prvi dan korištenja čudesnih sredstava! Stvarno se nadam rezultatu) ako pomaže, savjetovat ću mu i svoje prijatelje

Kupio sam ga, otopio u maloj količini alkohola (4 g po 1 st.lozhku). Plivali su u njemu tri dana, periodično trese bocu. Potom je sve pomiješano s tekućom krema za ruke (bočica s raspršivačem), ponovno drmanje prije svake uporabe. Ja ga trljati ujutro i navečer, odjednom, kao što sam se probudio, pola sata i prije odlaska u krevet. I onda se isprati s kontrastnim tušem (toplo-hladno-toplo). Razirayu frotirni ručnik. Dobar rezultat! Čak je i masnoća na želucu bila manja. Koristim ga već mjesec dana. Nažalost, "prije" nije fotografirano. Ali "nakon" još je uvijek rano. Tada će sve nestati, tada)

Hvala, pomaže. Uhl.

To je samo zapanjeno, kakav je rezultat. Imam vrpce gotovo sve preko pape su (((I sada... Kupio sam bikini za ljeto!

Danas sam pročitao vaš recept koji želim pokušati, kao što je ljeto i ne bih želio sakriti noge ispod mojih hlača

Učinio je ili napravio sve što je gore opisano, zamrljan sam 4 dana, za 3 dana je počeo primijetiti da su postali laganije, a muž govori isto, pa ću nastaviti jer im je učinak vidljiv, a ne tako lila i već teško crven. Želim vam puno pomoći i želim vam ovo, pohranjujem ga u hladnjak, imam puno kreme, iako pišu da imovina gubi, ako dugo to košta. Ako ne pomognete, neću kupiti novo i svakodnevno ga uzgajati! Djevojke su naša jedina nada MUMIE. Zahvaljujući nekome tko ga je pronašao

Također sam koristio ovu krema za mjesec dana, ali nisam vidio učinak. Možda bi istina trebala biti dulja i ne kupiti tablete

Hvala vam, sve je brzo došlo. Koristim tjedan, rezultat je već vidljiv!

Stvarno se nadam da će to pomoći. ali već je pokušao sve, ništa ne pomaže...

U mene su produžetke od 18 godina, a sada meni 26... i slučajno su se našle na ovoj klauzuli ili članku... sigurno ću pokušati ili okusiti

Koristim 2 mjeseca tijekom trudnoće učinak je vidljiv Nadam se da tragovi iz proširenja neće ostati!

istezanje imam 15 godina, a sada sam 26 već očajna i slučajno posrnuo na ovom mjestu... Molim da je to pomoglo. ali to je grozan kompleks = ((

To je samo nešto. Kad sam naredio, bio sam skeptičan. Ali! Savršeno pomaže! Kad su se strijama počele polako nestati, nije mogla vjerovati njezinim očima. Tako preporučujem svima koji pate ovaj problem.

Pozdrav. Odlučio sam poredak mumiyo.budu boriti se sa strijama nakon poroda. Nadam se da je sve to istinito i pomoći će.

Hura! Napokon je dobio mumiju))) Ojačat ćemo imunološki sustav i riješiti se strija) napisat ću rezultate kasnije)

Djevojke, ne obratite pozornost na miris! To je vrijedno toga! Stvarno pomogaet.Ya vrlo tanka tijekom prošle godine, na bedrima, a Papa je počeo da se pojave strija, pomaže ne ništa osim kreme sa mumijom je nešto vrlo sam zadovoljan rezultatom.Polzuyus 7 dana, premazani sam noć, staviti na stare odjeće i sna umotanih kako ne bi ostati na miris posteli.Rastyazhki gotovo nestao. Ja ću nastaviti koristiti i nastaviti!

Koristim mumiju od strijama od početka nije vjerovao da bi to pomoglo. Strije traju više od 4 godine. Koristim samo mjesec dana, a rezultat na licu. Koža postaje glatko i postepeno podignuta. Nastavit ću koristiti i potom otkazati pretplatu.

Ja sam bolesna glomerolunefritom (b-Hb bubrega) jako nadut, a kao posljedica toga će se protežu cijelom tijelu, u ljeto uvijek ići i stidljiv, ali je jež, a operacija je bila pri ruci, a ožiljak je strašno, da je u potrazi za na internetu neke infor. liječenje i naišla na ovim stranicama, pročitajte recenzije i odlučio rezervirati, sad čekam, nadam se da pomaže! Onda svakako ostvariti svoj cilj!

Sada sam naručio mumiju, ja ću čekati! Nadam se da će to pomoći, noge u stezaljkama, ljeti uskoro, svi oni i dalje žele otvoriti, a onda ću napisati svoje dojmove

Dobra večer! Ima mumiju, razmišljam tjedan, rezultat je takav kakav jest, i može li jednostavno biti poželjno vjerovati))))

Danas sam dobio nalog! Ja ću napraviti krema od strijama, nakon trudnoće ima puno strija. O rezultatima otpishus

Pozdrav svima, a meni se svidjelo što je danas naručila mumiju, čekat ću paket. Nadam se, jer je toliko pomogao i pomoći će mi)

Koristim tjedan, a rezultat je vrlo primjetan. Ja ću dalje koristiti. Nakon tjedan dana poništite pretplatu.

Pozdrav svima! Naručila sam od tebe mumiju, došla je točno dva tjedna kasnije, kao što je navedeno. Izradio je vrhnje od produžetaka koje koristim 15 dana, a rezultat je vidljiv.... I to nije obmana vida. doista su se stezaljke manje olakšale i počele smanjivati ​​veličine... vrlo zadovoljne rezultatom... Pogledajmo što će se dogoditi sljedeće.. Djevojke ne žalimo!

Ja ću naručiti mumiju, nadam se da to pomaže!

čitaj vaše recenzije) naređeno) Čekam, nadam se i istina će vam pomoći

Imam svoju mumiju))) napravio i namazyukalas, od prvog trenutka ništa nije vidljivo, ali koža je poput djeteta! Nadam se da će se moje strijame pooštriti i postati manje vidljive)

Inspiriran vašom web-lokacijom, kupio ju je danas i odnijela je iz pošte. Ona je napravila vrhnje od strijama, po receptu. Čekat ću rezultate.

Pozdrav svima! Ovo je već godinu dana je prošlo kao provrt, bili omraženi strije na Papu, trbuh, bedra, grudi nemnogo.Vot želite isprobati recept, pročitajte recenzije, odlučio sam pokušati mumiju strija.

Naručili smo ovo čudo. Veseli se paketu. Vjerujemo u najbolje!

Danas je dobio nalog, hvala za tvoj brz isporuke zakaza.Nemnogo šokiran miris, ali je jedini nedostatak je nedeyus u prirodnim mamio.S zavatrashnego dana početi boriti strija

Naručeno, razmazano na tijelu malo više od tjedan dana - rezultat je gotovo nevidljiv.

Danas sam napravio naredbu nakon što ste pročitali povratne informacije. Minutu kasnije dobila je potvrdu o primitku narudžbe. Djevojčica, odjavite tko je od vas pokušao koristiti mumiju za gubitak težine i kakve rezultate. Vrlo čekam.

Pozdrav svima je također došao pokušati nakon moje trudnoće cijeli želudac u protežu čak i zastrašujuće gledati na sebe

Danas je prvi dan postupka, nadam se dobrom rezultatu))) tjedan dana kasnije napisat ću

Danas je uzeo mumiju, hvala na brzoj dostavi, već se započela borba sa strijama, čekamo rezultat)

Hvala MOGUĆO za organizacijsku i vrlo brzu dostavu. Sve je došlo na najbolji mogući način. Djevojke, ne brinite, poredajte s mirnom dušom. Nisam to vjerovao, mislio sam da neće doći ili neće doći kvaliteta. Danas sam se uvjerio da je sve bolje nego što sam očekivao. Hvala još jednom. Kasnije ću dovršiti rezultate.

Počela sam koristiti prije 4 dana... djevojke - mali protežu sada postaju tanje i čvršće - to je jako puno))) Stari (4 godine) koje se do sada bez učinka, ali siguran sam - da je u dva tjedna, a oni dršću))) došao Red brzo (2 tjedna)... Bio je skeptičan - već prije nego samo ne zamazan... Ali sada je bila potpuno uvjerena. Bit će dva tjedna prije nego što mogu postići svoj cilj. TKO TKO DOUBT - NARUDŽBE - NEMOJTE SE RIJEČITI. IZVRSNO. čak i moja mama (žena koja negira kupnje putem Interneta) je oduševljeno što sada možete tako lako pronaći takvu korisnu, i najvažnije, lažnu mamu!

dobio je zakay....spasibo velik.....myzyukyu puziko.... Nadam se za rezultat

Puno vam hvala. Imam mamu, jako sam sretna. Ja ću se riješiti strijama, već sam 4.5 godina, ne znam hoće li to pomoći, ali uvijek postoji prilika! Rezultat će se pojaviti, javite mi odmah

Primila je danas mumiju. Napravio je vrhnje jedanput, nakon skrabe je premazan. Miris nije tako strašan, miriše baš kao mumija u tabletama. S pilulama 2 tjedna pomazan je rezultat 0. Pokušajmo cijelu, a otapalo se usput brzo, a nakon primjene trzanje koda, to može stvarno izliječiti. Stvarno se nadam za rezultat

nachitala recenzije i mislim da će uskoro) bio je vrlo zanimljiv nakon čitanja o čudesnim svojstvima. Mogućnosti primjene toliko, tako da bez posla ovo čudo neće lagati!

Pozdrav, zapovijed je došla, puno hvala) napravio je krema od strijama. Imam 2-3 godine, pojavile su se nakon oštrog promjene težine. Zamrljam se i nadam se čudu! U nekoliko tjedana napišite rezultate

Dobro došli! Koristim mumiju dva tjedna, strija se manje primjećuju. Imam strije od 17 i 6 godina, u različitim dijelovima tijela, bedara, nogu i trbuha. Ovdje nakon dva tjedna stezaljke, koje su gotovo šest godina skoro nestale i koje su 17 godina, postaju manje vidljive. Nadam se da će uskoro nestajati. Poništite pretplatu kasnije! Drago mi je što sam pronašao takav alat!

Čitala sam dobre komentare, bez oklijevanja koju sam naredio.

Dobio je narudžbu) Stigao je vrlo brzo i u potpunoj sigurnosti)))) Hvala! Sjedam, pripremam čarobnu krema od produžetaka))) Nakon raznih vrsta ili napora bilo je produžetaka (kao što će biti rezultat - napisat ću)

Nadam se da će ti vrpci konačno nestati, ali ništa ne pomaže (

Napravio sam narudžbu, jako želim da ekstenzije nestanu, kako će se rezultat napisati)

Djevojke, to radi. Nisam očekivao da će se to dogoditi! Ali nisam samo umrljan i sve... Pomiješala sam se s dječjim krema za masažu i limunovim uljem. Prije toga, kloridni piling, a zatim omatanje s algama ili medu gorušice, a zatim MASAŽA s ovom krema s mumijom. Sretna je poput slona.

Počeo sam gubiti težinu: slijedim prehranu, maske, oblozi, putnike, kupke, vježbe.... cijeli kompleks, proces je prošao, ali su se na papi i na stranicama formirali strijni! Samo danas sam pripremio ovu krema od strijama po recept, čekat ćemo dobre rezultate!

Djevojke, kupila mumiju, već koristim) učinak je vrlo primjetan. Nisam znao kako se nositi s ovim užasom na koži i to je bila samo posljednja prilika) usuditi se) ne poštedjeti sredstva koja igra vrijedi za svijeću

moje istezanje oko godinu dana. Stvarno se nadam da pomaže

Pročitao sam sve recenzije, samo super! Ali moje strijama ima 13 godina. Hoće li biti izgubljeni? Pokušat ću.

Hvala, stvarno pomaže. Ova krema od strija je jednostavno čudo neke vrste

Također želim probati ovaj recept sa strijama. Ja sam samo 19 godina, ja sam još uvijek čak ni rozhala.A u mom tijelu, kao rastyazhki.Letom na odmoru u par ide obmotannaya.Rastyazhki sa strane, Papa, kako bi grudi.Nadeyus to puno za čitanje znači on-line kako se riješiti strija, Kao što će se svakako ostaviti kommentariy.Deystvitelno li učinkovito sredstvo za mumio.A toliko novca nemam, za laserski tretman, te kirurško vmeshatelstvom.Ogromnaya nadam se da ovo čudo spasenie.Obyazatelno probati.

Lijek je super, pomaže djevojkama).

danas je poslao nalog. Stvarno se želim riješiti strija na trbuhu. nadamo se pomoći!

Danas je dobila mumiju, otopljenu u kremu za bebe i dodala kremu iz strija, prvo namazana, kao ništa. miris određen, ali u redu. kao rezultat će biti postignut.

Dobra večer svi! nakon što je pročitao takav ogroman broj dobrih recenzija - odlučio je. Naručio sam danas ovaj čudo lijek. prije dva mjeseca rodila je dijete. rođenje je bilo vrlo teško. žurno su se odmarali 38. tjedna. tri sata prije navodnog smrtonosnog ishod. zatajenje bubrega, oteklina mozga je počela. zamislite što sam bila natečena, zar ne? i sada zamislite što sam ja zebra zbog tih strija) i nakon svega sam samo 19 godina), tako da sam stavio velike, jednostavno velike nade na mumiju! )

Hvala na receptu, za tri mjeseca potpuno nestala. Pojavile su se nakon prve trudnoće i već se nisu znale riješiti proširenja.

HELPS))), zamrljan sam drugi tjedan, proširenja su počela nestajati

Hvala vam puno, to stvarno pomaže!

Primio mumiju! Premazani to samo otopljen u malo vode i stavim ili učiniti, a zatim još jedno dijete s vrhnjem)) protežu sigurno nije otišao jer sam premazani sa 5 dana, ali moj suprug primijetio da je lice je osvježio (premazati drugu osobu)

Ja osobno nisam vjerovao i čuo sam kako se strije ne prolaze. Naručila sam mumiju na internetu, vrlo brzo. Nachila upotrijebiti ovu kremu s mumijama. U početku nisam vidio rezultat i nije primijetio da je došlo do promjene. SUPER! Wow. Nachila blisko gleda, doista, doista propušta strijama. Samo uz vrlo vrlo blisko ispitivanje možete vidjeti malo strija. Koristi se 3-4 tjedna.

Ostavite povratne informacije Odustani Odgovori na komentar

Mumija iz strijama: zašto, kako i koliko?

Jedna od glavnih svojstava mumije, poznatog "planinskog katrana", je sposobnost ove tvari da stimulira regeneracijske procese u ljudskom tijelu. Koristite ovu kvalitetu ovog lijeka ne samo da može ubrzati zacjeljivanje rana i prijeloma, ali i da se bave strija nastalih u trudnoći ili što se događa rjeđe, nakon brzog debljanje ili mršavljenje.

Mumio iz strijama

Istezanje (ili znanstveno "stria") je kozmetički defekt kože koji ne predstavlja prijetnju zdravlju. Zapravo, striae su učinci mikrotrauma potkožnog tkiva, koje tijelo ne može eliminirati zbog niske razine proizvodnje takvih potrebnih proteina kao elastina i kolagena.

Stvaranje strijama nije presuda, taj je proces reverzibilan, ali postoji radikalna razlika u pristupima uklanjanju problema. Tradicionalna kozmetologija za borbu s striae koristi jeftine laserske postupke, pa čak i ponekad i hormonsku terapiju. Folk kozmetologija preporučuje korištenje uobičajene mumije od strijama, a takav jednostavan način rješavanja problema je mnogo jeftiniji. Prednost „brdo smole” je sposobnost ovog prirodnog materijala za početak prirodne procese samoizlječenja kože, odnosno mumija jednostavno pomaže tijelu da se brzo eliminirati vanjske nedostatke, koji se, bez takve pomoći, tijelo će biti obrađene za desetak godina.

Obično, da se borite sa strijama, pripremite kremu s mumijama i podmazujte ih koliko god je to potrebno, na temelju veličine striae i na recept njihovog formiranja. Budući da takav lijek nije dostupan u ljekarnama, potrebno ga sami kuhati.

Recepti s mumijama iz strija

Potreba za skuhati kozmetički preparat kod kuće mnogi misle izuzetno težak, jer su često receptima poziv za prilično egzotičnim sastojcima - „Upravo iz piletine”, kao što su medvjed masnoće ili svježa jaja Srećom, pomoć sa strijama vrlo je jednostavna kod mumija, a može se pripremiti s najmanjim naporom.

Trebat će samo dva sastojka: krema za bebe i mumije. Najbolje je koristiti Almu mumiju za pripremu kreme, budući da znatno premašuje druge vrste "planinskog katrana" u smislu intenziteta utjecaja na kožu. Da biste ispravno napravili kremu protiv strija, morate promatrati sljedeće razmjere: 1 gram mumije za svakih 20 grama kreme za bebe.

Postupak pripreme je vrlo jednostavan način: mama otopljen obično Vodička, pokušavajući to učiniti najviše minimalan iznos samo napraviti „teren” vodenast, a zatim se u otopinu doda u baby kremu i temeljito umijesi. Proizvod možete nanijeti odmah nakon pripreme, jer je takvo vrhnje moguće skladištiti više od jednog dana. Po želji, kako bi se poboljšala djelovanje krema, može dodati treći sastojak - par kapi eteričnog ulja iz citrusa.

Krema za strijama s mumijom za trudnice

U trudnica, strija su obično na trbuhu i nerijetko inficiraju druge dijelove tijela. Ta okolnost je također oprezan budućih pacijenata, koji su možda čuli da je mumija je kontraindiciran u trudnoći, pa bojte se koristiti droge, čak i izvana, zbog straha od opasnosti za dijete.

Zapravo, krema s mumijama iz strijama ima lokalni učinak, to jest, ne prodire u kožu u krv i stoga ne predstavlja nikakvu prijetnju djetetu u trbuhu. Strahovi trudnih majki u odnosu na činjenicu da je "tako blizu djeteta" potpuno su neutemeljeni - krema s mumijom neće prodrijeti dublje od potkožnog tkiva.

Postupak za izradu kreme ne mijenja: mumiyo topiv u vodi, dodaje se beba kremom i nakon temeljitog gnječenje, kružnim pokretima, vrlo pažljivo, u smjeru kazaljke utrljava u vrpcama. Jedna aplikacija po danu je dovoljna, nakon čega je poželjno da se nekoliko sati ne opere kosu. Međutim, takva je delikatesa suvišna, ako su na svećeniku ili struku nastale strijele, gdje ih žena može još jače masira.

Kao i za eterična ulja, možete ih dodati u kremu samo ako se proizvod ne primjenjuje na želudac, jer je njihov učinak grijanja nepoželjni za fetus.

Krema s mumijom iz strijama nakon poroda

Ako strija utječu na trbuh prije isporuke, tada se nakon trudnoće često pojavljuju na mliječnim žlijezdama. Ponekad strijama na prsima dosežu ogromne proporcije, iskreno disfiguring žene i uzrokuje bolno depresivno raspoloženje zbog gubitka prijašnje atraktivnosti i seksualnosti.

Koristite krema od strija nakon isporuke u "prsima" striae treba biti učinjeno s velikom pažnjom, jer dijete jednostavno može odbiti grudi, ne uzimajući miris ili okus ostataka kreme. Zbog toga je zabranjeno dodavanje eteričnih ulja u kremu s mumijama koje se rabe nakon rođenja, a miris može trajati nekoliko dana.

Sama kremu se priprema na uobičajeni način - mumija se otopi vodom i miješa s krema za bebe. Staviti takav alat na abdomen i stražnjicu žena u porodu može sigurno, ali s dojkama delikatnost je potrebno. Najbolje je podmazivanje mliječne žlijezde odmah nakon hranjenja, da se krema održava barem sat vremena, nakon čega se mora isprati s velikom količinom tople vode. Što se tiče korištenja sapuna, pitanje je kontroverzno, jer neke vrste sapuna također imaju uporni miris. Na kraju, sve se određuje osjetljivosti djeteta i njegove kapricioznosti prema novim mirisima.

Maske s mumijama iz strijama

U slučaju da su striae kronične, moguće ih je vrlo dugo boriti s kremom. U takvim situacijama, poželjno je koristiti maske s više ciljanim, tako da kažemo akciju "profil". U usporedbi s naprijed opisanom vrstom, strija mogu pomoći u rješavanju problema brže, ali ih je teže pripremiti jer će biti potrebni dodatni sastojci. Opisat ćemo nekoliko recepata za takve maske, što se pokazalo vrlo uspješnim u borbi protiv borbe.

1) Uzmite jednaku količinu sive gline, prirodnog meda i plave gline. U vodenoj kupelji rastopiti smjesu kako bi bila plastična i lako se nanese na kožu. Ako smjesa nije dovoljno plastična, potrebno je dodati malo više meda. Kada se smjesa lagano hladi, dodajte mumiju otopljenu vodom iz izračuna 1 gram supstance za svakih 10 grama medne glinene mase. Još jednom, promiješajte i nanesite na stria, pokrivajući vrh zavojem. Držite sat, a zatim izvadite masku, isperite toplom vodom. Pravilnost postupka svakodnevno je jedna maska.

2) U vodenoj kupelji malo zagrijati 50 ml bademovo ulje, na 40-45 ° C, doda se 5 grama mummies, čekati da se dovrši otapanje, a zatim dodavanje bergamot ulje klinčića, ili - 2-3 kapljica. Maska za 40 minuta, primjenjuje se strije, utrljati u ovom slučaju to nije potrebno, ali ako želite takav pripravak može se masira po strija i celulita na stražnjici ili bedrima. Pravilnost postupka je jedna maska ​​svaki drugi dan.

3) Pomiješajte 4 žlice vrhnja i meda, dodajte 15 grama pivskog kvasca i 2 grama slomljenih mumija. Nakon otapanja posljednjeg sastojka, maska ​​se nanosi na tražena područja, nakon sat vremena, jednostavno se isperu toplom vodom. Uz celulitnu kožu, ova će maska ​​biti korisna. Pravilnost postupka svakodnevno je jedna maska.

4) Pomiješajte mumije i med, proporcije 1:20. Maska se nanosi jedan sat, isprati toplom vodom. S ovim spojem možete masažu s mumijom protiv celulita, izvodeći ga pokretima "udaranja", tj. Pritiskom i kidanjem ljepljive ruke s kože. Pravilnost postupka svakodnevno je jedna maska.

5) Najjednostavnija maska ​​je jednostavno rastopiti mumiju s vodom i staviti ga na stezne oznake. Za pranje takve maske potrebna je jednostavna voda kada će se sušiti i početi skidati kožu. Unatoč očitoj jednostavnosti, maska ​​je vrlo učinkovita, a njegov nedostatak je visoki trošak mumije. Pravilnost postupka svakodnevno je jedna maska.

Oblozi s mumijama

Ako, pored striae, koža ima i druge probleme, na primjer, isti celulitis, onda se omatanje s mumijom izvodi u nekoliko varijanti, detaljno opisano u nastavku.

1) priprema uobičajene kreme s mumijama, dodamo na njega 2-4 kapi eteričnog ulja naranče, grejpa ili limuna, nakon čega se dobiveni pripravak primjenjuje u tankom sloju na problematici, vrh zamatyvaetsya plastične folije koja je omotana preko ručnika. Nakon 30 minuta uklanja se film, krema s uljima se ispere s vodom.

2) Još jedna jednostavna omotnica iz strijama propisuje miješanje mumija i meda, udjeli su 1:10. Zatim je postupak identičan onom opisanom gore - primjena smjese u problematičnu zonu, uzastopno omatanje s filmom i ručnikom. Ovu foliju treba čuvati do jednog sata, zatim se isperu vodom.

3) Pomiješajte sljedeće sastojke: 1 grama mumije otopljene u 10 ml vode, 30 grama plave gline, 20 ml maslinovog ulja, 2 kapi narančaste ili eteričnog ulja od grejpa. Smjesa se nanosi u tanki sloj, omotana u hranu i na vrhu ručnikom, nakon pola sata, isprati pod kontrastnim tušem. Prije nanošenja sastava, kožu treba tretirati s pilingom.

Važna specifikacija: oblozi se ne koriste za kožne bolesti i trudnoću.

Sprječavanje strija

Nije potrebno čekati da se estetske proteze šire po tijelu, jer se taj problem može spriječiti kompetentnim preventivnim mjerama. Da biste to učinili, bit će dovoljno podmazati dva puta tjedno one dijelove tijela koji su prijetili stria, krema s mumijama, i dva puta mjesečno za napraviti bilo koju masku opisanu u odgovarajućem odjeljku gore.

U nedostatku kontraindikacije (trudnoće, raka, starije osobe ili mlade dobi) vanjska preventivne mjere i dopune internog prijema „brdski smole” - 0,2 grama otopljene u vodi, tijekom 25 dana, ujutro jedan sat prije doručka i navečer nakon 2 sata nakon večere.

Primjena kozmetike s mumijama tijekom trudnoće i laktacije

Budući da popis kozmetike s mumijama nije ograničen samo na krema protiv celulita ili strija, to će biti ispravno reći nekoliko riječi o tome kako takve kozmetike treba koristiti žene koje su trudne ili dojiti.

Kao što je ranije spomenuto, vanjska primjena mumije potpuno je sigurna za trudnicu i dijete koje nosi. To se odnosi na sve kreme, maske ili šampone u kojima je, kako bi se ojačao iscjeliteljski učinak regeneracije, dodao mumija. Trudnoća treba provoditi samo ako koristite omot, jer snažan efekt unutarnjeg zagrijavanja koji oni pružaju može imati nepredvidive učinke na tijek trudnoće.

Što se tiče njege žena, glavna stvar je pažljivo pratiti da dijete ne proguta dio mumije. Budući da ova tvar pripada kategoriji jakih, čak i djelić gram novorođenčeta već će imati puno. Najvjerojatnije, dijete koje se slučajno proguta grudi majke kap vrhnja s mumijama, ništa se neće dogoditi, ali je vjerojatnost nepredvidivih reakcija su i zbog toga je rizik ne isplati - majka, koristite kozmetiku sa mumijom za grudi treba temeljito oprati svoje grudi prije dojenja.

Savjeti za upotrebu mumiya

Žena koja koristi mumiju u borbi protiv podmukao striae naići će na nekoliko jednostavnih, ali korisnih savjeta vezanih uz primjenu ovog jedinstvenog dara prirode čovječanstvu.

1) Nikada se mumija ne može otopiti u vrućoj ili kipućoj vodi. Najbolje je koristiti vodu na sobnoj temperaturi, iako se mumija više otapa u njoj.

2) Nikada ne prelazite preporučenu dozu "planinskog katrana". Šteta od toga neće biti, jer mumiyo apsolutno netoksične, međutim, i znatno povećanje doze korist neće donijeti, kao regeneracijski učinak lijeka ne zbog „konjske doze”, a zbog sistemske primjene.

3) Nemojte preskočiti postupak, gdje je mumija uključena - to uvelike smanjuje pozitivan učinak koji ima na tijelo.

4) Ne preporuča se odmah pripremiti puno kreme, tako da kažem, za buduću uporabu. Mumiyo ima ogroman datum isteka samo dok ostaje u čvrstom, prirodnom obliku. Otopljen u vodi, izgubi korisna svojstva tijekom 1-2 dana. Optimalna opcija za rješavanje strija i celulita bit će odluka da se prije svake sljedeće uporabe pripremi pojedinačno posluživanje krema ili maske.

Mumio u tabletama sa strijama

Budući da nije lako za svakoga (a neki i previše lijenosti) da dobiju prirodnu mumiju, mnogi skrenu pažnju na tablete mumija koje se slobodno prodaju u mnogim ljekarnama. Ali je li dopušteno koristiti mumije u tabletama od strija ili celulita? Možda ova krema neće imati odgovarajuću ljekovitu moć?

Doista, u tabletama, mumija je slabije snage vrši utjecaj na tijelo prirodnom „stijena terenu”, ali ako se poveća dozu ove komponente, nedostatak može se u velikoj mjeri nadoknaditi. Ako se prirodna mumija zamijeni tabletama mumija, recept kreme protiv strija će izgledati ovako:

- 2-3 grama mumija (12-15 tableta), prašak u prašku, otopiti s minimalnom količinom vode;

- dodajte dobivenu otopinu na jednostavnu krema za bebe i pomiješajte temeljito;

- ako želite, dodajte kap krvi eteričnog ulja citrusa u kremu.

Važno je pojasniti da je čak i doza naknada ne dopušta potpunu zamjenu prirodne mumije, ali zato koristi Shilajit tablete treba pripremiti za činjenicu da je tretirati strije takva sredstva će imati red veličine više.

rezultati

U internetskoj mreži često je moguće zadovoljiti nezadovoljavajuće recenzije o djelovanju opisanih maski za kremu ili mumiju. Ipak, s pažljivijim čitanjem takvih komentara, jedna važna činjenica štrajkuje: žene koje nisu uspjele boriti se protiv striae koristile su krema 1-2 tjedana, a zatim se predale i zaustavile liječenje.

Zapravo, borba protiv strija zahtijeva vrijeme - od tri mjeseca ili duže, ovisno o vrsti ograničenja strija i individualnim karakteristikama organizma. Te žene koji ustraju i sustavno primjenjuju na strije krema mumije, ostavljajući vrlo različita mišljenja - entuzijastičan i pohvalan, jer osim nestanka protežu se obilježava, oni su u stanju samo da prolazi pobijediti celulit i uvelike poboljšati cjelokupno stanje kože.

Treba imati na umu da se pozitivni rezultati u borbi protiv strija mogu postići samo redovitom primjenom kreme ili maske, bez propusta i drugih oprosta. Bilo koja pauza u takvoj kozmetičkoj terapiji odmah odbacuje postupak uklanjanja strija za nekoliko dana ili nekoliko tjedana. No, ako je sustavno promatrano, nagradu neće biti samo nestanak striae, nego i određeni "imunitet" od njihove formacije za sljedeće 2-4 godine.

1) Zašto se pojavljuju strija?

Iz dva glavna razloga. Prva - područje kože je prolazilo kroz brzu promjenu (trudnoća, gubitak težine, dobitak na težini). Drugi - tijelo je pogoršalo sintezu elastina i kolagena, tj. Proteina odgovornog za stanje potkožnog tkiva.

2) Moguće je primijeniti mumije tijekom trudnoće?

Trudnice se ne preporučuju za unutarnji prijem mumija, jer može utjecati na razvoj fetusa, odnosno budućeg djeteta. Ali vanjska primjena ovog lijeka potpuno je sigurna i može se iskoristiti u najboljem mogućem obliku.

3) Kako napraviti kremu s mumijama iz strijama?

Nakon mjerenja 1 gram "planinskog katrana" za svakih 20 grama redovite krema za bebe, mumija je prethodno otopljena u minimalnoj količini vode kako bi bila kremasta. Nadalje ova otopina se miješa s vrhnjem - i krema je potpuno spremna!

4) Kako primijeniti kremu na mami?

Nanesite kremu s mumijama trebao bi biti tanki sloj, trljajući ga potpuno u kožu. S obzirom na intenzitet primjene, sve ovdje ovisi o dijelu tijela - bolje je biti osjetljivije s prsima ili trbuhom, a neka tvrdoća će čak biti korisna za stražnjicu.

5) Kako napraviti kremu od strijama s mumijama u tabletama?

Postupak kuhanja se ne mijenja: mumija se otopi minimalnom količinom vode i dodaje kremu za bebe. Samo se udio mijenja, uzimajući u obzir slabiji učinak tableta mumija - na 20 grama kreme treba izmjeriti 2-3 grama "planinskog katrana".